wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Annemlere kahvaltı hazırlayacaktım ama dün o kadar yorulmuşum ki ABV kalkamadım ya böhü. T_T Annemde de suç 8 bıçıkta niye kalkıyorsun? İnsan biraz yatar bugün benim günüm der. Di mi ama yea?! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Valla canlı yayınla size anlatayım. Eşimden önce kalktım. Birkaç çeşit peynirden oluşan bir tabak hazırladım. Zeytinleri hazırladım. Ekmekleri dilimledim ve bayat olan ekmeği de ayrıca ısıttım. Tam çayı demleyecektim ki baktım demlik yok. Anaaa? Bulaşık makinesinde. Eeee? Öbürü nerede? Aradım, bulamadım. O sırada hatun uyanmış geldi yanıma. "Günaydın canım" dedim ve tam sarılıp, öpüp Anneler Günü'nü kutlayacaktım ki 10 saniye içerisinde 3 tane eleştiri yaptı bana ve tüm heyecanımın yitmesine sebep oldu. "Peki" dedim ve mutfaktan çıktım. Şekilde görüldüğü gibi bilgisayarım kucağımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Çok hastayım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oğlum ne güzel bi gün lan bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Anneler günü yeni aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Filiz Akın çok güzelmiş gençken günlük şimdikilere 10 basar. ha bi de gülşen bubikoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gulsen bubikoglu (tu) http://galeri.uludagsozluk.com/12/g%C3%BCl%C5%9Fen-bubiko%C4%9Flu_45880_m.png http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-snc4/162281_172209482828169_172208866161564_32037_1445_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Cidden çok güzel ya. bu patidekiler zevksiz abidik gubidik çirkin kadınları koyup duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kadını erkek seçiyor ya. ondan size kötü gelebiliyor olabilir. lezbiyen değilseniz fazla zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hımınıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yine mantı var ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oha :( mantidan sıkılır mi insan ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 mantı olsa da köpek gibi yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oh ya biri farketmiş abi sonunda.gülşen bubikoğluyla la türkan şoray adriana limayı falan döver bana kalırsa( ha bırakır mısınız bilmem zaa).öyle yani,ifade var lan kadın suratlarında bütün taşlıklarına ek olarak neyse isyanım akşam 9 a prova konulan provayadır,gece 1 de biter artık o=/ evet bunu söylemeye gelmiştim.byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bu ara çok sık mantı yapılıyo bizim evde. Biraz sıkıldım nabim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pati'ye Pazar akşamı kıyağı...Benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tövbe estafurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Her zaman en güzellerden Fatma Girik... Ve tabii ki Emel Sayın... Yukarıda birileri yazmış, Filiz Akın kadar güzel kadın pek az geldi bu memlekete... Şimdiki Beren Saat'e, Cansu Dere'ye ve bilimum tayfaya fark atarlar hem güzellikte ve hem de hanımefendilikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi bunlari neden gunluk topicinde paylasiyosun peki? saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Galiba Gülşen Bubikoğlu'nun resimlerini görünce gaza geldim. Ya burayı Albümle karıştırdım galiba!? Orada mı paylaşılıyordu güzel ablaların ve abilerin resimleri??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 evet burasi biraz daha yasadiklarimizi hissettiklerimizi falan paylasip ilgi cekmek amacli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tamam, anladım. Yalnız yukarılarda bir kardeşim Gülşen Bubikoğlu'nun fotoları paylaşmış, ben de bozmadan aynen devam ettim. :) Bundan sonra Albüm'de paylaşırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 özel gün ve haftaları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben de. =/ bu arada gunnuk, bugun deniz sezonunu actik. o yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nerde açtın su sıcak mıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar