Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Münevver Karabulut Cinayetinde Son Gelismeler

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

(Yine konuyla alakalı değil, çünkü konunun detaylarını okumadım, ilgimi çekmiyor)

Şöyle bi olay var: Güvenlik konusunda her yerde özel güvenlik olan, tüm ilk katların demirlerle çevrili olduğu, her yerde kamera olan, herkesin kendi silahı olduğu, hatta yakında her yerde özel makinalı güvenliklerin nöbet tutmasının şaşırtmayacağı iğrenç ve ilkel bir Afrika ülkesi olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Bunlar polisin görevi! Polis işini iyi yapsın, özel güvenlik ne kadar artmışsa polis o kadar beceriksiz ve yanlıştır! Islah edilmesi yenilenmesi ve değişmesi gerekir. Polisin işini iyi yapması adam komaya sokması demek değildir. Ülkemizde eksik insanlar polis yetersiz kalıyor diyince böyle yanlış bir telafi yoluna gidiyor! İşsizlere karşı haksızlık bile sayılabilir bu, o kadar insan var işi daha iyi yapabilecek potansiyele sahip!
Sosyal ağlarda paylaş

Sözlükte güzel değinilmişti bu konuya birisi ilk sayfaya alıntısınıda yapmış yanılmıyorsam.. O konudan giriş yapayım...

Burak Erdoğan'ın o dönemde kaza ile cinayete sebebiyet vermesinden sonra o olaylar bir güzel kapatıldı kimsede üstüne gidip araştırmadı, kısa süre sonrada londraya dil kursuna gitmişti.

O işine gelince araştırmacı gazeteci edasıyla bazı konuları sorgulayanlaraa nedense bu gibi bir konuya pek ses çıkarmamıştı. Sonra o çocuk bir güzel askerden de kaçtı testis kanseri teşhisiyle :)

Bu çocuğun babası bu ülkede başbakan olabiliyorse ve bu konuları insanlar konuşmakla kalıyorsa; diğer çocuğun ailesine dokunulmaması ve çocuğun yakalanamaması insanları neden şaşırtıyor ki ?

Burası Türkiye, hukuk ve adaletin sistemli şekilde işlediği modern bir batı toplumu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Celalettine bak yahu dedigi lafa bak herifin!! Nasil ya? Bu kadar yuksek konumda adam, dusunce yapisina bak. Yurtdisindayim su anda, ulkemi ozluyorum cok ancak sadece mekan ve yemek olarak. Yoksa yasamak icin donmem arkadas, gitmeden boyle dusunuyordum, buraya geldim burayi pek sevemedim ulkemi cok ozledim ama bunun gibi, ergenekon gibi olaylari okudukca uzulsem de donmem diyorum. Yasanir mi lan boyle memlekette? Burada cocuk vuruluyor okul girisinde, polis sefi cikip agliyor konusurken.

Dusunce yapisi insanin kafasinda bitiyor, biz belli bir kesim bitirmisiz fakat ayilarla koyunlarin doldurdugu yerde nefes almaya calisiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

artik cidden tiksinmeye basladim bu insanliktan.. okudukca icim karardi, o acilari, uzuntuleri ruhumda hissettim... cidden cok yazik, para yedirip delilleri bozanlara, adaleti saptiranlarada yaziklar olsun... ama en cok, bu paralari ceplerine atanlara yaziklar olsun!.. asil suclu parayi veren degil alan burada, parayi alanin, cinayeti isleyenden bir farki yok bence...
Sosyal ağlarda paylaş

...
İnanın şüpheleniyorum artık:
Acaba kimse kızını evden çıkarmasın, çıkaranlara da ibret olsun diye mi katilleri bulmuyorlar?
Yoksa vicdan sahibi bir insan, 17 yaşındaki kızını, başı gövdesinden ayrılmış halde çöpte bulan bir aileye, “Siz de kızınızı takip etseydiniz” diyebilir mi?
Azıcık vicdan istiyoruz; birazcık vicdan...
Çok mu?
Yok mu?

can dündar noktayı koymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle adamlara yetki verecek, söz sahibi yapacak imtiyazlı konumlara getirdiğimiz için kabahat bizde açıkçası. Yoksa bu adamlar "korusaydın, ölmezdi" falan gibi saçmalayamaz.

Bu ülkeyi seviyorum fakat içinde tanıdıklarım, yaşadığım şehir ve anılarım yüzünden seviyorum. Yoksa imkan bulur bulmaz azıcık medeni, yüksek mevkilerde azıcık insan bulunduran yerlere bütün sevdiklerimi götürüceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://cerrahistifa.blogspot.com/

Celalettin Cerrah İstifa!

17 yaşında kafası kesilerek öldürülmüş bir kız çocuğunun katilini yakalayacağına "AİLESİ TAKİP ETSEYMİŞ" diyen kendi ahlakının bekçisi olan emniyet müdürü istemiyoruz.

Adli gerekçe ile götürülünen emniyet müdürlüklerinde boynundan vurularak öldürülen Festus Okey'lerin olmasını engelleyeceğine, "yanlışlıkla olmuş" diyen emniyet müdürü istemiyoruz.

Herhangi bir sebeple gözaltına alınanlara işkence uygulanmasını destekleyen, uygulayanları koruyan, kollayan emniyet müdürü istemiyoruz.

Sinagog saldırılarıyla ilgilenmek için maç keyfini yarıda bırakmayan emniyet müdürü istemiyoruz.

"Benim emrimdeki kişi kanunsuz dahi olsa emirlerimi yerine getirmek zorundadır." diyen emniyet müdürü istemiyoruz.

En doğal hakları olan protesto hakkını kullanan gençleri linç etmeye kalkanlar için " Vatandaşlarımız çok güzel bir tepki gösterdi." diyen emniyet müdürü istemiyoruz.

Lokantada ücret ödemeden yemek yemek isteyip, itiraz edilince esnafı döven polis memurlarını var eden, koruyan, kollayan emniyet müdürü istemiyoruz.

1 Mayıs'larda halka terör uygulayan, şehri savaş alanına çeviren emniyet müdürü istemiyoruz.

İSTİFA ETMESİ İÇİN YÜZLERCE NEDEN SAYABİLECEĞİMİZ EMNİYET MÜDÜRÜ İSTEMİYORUZ.

CELALETTİN CERRAH İSTİFA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...