BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hep ranged silah mi cikiyo ya melee dir unarmed dir yok mu bisi cikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bol bol daş çıkmış ya toprağı kazarken işte daha ne olsun, ister melee ister ranged olur daş misss:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 |Joker| said: Darbe yapıcaklardı ya, askerden yardım almışlar işte :D, yarın org. başbuğ 14. dalga da göz altında:D. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 benim bahçede minigun vardı, onu başka yere saklamak lazım demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mohi said: bol bol daş çıkmış ya toprağı kazarken işte daha ne olsun, ister melee ister ranged olur daş misss:D AAHAH sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ARKADAŞLAR TANK BULUNMUŞ, İŞTE OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Demin izliyodum haberleri de, böyle bi şey çıkmış ne olduunu anlamaya çalışıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bide sole bisi warmis http://rookery2.viary.com/storagev12/933000/933246_c9e0_625x1000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 o kuyudan sadako çıkarsa görürüm ben sizi.. görerim ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Amerikan kaynaklıysa samarra çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ergenekon soruşturması kapsamında Poyrazköy Keçielik mevkiindeki başlatılan kazıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Bulunanlar arasında 10 lav silahı, 10 el, 30 sis, 3 gösteri bombası, 250 gr C4 patlayıcı, 550 mermi ve 14 aydınlatma fişeği olduğu öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yakında istek vakfı önce kamuya ardından da ASFA ya da ANAFEN okullarına hibe edilebilir. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu kadar lav silahı nedir abi ya? nerde nie kullanılırki lav silahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ha oyunlarda godmode yazar gidip katliam yapar zevk alırsın o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Voyk üç, hep "lav silahı" denen şey aslında LAW Silahı, Light Antitank Weapon oluyor kendisi, bir nevi roketatarın yerini aldı zaman içinde. Lav püskürten flamethrower tarzı bir şey değil yani, bilmiyorum bundan haberdar mıydın sorarken ama söyliyim dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 epicmiymiş çıkanlar ? hangi badgelerden düşmüş ? birde hard mode mu kesmişler boss u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 valla diildim :( lav silahı saçma bi kısaltmaymış ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mohi said: Emniyete gelen bir ihbar üzerine ihbar ne ya hsdfı nası bi ihbar olur ki bu "memur bey valla diyorum rüyamda gördüm böyle tank vardı yerden yükseliyordu sonra çığlık atarak uyandım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Saeros said: Mohi said: Emniyete gelen bir ihbar üzerine ihbar ne ya hsdfı nası bi ihbar olur ki bu "memur bey valla diyorum rüyamda gördüm böyle tank vardı yerden yükseliyordu sonra çığlık atarak uyandım" Ya da "abi gömdüysen arıyorum ben emniyeti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 o tank olayı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Tank bulmuslar yapilan kazilarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 varyor muymus tank? paladin filansa yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 --gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 troll raciallari iyi degil tank icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 epic silahlar bulunmuş, loot üzerinde büyük kavga varmış şu an. +%10 arthas oy potensiyeli, +%10 rasmussen tarafından madara edilme kalkanı, +%10 şeçim hilesi arttırıcı epic necklace en büyük ilgiyi görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar