ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ergenekonun1numaraliismifedaykinamacaktirmayincokgizli.docx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 izin vermeme muhabbeti komik olmuş zira nevruz günü pkk sloganlarının atılmasına izin vermek zorunda kalanlar buna hayli hayli izin vermek durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sir de olmasa biz ölümlüler nerden bilecektik karşı devrimin olmadığını, atatürkçülerin yalancı olduğunu ve hepsinin birer darbeci olduğunu. hamdolsun yarabbim verdiğin nimetlere, sağlık afiyete ve sir e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bi tane atatürkçü dernekte bizmi açsak napsak, atamızın sırtından milyonlarca insana istediğimizi yaptırırız oh ne güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sormak lazım "Tam bağımsız, çağdaş, laik, demokratik, sosyal, hukuk devleti" yıllarca bu ülkede vatan sever sıfatıyla dolaşan vatan hainleri içeri girince mi akkıllarına geldi. Şuan ergenekoncuların başına gelen şeyler yıllardır diğer grupların yada sıradan insanların başına gelirken(ve hala gelmekteyken) neredeydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Joker said: bi tane atatürkçü dernekte bizmi açsak napsak, atamızın sırtından milyonlarca insana istediğimizi yaptırırız oh ne güzel.. Abi onun yerine dinci bir dernek aç 10 milyonları peşinden sürüklersin. Atatürkçülük artık eskisi kadar para yapmıyor yeni moda dincilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hem ataturkcu hem islamci acsak olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 zor. küçücük bir kitlen kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Denemek lazım aslında ama riskli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 risk bodon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 İstanbul'da da isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bayrak satışları pörtliycek yine.. o işemi girsem napsam la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Joker said: bi tane atatürkçü dernekte bizmi açsak napsak, atamızın sırtından milyonlarca insana istediğimizi yaptırırız oh ne güzel.. parası guzelde aga sosyal guvencesi yok,türkan saylan istanbul uni onkolojide surunurken feto efendi filedelfia da özel bakımda,bence dergah kurmak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Rock said: Sormak lazım "Tam bağımsız, çağdaş, laik, demokratik, sosyal, hukuk devleti" yıllarca bu ülkede vatan sever sıfatıyla dolaşan vatan hainleri içeri girince mi akkıllarına geldi. Şuan ergenekoncuların başına gelen şeyler yıllardır diğer grupların yada sıradan insanların başına gelirken(ve hala gelmekteyken) neredeydiler. arkadaş yargılayıp kararını vermiş zaten, gerek yok mahkemelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Cumhuriyet büyük yazılmış. Eminim rahatsız olan arkadaşlar şikayet etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Rock said: Sormak lazım "Tam bağımsız, çağdaş, laik, demokratik, sosyal, hukuk devleti" yıllarca bu ülkede vatan sever sıfatıyla dolaşan vatan hainleri içeri girince mi akkıllarına geldi. Şuan ergenekoncuların başına gelen şeyler yıllardır diğer grupların yada sıradan insanların başına gelirken(ve hala gelmekteyken) neredeydiler. "yıllarca başına gelirken" diyosun da bu durum en son darbe döneminde oldu diye biliyorum. En azından o dönemin ismi ve durumu açık ve belliydi. Şu an o netlik bile yok! Kat kat daha vahim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sir said: ben şunu merak ediyorum, bu miting için ilgili makamlardan izin alınacak mı? hayır kaçak yapılcak. seni de bekleriz (:P) mangal keyfi felan yaparız, zabıta gelir kaçarız felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oo bana yine yol göründü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sir said: ben şunu merak ediyorum, bu miting için ilgili makamlardan izin alınacak mı? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sir said: ben şunu merak ediyorum, bu miting için ilgili makamlardan izin alınacak mı? Peki türk vatandaşları yurtdışında satın aldığı yerleri geri verebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 "BEYLER ÇOK ACİL YARDIM EDİN" başlıkları gibi olmuş böyle, illa full caps başlık mı lazımdı ilgi çekmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aquila said: miting icin izin alinmis mi diye sormak ne zaman sacma oldu? sirf sir yazdi diye cevap vermeye calisip sacmalayanlar ortada. izin alinmis mi? alinmadiysa polis gelip mudahele etse, ne diceksiniz? vay polis cumhuriyet dusmani mi? e izin alinmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Daha miting gerçekleşmeden saldırmaya başlamış fethullahın bebekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 eheh ilginçtir, herkes ilk mesajımı quote edip duruyo, ikinci mesajı görüp de cevap verebilen yok nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Cumhuriyet'in büyük yazılması insanları rahatsız edeceğini söylemiştim. Zaten kelimeye katlanamıyorlar birde büyük. aman aman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar