wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 wastyrx said: Çığlık atsam kimse duymayacakmış gibi lan O_o pek bi garip. alien said: in space noone can hear you scream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Uyuyamıyorum ulaaaaaan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dandini dandini dasdanaaaa danalar girmiş bostanaaaaa kov bostancı danayıııı yemesin lahanayııııııı eeeee eeeeee eeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Günlük, Seks Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olm dur! benim uykum gelmemeli. meğersem ninni yasakmış paticik'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 acil yazı yazmam lazım.. ... belki bi sonraki hayatımda başarılı olurum huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benim de acil yazı yazmam lazım. hadi kapışalım. ben şimdi yatıp, sabah pencereden atlamayı düşünüyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şimdi yemek yiyim 2-3saat daha oturup sonra yatmayı düşünüyorum ki vicdanım beni benden önce öldürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sokarım arkadaş.. kapışalım olm! yiyorsa kapışalım lan!!! bitirirm olm sabaha kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yat uyu dasaa ya, boş işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benim de yarin sinavim var, bisey yapmayi dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahanda sen burda takılırken ben yazdım, bitirdim bile. gerçek olsaydı bu dediğim. negzel olurdu lan.. höyt! aldım gazı. yazıyorum, bitiriyorum ve son mesajı buraya atıp, yatıyorum. evet, karar budur. bitiremezsem de bu mesaj, 5 sn'de yok eder inşallah kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ikinizde bitirirseniz ekime, bitiremezseniz çekime kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kolumda fena bi sertleşme var, ağrısına uyandım. doktora mı gitsem ya pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sertlesme normal, panik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 UUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOOVUUUUOOOOOOO CING CONG LING LONG TING TONG UOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 1 aydır. 4'ten aşağı yatmıyorum. 730'da kalkıp işe gidiyorum. ne olacak bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 of sabah olsun artık hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ractamainus said: ahanda sen burda takılırken ben yazdım, bitirdim bile. gerçek olsaydı bu dediğim. negzel olurdu lan.. höyt! aldım gazı. yazıyorum, bitiriyorum ve son mesajı buraya atıp, yatıyorum. evet, karar budur. bitiremezsem de bu mesaj, 5 sn'de yok eder inşallah kendini. yay! senden 1dk önce başlamışım!! bi error buldum ama bi iki makale okuyup onu anlamaya kasıverdim. sabaha kalkıp analizlerini yaparım.. bek to kiçın wörk! mauhuahaua adamla zihinden bağlanmışız lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ne okula gitmek istiyorum, ne işe gitmek istiyorum, ne ödev yapmak istiyorum, ne sınava girmek istiyorum, öyle bütün gün yatıp tavana bakmak istiyorum. o kadar. bütün gün, bir ben bir ev bir de tavan. neyse otobüs kaçmadan ben ufaktan müsaade isteyeyim, ziyade olsun günlükçüğüm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar