Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Biraz abarttılar ilaç satabilmek için Turkiyeye. Agır bir grip denilen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Domuz gibiyim maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 lan galiba domuz gribi oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 türkiye ye çok önceden gelmişti ama duyurulmamışta daha da yayılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bİrçoğumuz farkında olmadan zaten atlattık gribi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 2 ay içinde 3 kez grip oldum atlattım, kesin 1tanesi domuzdu:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hayırlı olsun. 1 sene sürer. 40 kişi falan ölür. sonra x virüsü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ankarada 29 yaşındaki bir kişi ağır zatürre nedeniyle hastaneye yatmış ancak kurtarılamamış. yapılan araştırmada domuz gribine rastlanmış. said: Vatandaşlarımızın korunma tedbirlerine özenle riayet etmesi, grip belirtileri olan çocukların okul ve dershaneye gönderilmemesi, hastalık belirtisi olanların evlerinde istiharet etmeleri gerekmektedir. Ancak, genel durumda kötüleşme, solunum güçlüğü, göğüs ağrısı, nefes darlığı, bilinç bunaklığı, 5 günden fazla süren ateş, ciddi ve sürekli kusması olan vakaların beklemenden doktora müracaatları büyük önem taşımaktadır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 1) müslüman adam domuz gribi mi olur ya? 2) bizim okulda yatılılar arasında 2 kiside testler pozitif çıkmış en az 3 ay tatil bekliyoruz dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Absolut said: Biraz abarttılar ilaç satabilmek için Turkiyeye. Agır bir grip denilen gibi. Kesinlikle katılıyorum. Uzmanlar tvlere çıkıp "solunum yoluyla ilgili kronik bir hastalığınız olupta risk grubundaysanız aşıyı önerebiliriz" diyorlar. Solunum bölgeleriyle ilgili bir kırgınlığı olmayan için hayati bir durum yok sanırım. Geçenlerde doktorun biri çıkıp "yılda grip yüzünden 750.000 kişi ölüyor." dediğinden beri domuz gribinin abartıldığını düşünüyorum ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu tip hastalıkların tehlikeli olmasının nedeni vucudu zayıflatması. normalde sizi hasta edemeyecek bazı bakteri ve virüslerin işini kolaylaştırması. domuz gribi de aynısını yapıyor. domuz gribinin özelliği çok daha kolay bulaşması. normalde grip olmadan kışı atlatamayan bir insansanız kesin bu sene domuz gribine yakalanacaksınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu gün annem aradı oğlum dikkat et oralarda domuz gribi kapma diye.. gülmekten konuşamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bugün beni de aradı herkes. ankarada adam ölmüş aman dikkat et, doktor git diye. dedim ben oldum geçen hafta geçti benimki dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ölmeden önce söylenen son sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Domuz gribi aşısıyla ilgili tartışmalar devam ederken ABD'den korkunç bir haber geldi. The Sun gazetesi'nin haberine göre ABD'de domuz gribi aşısı olan 25 yaşındaki amigo kız Desiree Jennings yürüme yeteneğini kaybetti. Jennings yürümeye çalışırken kasılıyor ve birkaç saniye sendeledikten sonra yere düşüyor. ama geriye doğru yürürken ya da koşarken zorluk çekmiyor. Doktorlar milyonda bir görülen bu nörolojik hastalığın H1N1 aşısıyla tetiklendiğini söylüyor Hurriyette çıkmış. Asparagas mıdır, gerçek midir bilemem. Bu gibi 1-2 haber daha çıksa, zaten içinde domuz kelimesi geçtiği için uyuz bizim millet, mümkün değil aşı yaptırmaz. En çok telefat da bizden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 zaten, bu aşı vurduranlar, en ufak baş ağrısında ağrı kesici alanlar filan, doğal seleksiyonda ilk gidecek olanlar. yapmayın etmeyin. ilaç kullanmayın kullandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben zaten sürekli grip halindeyim yahu iyileştim mi tekrar oluyorum sürekli üşütmekten :D İlla olmuşumdur domuz gribi, bünyem alışkın zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ankarada okullar 1 hafta süreyle tatil edilmiş.son dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 said: "ANKARA - Ankara Valisi Kemal Önal, ''Domuz gribi virüsünün yayılmasını kontrol altında tutmak amacıyla'' Ankara'daki ilk ve orta dereceli okullarda yarından itibaren, 7 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildiğini açıkladı." araya "üniversiteler" kelimesinide sıkıştırsalardı fena mı olurdu ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben de her kış en azından 1-2 defa grip oluyorum. Üstüne üstlük her gün gidiş-dönüş 3 toplu taşıma aracı değiştiriyorum, kesin kapıcam eheh. Bi de böyle denek olarak kullanma filan spekülasyonları varken, üstüne bi de bu kadar karıştırılmışken gribin aşısı, kendisinden daha tehlikeliymiş gibi geliyo. Yaptırmıycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 üniversitelerde olsa ya :S sinav var bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sabah uyandım NTV'den aramışlar, cevapsız çağrı vardı 100 küsür tane. Sanırım ben de domuz gribi olacam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: ankarada 29 yaşındaki bir kişi ağır zatürre nedeniyle hastaneye yatmış ancak kurtarılamamış. yapılan araştırmada domuz gribine rastlanmış. said: Vatandaşlarımızın korunma tedbirlerine özenle riayet etmesi, grip belirtileri olan çocukların okul ve dershaneye gönderilmemesi, hastalık belirtisi olanların evlerinde istiharet etmeleri gerekmektedir. Ancak, genel durumda kötüleşme, solunum güçlüğü, göğüs ağrısı, nefes darlığı, bilinç bunaklığı, 5 günden fazla süren ateş, ciddi ve sürekli kusması olan vakaların beklemenden doktora müracaatları büyük önem taşımaktadır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 İstirahet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet abi asıl üniversiteleri tatil etsinler, bi amfiye giriyosun 100 kişi. izmirde daha çıkmadı domuz gribi sanırım da, mesela bakıyorum 110 kişi var mekanda, bi kısmı grip falan. gerilim yüklü şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar