Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retri Paladin Patch 3.1.1a

tinu

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:
Sadece inkâr ediyo o warrior oynuyorum şu kadar senedir diyen andaval arkadaş.

Bi diyoki heal atıyo uzaktayken. Senin ne işin var onun uzağında? Melee değilmisin? Stunmı attı sana? O zaman nerde reflect? sanki reflect sadece stunı reflectletiyo. Aç sen adamın hp düşünce. Judgement dahi atsa 4k~~ dmg yemessin fenamı? Aynaya bak, L2SKILL

benim dediğim ADAMIN NE ZAMAN STUN ATACAĞINI KİMSE BİLEMEZ biliyorum diyosan nerden biliyosun bi anlatırmısın şurdaki insanlara? andaval demişsin sanırım adminler atlamış söz sahibine aittir derler unutma diğer saçmalıklarına cevap vermiyeceğim zaten saçmalamışsın çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

1) Andaval:(bkz) ahmak, beceriksiz.

2) Kastettiğim şeyi tam olarak yansıtıyorsun; Rakibini tanımamak. Bir paladinin burst yapacağı iki zaman vardır. Bu iki zaman ya kombat başıdır, ya da kombat sonu.

Bu iki burstde de stun önemlidir çünkü genelde Seal of Command kullanıldığı için(Arenada) critical hit'i garantilemektedir.

Burdan yola çıkarsak ya combat başında, yada senin canın sona yaklaşmışken bunu yapacağını kestirmek hiç de zor değil. Buda senin cevabın. Başka sorun varsa cevaplarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

2) Kastettiğim şeyi tam olarak yansıtıyorsun; Rakibini tanımamak. Bir paladinin burst yapacağı iki zaman vardır. Bu iki zaman ya kombat başıdır, ya da kombat sonu.

Bu iki burstde de stun önemlidir çünkü genelde Seal of Command kullanıldığı için(Arenada) critical hit'i garantilemektedir.

Burdan yola çıkarsak ya combat başında, yada senin canın sona yaklaşmışken bunu yapacağını kestirmek hiç de zor değil. Buda senin cevabın. Başka sorun varsa cevaplarım.

arkadaşım seviyene inmek gibi bir niyetim yok bilgisiz olduğunu zaten yazdıklarınla anlayabiliyorum Paladin hoj atmadan ne burst ediyor ? iyimisin sen? bana hoju atma zamanını bildir dedim yazdıklarında öyle birşey yok ama hakarete devam ilginç insanlar var bu forumda, hakaret edersen yetkiliye iletmek zorunda kalacağım bilgin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

combat başını anladımda combat sonunu nasıl anlıyoruz yada bi süresi mi var su kadar combat yapıcaz mı diyo adam sana anlamadım desem andaval olmam demi bende ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak Viktor ya.

3-5 tane ofansif ability' var. Divine Storm, Crusader Strike, Wings, Hammer of Wrath, Judgement. Hepsinin de belli cd'ları var 2345323456 basıyosun.

CC için Repentance+HoJ

İş sıkışınca Bubble+Bop+Freedom.

Verin retri pala, bir de avg priest 3 güne 2200 yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın adamın yazı tarzı bile kalitesini belli ediyor, kendi de faceroll yapıyor, yediremiyor, gelmiş tartışıyor. biz zırt pırt stance değiştirip duruyoruz, spell reflect için yok mh+kalkan macrosu ayarlıyoruz, zamanını ayarlıyoruz, paladin dediğin class bunların 1/4'ünü yapmadığına eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben rogue oynuyorum.

Retri için Developer bile faceroller diye çevrilecek bir cümle kurdu:

"Furthermore, it's not like there is much skill involved to that rotation ("GC SEZ RETS R FACEROLLERZ"). You hit the buttons and damage happens" Link

Resto Druid de faceroller şu anda evet. Özellikle melee karşısında shapeshift bile yapmaya ihtiyaç duymadan sırayla Abolish, Bloom, Reju atıp zıplıyorlar. TBC S3'te en OP zamanlarında bile çok daha fazla şey yapıyorlardı.

DK'nin faceroll olduğunu DK veya onların takım arkadaşları hariç bütün WoW community kabul ediyor. Hala çok güçlüler, buna rağmen S5 gladiator pvp hero DK'ların bir kısmının 1500'ü geçmeye kasması ayrı komedi.

Bir de Syn TSE'e iş başvurusunda bulun bence kaliteden süper anlıyormuşsun. Son olarak faceroll yapıp yedirememek lafını biri açıklasın lütfen.

Edit - Yazım hatası
Sosyal ağlarda paylaş

Peki wispy, madem bütün bu durumlar anlattığın gibi. Sende bu oyunu oynuosun (kimse silah zoruyla oynatmıo yani). Niye sürekli o classları oynayanlara yükleniosun?

Şimdi bu oyunda pvp yaparken 2 seçeneğin var (sanırım)

1) oynadığın class ın hareketlerinden zevk alıp eğlenmek

2) high rating kasıp top bracket da olmak

Şimdi, senin bahsettiğin op classları oynamayı sevenler win-win durumu yaşıolar. Ya da bazı insanlar sadece ego tatmini için açıo o classlardan belki.

Ama durum bu. Burda kalkıp o classla oynayanları aşşağılama hakkın yok. (Ki hiç bi class arenada tuşlara sırayla basarak 2200 yapamaz bırak abartmayı)

Bence sen ne istediğine karar ver ve bununla mutlu ol.

Ben mesela arena da daha rahat iş yapabilir miyim diye DK levellıyorum görüces ileriki günlerde 123453454343 yorumunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
Ben rogue oynuyorum.

Retri için Developer bile faceroller diye çevrilecek bir cümle kurdu:

"Furthermore, it's not like there is much skill involved to that rotation ("GC SEZ RETS R FACEROLLERZ"). You hit the buttons and damage happens" Link

Resto Druid de faceroller şu anda evet. Özellikle melee karşısında shapeshift bile yapmaya ihtiyaç duymadan sırayla Abolish, Bloom, Reju atıp zıplıyorlar. TBC S3'te en OP zamanlarında bile çok daha fazla şey yapıyorlardı.

DK'nin faceroll olduğunu DK veya onların takım arkadaşları hariç bütün WoW community kabul ediyor. Hala çok güçlüler, buna rağmen S5 gladiator pvp hero DK'ların bir kısmının 1500'ü geçmeye kasması ayrı komedi.

Bir de Syn TSE'e iş başvurusunda bulun bence kaliteden süper anlıyormuşsun. Son olarak faceroll yapıp yedirememek lafını biri açıklasın lütfen.

Edit - Yazım hatası

=)

topici baştan sona oku, acaba seninle herhangi bir tartışmaya girdim mi? durduk yere olay çıkarma, senin ismini ağzıma bile almadım, gelmişin bana sözde ayar vermeye çalışıyorsun. benim sözüm paticik'in gelmiş geçmiş en iyi retri paladinine.
Sosyal ağlarda paylaş

faceroll yapıp yedirememek derken, açıkçası adam kendi de biliyor 4-5 tuş oynadığını, sonuçta sealları bir yere diziyor, judgment, judgment, ds, crusader, vs...

ama gelipte milletin kendisine "4-5 tuş oynuyorsunuz, noobsunuz aslında" gibisinden bir laf söylenince, bunu kendi egosuna yediremedi ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

ya çok özür diliyorum baştan ama ağır konuşucam bu sefer

TBC s3 dönemindeki resto druidin mana costları ile kıyasladığında şuan ki spellerin mana costları 2 hatta 3 katına çıktı , lifebloom dediğin spellin healing oranları düşürüldü , innervate inanılmaz nerflendi , spiritin nerflenmesi de mp5 olayında unlimited mana kavramını da kaldırdı

bu haldeki druid daha da OP diyorsan, daha kolay diosan,

a.yalancısındır , trollemekten başka bişey yapmıyorsun

b.beceriksizsindir druide karşı mücadele etmeyi bilmiyorsundur.

kusura bakma senin bu tanımından ancak bu çıkıyor az ufak at da civcivlerde yesin kardeşim pardon yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Of harbi kıt bazı insanlar ya.
Ha bu arada, kime şikayet ediyosan et, anlamak istediğin gibi anlamakta serbestsin. Ben hangi amaçla yazdığımı sözlük anlamıyla yazdım sırf sen anla diye.

İkincisi, facroll felan denilmiş, yok combat nasıl sona eriyor felan denilmiş. Paladin oynamadıysanız bunu bilmessiniz. Saçma sapan egonuzu tavan yaptıran cümleler kurmayın. Bir retri için combat sonu demek yaptığı burstün ortalama çıkaracağı dmgi hesaplayıp(bunu zaten biliyordur), rakibin belli bir yüzdede canı kaldığında yaptığı son hamle demektir. Yani kısaca killing blow diyelim biz buna. Yok cooldown yok , yok bilmemne... Developper yazmışta cart curt...

Yazmışsa yazmış, herkes kalıp mı oynuyor arkadaşım? Sen A kişisi B deki arkadaşınla aynımı oynuyosun classını? Bazısı seal of judgement açar, stunlock çalışır, bazısı command açar healerı yoktur, bazısı blood açar arkasında support vardır...

Bunların hepinizde farkındasınız, gereksizce kurt sürüsü gibi toplanıp yüklenmeyin insanlara. Adam akıllı bana kanıt gösterin, veri yazın bende sizinle tartışayım. KAVGA ETMİYİM. KAYVA ETMEYİN. Zira eğer evinizde ve ya sosyal hayatınızda problemleriniz varsa gidin bunu o insanlardan sorun, foruma gelip trolleyerek egonuzla içinizdeki siniri bastırmayın.

Saygılar...

Edit: İmlâ
Sosyal ağlarda paylaş

Arenajunkies de baktım az önce ilk 50de 17 takımda paladin var 9 Holy 6 retri 2 prot.. prot'a gerçekten bi anlam veremedim.. ilk 10da yok retri paladin yok.. ha diosanız ki spell gear ile repetence'e inen healerlar da retri sayılıyo onu bilemem tabi sonuçta 32/0/39 veriyor adamlar retri sayılır yani vurmasına gerek yok :P
ilk 50 de olan rouge'un priest ve dknın haddi hesabı yok biye hala bize ağlanıyor anlamıyorum ha bu ilk 50de olan 6 retri de size çok geliyorsa o ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

Torondor said:
Arenajunkies de baktım az önce ilk 50de 17 takımda paladin var 9 Holy 6 retri 2 prot.. prot'a gerçekten bi anlam veremedim.. ilk 10da yok retri paladin yok.. ha diosanız ki spell gear ile repetence'e inen healerlar da retri sayılıyo onu bilemem tabi sonuçta 32/0/39 veriyor adamlar retri sayılır yani vurmasına gerek yok :P
ilk 50 de olan rouge'un priest ve dknın haddi hesabı yok biye hala bize ağlanıyor anlamıyorum ha bu ilk 50de olan 6 retri de size çok geliyorsa o ayrı..

lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...