ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Çocuklardan nefret ediyorum. Hele yaramaz ve laftan anlamayan çocuklardan tiksiniyorum. Fakat bu kadar insan hala çocuk yaptığına göre, demekki o mental olgunluğa ulaştığımda ben de çocuk isticem. Ama şu anki halimle bu çocuğun babası olsam bunun kolunu kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 shdf bu yine bi sebepten dolayı gıcıklık yapıyor siz bi de benim kardeşimi görün ya da görmeyin lan tanımıyorum etmiyorum hiçbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BEN ÇOCUĞUMUU KESERİM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Saeros said: shdf bu yine bi sebepten dolayı gıcıklık yapıyor siz bi de benim kardeşimi görün ya da görmeyin lan tanımıyorum etmiyorum hiçbirinizi. beni de tanımıyosun ama kardeşini gösterdin. nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 resmini foruma bile koymuşluğum var, ben öyle demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 "böyle dedim" diye bi açıklama da yapmadım yalnız, nasıl gizemliyim farkettiniz mi tam da değilim aslında ama böyle yarım yamalak bişeyler var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kafasına yapıştırıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 burdaki kimse çocuk sahibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 of ya , bilemedim ben onu dan sonra 2. gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ginaly said: Çocuklardan nefret ediyorum. Hele yaramaz ve laftan anlamayan çocuklardan tiksiniyorum. Fakat bu kadar insan hala çocuk yaptığına göre, demekki o mental olgunluğa ulaştığımda ben de çocuk isticem. Ama şu anki halimle bu çocuğun babası olsam bunun kolunu kırarım. +1 lan. köpek alırım çocuk yapmam demişliğim de vardır hatta. tahammül edemiyorum arkadaş ya. yok böyle bişey. Türk filmlerindeki zalim adamlara benziycem sanırım yaşlanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çok başarılı çocuk yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bari onu alma ne demek lan çocuk resmen çaresizce çırpınıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Pogodi'ye benziyordu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 elindekini yiyemedi lan salak asdasdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ehehe uykusu gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ahahhaha çocuk resmen acı çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kafasına öyle vururum ki dünyanın tüm doktorları gelse düzeltemez fdslsafs.zaten çocukları sevmiyorum.küçük çocuklarla bağırarak konuşan ebeveynler ayrı olay ztaen sadist misn cani msin diyenler olabilir eet öyleym malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bi de çocuk eliyle yiyo ıyy. Pis çocuklar. Lan ama bizim komşunun küçük bi kızı vardı, ona temizlik aşkını aşılamıştı annesi, 3 yaşındaki çocuk yemekten sonra elini hiç bi yere sürmezdi, annesi elini yıkayana kadar beklerdi öylece. Çocuk dedin mi büyük adam gibi olacak, laftan anlıcak böyle. Canım ayol büyüdü dana kadar oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 AHAHAH BABADA SÜPER hafif isyankar hafif şenşakrak bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ginaly said: Bi de çocuk eliyle yiyo ıyy. Pis çocuklar. Lan ama bizim komşunun küçük bi kızı vardı, ona temizlik aşkını aşılamıştı annesi, 3 yaşındaki çocuk yemekten sonra elini hiç bi yere sürmezdi, annesi elini yıkayana kadar beklerdi öylece. Çocuk dedin mi büyük adam gibi olacak, laftan anlıcak böyle. Canım ayol büyüdü dana kadar oldu artık. yanlış. çocuk dediği çocuk gibi olacak. o pis ellerini heryere sürecek. sonra dayağı yiyecek. sonra bida sürecek. çocuk dediğin öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 n'hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Oradaki kadın oldugunu düşündüğüm kişi de az edepsiz değil 3 tane alayım 5 tane alayım diyor sonra da pis pis gülüyor ne biçim annedir bu insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fotoşok bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hepiniz böylesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 çok kötü lan ahaha.döverim ben bunu öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar