Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 padişahlık mı olm bu. sevgili arap kardeşlerimiz nasıl $$ kazanacak peki? desteklemedim ben bu projeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 o zaman sakal zorunluluğu kalksın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aslında bizde konyada çöle bi fake kabe diksek hiç fena olmaz. adamlar hacca gidecen diye kural koyup işi garantiye almışlar ve 1500 yıldır turist çekip voleyi vuruyolar. bizde içimizden bi peygamber çıkaralım, misal cons bu iş için biçilmiş kaftan. hatta dinin adıda hazır; patiizm müritlerimizede patiist deriz, misss gibin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Daha geçen gün hoca efendiye demediğinizi bırakmadınız akabinde bu topik...Bunlar kıyamet alameti değildir de nedir?! summoning sakaryalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 arkadaşım!11 ben hacı olmak istemiyorum, beni kötü emellerine niye alet ediyosun peki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kabe donerken ayni anda sen de donersin boylece haci olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 iyi de şeytanı nasıl taşlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 arkadaşım, ben şimdi herhangi bi enerji harcamadan hacı olmama durumundayım. hacı olmamak için dönersem enerji harcayacam. başka çözüm bulun. böle poroce olmaz!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 PhysX said: iyi de şeytanı nasıl taşlayacağız kargoya verirsiniz, gider atar onlar. Mr_Hand said: arkadaşım, ben şimdi herhangi bi enerji harcamadan hacı olmama durumundayım. hacı olmamak için dönersem enerji harcayacam. başka çözüm bulun. böle poroce olmaz!1 kabenin etrafına dönen bi platform takarız, hacı olmak istemeyenler orada durur, kabeyi çevireceğimiz anda platformu da ters yönde çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 böyle bir proce paticik bünyesinden çıktığı için ne kadar bahtiyarım anlatamam sevgili din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hmmm bak o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Aferin gencler. Muslumanlikla dalga gecin, egonuzu tatmin edin. Orgazm olun. Saka olayini gercekten abartiyorsunuz. Hayli marjinal gozuktunuz, aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 şaka değilki bunlar. her sene ülkemizden uyanık araplara akan milli serveti azaltma yönünde projeler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Prawler said: Aferin gencler. Muslumanlikla dalga gecin, egonuzu tatmin edin. Orgazm olun. Saka olayini gercekten abartiyorsunuz. Hayli marjinal gozuktunuz, aferin size. güleriz ağlanacak halimize işte naaparsın :) 5 sene önceki düşüncelerim ve şu anki düşüncelerim çoooook farklı bu konuda. neyse ya buraya da siyaset bulaşacak şimdi, ben susayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Araplari butun dunyadaki muslumanlarin zengin etmesi benim de hosuma giden birsey degil. Ama buradaki amac bence belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Kimse dine inanmak zorunda degil, sacma oldugunu da dusunebilirsiniz. Ama baskalarin nasi size saygi duymasini bekliyorsaniz, bir zahmet siz de muslumanliga bulasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 rahatsiz said: kabe donerken ayni anda sen de donersin boylece haci olmazsin. AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tersten başa evrimde son nokta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Prawler said: Araplari butun dunyadaki muslumanlarin zengin etmesi benim de hosuma giden birsey degil. Ama buradaki amac bence belli. http://img255.imageshack.us/img255/535/bscap00001ie2abih5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 arkadaşım ya ben o kabe dönerken farklı aktivitelerle uğraşıyor isem. hadi onu geçtim ya öncesinde bu aktivitelerde bulunmuş ve gusül almamış isem. cünup cünup mu olucaz hacı? çarpılırız alimallah. tövbe tövbeeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Prawler said: Aferin gencler. Muslumanlikla dalga gecin, egonuzu tatmin edin. Orgazm olun. Saka olayini gercekten abartiyorsunuz. Hayli marjinal gozuktunuz, aferin size. Olum ben Akpliyim. Buna ne diyecen peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 mmppfh demogoji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Prawler said: Aferin gencler. Muslumanlikla dalga gecin, egonuzu tatmin edin. Orgazm olun. Saka olayini gercekten abartiyorsunuz. Hayli marjinal gozuktunuz, aferin size. +1 En az 5dk yazacak bişey düşündüm sanırım. Yok ama. ginaly said: mmppfh demogoji. Sence ne gibi bi çıakr düşünerek demogoji yapabilr insan şurda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ımf tırt fahrettin biri tırt fahrettinin resmini koysa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar