Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Oyunu oynayıp Legion'la bitirmiştim geçen sene. Steam indirimiyle ultimate pack'i aldım geçen hafta. 35 saate yakın oyun zamanım olmuş yine. İyi oyun. Modlarla daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Şöyle elle tutulur, eli yüzü düzgün mod tavsiyesi var mı? Oyunu DLC leri ile tekrar oynayayım diyorum. Ama birkaç iyi mod da daima iş yapar, hata oyunu baştan oynatabilir malum. Bu yüzden sevgili Patidaşlarım, tavsiyelerinize ihtiyaç var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hah simdi hatırladım House robot di mi. Altta spoiler var xxx En boktan bitiş houseda ama soliyim. Böle sacma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 2 saat oynadım sıkılıp sildim. fallout 1-2 oynamış adam için oyun değil yani şu karşımıza koydukları. az önce sildim bildiğin bu kadar kötü beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 1 2 apayrı efsaneler abi ama new vegasda 3 ten sonra cok cok basarılı yoksa 1 ve 2 ile karsılastırma yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 New Vegas 1 ve 2 ile kıyaslanacak kadar iyi. Neyini beğenmedin Cystein? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 İlginç, bence çok iyi oyun özellikle melee olarak takılmak apayrı zevkli.Dialoglar ve espriler de çok hoşuma gitmişti özellikle fistomu neydi onda bitmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben çıktığında dlc siz modsuz bodozlama oynayıp house la bitirmiştim. bir daha oynamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 axedice said: New Vegas 1 ve 2 ile kıyaslanacak kadar iyi. Neyini beğenmedin Cystein? cystein ciddiye alınıp cevap verilmiş, post saatinin 1337 olması sebebiyle affediyorum burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 salak bi bug var, arastirdim dlc lerden sonra millette farketmis : w ya basiyorum , birakiyorum, ama adamim bir adim daha atiyor, kil ediyor beni. var mi cozumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bir adım geri at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 /öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yeni başlıktan devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar