Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 amatör şekilde yapılmış 40dk lık bir lotr hikayesi, 3 Mayısta web sitesinden tümü izlenebilecek.: The Hunt For Gollum is an unofficial not for profit short film by a group of enthusiast filmmakers. As a Lord of the Rings Fan Film, we are not affiliated with the Tolkien Estate or New Line Cinema and are producing this project as an entirely non commercial film. As with other fan films we are making this purely for the enjoyment of the material and the experience of making a high quality low budget film.official web sitesitrailer ve videolar bayaa bi güzel yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Orclar falan hoş olmuş, bakalım amatör olmasına rağmen baya sağlama benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Aynı kişilerin yaptığı korku filmi buda: http://www.residue-movie.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Trailer'ları izledim de madem amatör, alternatif bir işe kalkışıyorsun niye LOTR filmlerini örnek alıyorsun? Çakma LOTR olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Viggo Mortensen ve Ian McKellen. Diğer yandan bu kısa filmdeki Aragorn ve Gandalf karakterleri. Cidden görünce kusasım geldi. Keşke denildiği gibi LOTR un kolpa taklidi yerine filmlerde geçmeyen bölümleri yada silmarillion dan bir kısım anlatılsaymış. Genelin görmediği ama gerçek fanların bildiği karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kitabı okumayanlar, ya da okuyup da çok ayrıntılı hatırlamayıp, bu filmi izleyecek olanlar açmasın. Bu filmde geçmeyen bir bölüm zaten, Gandalf'ın Bilbo'nun yüzüğünden şüphelenmesinden sonra, yüzüğün hikayesini tam olarak öğrenebilmesi için Aragorn'dan Gollum'u bulmasını istemesi ve hatta bir süre beraber aramaları vardı kitapta. Ama orada olan olayları detaylı anlatmıyordu, sadece yüzüğün kaderi ile ilgili olan Ayrıkvadi'deki divanda Gandalf Aragorn'dan Gollumu bulmasını istedim diyordu, Aragorn da şuralara şuralara baktım en sonunda şurada buldum diye kısaca anlatıyordu. Bu film de o aramayı anlatacak, yani filmi bırak kitapta bile çok detaylı olmayan bir bölüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Oha trailer harika duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 filme benziyor diye kötülenmesi ilginçmiş hehehe. filmin, eski lotr art'larından esinlenilerek hazırlanıldığını düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 3 mayis diyo cikis tarihi.. e yarin cikiyomu ciddi ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 daha önce görmüştüm sitesini de.. dün "x-men: wolverine"e gittim. filmde bir sahnede, kamyonetin arkasında "not all those who wander are lost" yazıyordu (wolverine'e gönderme gibi algılamıştım inceden). içimden "aaa negzel laf lan" falan diye geçirmiştim. sonra bu sabah alakasız bir yerde the hunt for gollum'un 3 mayıs'ta çıkacağını öğrendim. sitesine girdim tekrardan.. teaser'a bakıyordum ki ne göreyim; "not all those who wander are lost" geçti bir yerde. "abaaauuvv" dedim kendi kendime.. sonra googladım: said: All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king. meğer lotr kitapta iki kere geçiyormuş bu şiir, aragorn için. filminde de gönderme varmış falan. muhtemelen x-men'de de oraya bir gönderme vardır.. işte öyle sayın seyirciler. 3 mayıs da yaklaşıyor hem. ben ractamainus, izlenimlerimi vizyon bölümünden bildiriyorum. esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 valla cok basariliymis trailerlar. oha dedim. gaza geldim lotr'lerin hepsini izleyecegim nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 baydı maydı belki lotr ama gayet iyi trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o müzikleri duyunca içimde birşey cız etti özlemişim lotryi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 guzel gene fena degil. aragornu vampirler isirmis biraz da hashas vermisler sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya tamam amatör bir film ama gene de aragorn filan ne öyle ya. adamda karizma 0. az karizmatik birini bulsalarmış bari. legolas desen burnu 10 metre filan sdfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 film de olmayan karakterleri koysalarmış, tolkiene bağlı kalmadan kısa bişeyler yapsalarmıs daha iyi olurmus hem filme benzetip konsepti sonrada aragorn u gandalfı koyunca biraz bok olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 http://vid.akm.dailymotion.com/14/320x240/flv/15302574.flv?aksessionid=1241378278570_150128&akauth=1241378578_b8e47abe6185e90f7351f075ef86ce09 direk indirme linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 link çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sağ tık farklı kaydet derseniz 15302574.flv olarak kaydedecek. media player classic açıyor. asıl link bu. http://www.dailymotion.com/us/video/x93zji_the-hunt-for-gollum-hd-version_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Eh cebisinde nesi varmış kıymetlimis... Öncelikle filmin başında o yüzüğün dönme sahnesi çok kötü ve gereksiz olmuş, bir iki kere gösterdiler bir de. Onun dışında çok berbat kamera açıları vardı, inanılmaz derecede berbat. Bunlar dışında amatör bir filme göre iyi sayılırdı, orclarla dövüş sahnesi fena değildi, bazı yerlerde görüntü yavaşlamış gibi ya da kesilmiş gibi sahneler vardı, amatördür olur o kadar diyelim. Ama asıl yanlışı görsel efektlere, dövüşe falan abanmaya çalışmakla yapmışlar, çünkü amatör filmde bunlar kesinlikle dostunuz sayılmaz, daha derin bir hikaye işleseler çok daha iyi birşey çıkabilirmiş, ama görsel olarak manzaralar hoştu kabul edeyim. Sonuç olarak amatör olduğunu hesaba katıp, uğraşlarını da göz önünde bulundurarak biraz zorlama 7/10 veriyorum, izlemeseniz de birşey kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi ulaşamadım filme bi türlü nasıl izlicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bende izleyemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bende kayıtlı bir ara upload edebilirim bir yere istek olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar