reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bourne serisi geliyo 1 saate bakam guzelmiymis.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 gene şitti bir hafta geçirdim, haftaya daha iyi olucak mı acaba.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 o_O Sabahın köründe kalktım şifreleri deiştirdim bissürü(1 saat falan aldı he), kayfaltı hazırlayım dedim yarıda bıraktım. Parmağımı doktora göstermem gerekiyormuş doktor hatunum bidenem öyle dedi ama işte o uzmanın adını hala sormayı unutuyorum bugün arayım da yarın belki giderim günlük. Saat 9a gelsin bi su gaz almaya gidicem dün gidicektim bi baktım saat 8 olmuş ben daha caddedeyim, kapanmıştır yea diyip arkadaşın evine gittim. Benim 2. ufaklık askere gitti bugün bide hala şaka lan şaka nisan 1i uzattık falan dicekmiş gibi geliyor. Birisini birisini özledim. Kafamda ki 3 cümlenin 3.sü genelde diğer 2siyle bağlantısız gibi dikkat bozukluğuda had safada günlük. En azından bugün çalışmıyorum okby.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 olm günnük millet daha yeni kahvaltı ediyo lan uahdsuashdf
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 doh Abi ben teslim oluyorum kışlaya diye aradı bi an kendimi çok yalnız hissettim lan günlük. Bütçemde de delik var sanırım ayın ortasına doğru kendimi pazarlayabilirim ücra köprü üstlerinde falan O_o
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 patates kızartmalı yımırta yaptım oh yeeşşşş. bayadır yememiştim özlemişim lan.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 volümü kökleyip filmi de açtık mı... :D
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 allah belasını versin ya bişey de yapmıyorum ki as
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kız 20 dkda cevap atıyor, ben 1dkda :(:(:(:(:(
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 senle konuşmak istemiyor adamım.. gidip bayılt onu bence
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 %90 egzama olmuşum, yarın cildiyeye gidip kesinleşicek nolduğum.. iyi akşamlar. kaşıntı :(
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 go go gül hastalığı. egzama falan değildir gül hastalığı bu aralar çok popüler. ben de geçirdim ve 1 ay kaşındım. başka bir olayı yok uyuz olmuş gibi kaşınıyosun.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu erkekler ne kadar yalancı lan. göz göre göre yalan mı söylenir.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bella said: bu erkekler ne kadar yalancı lan. göz göre göre yalan mı söylenir. Kızlar daha yalancı. goldbären said: kız 20 dkda cevap atıyor, ben 1dkda :(:(:(:(:( Yarın için bi plan değilse kız 20 dakikada atıyorsa sen 40 dakika sonra at, 2 saat sonra atarsa yarın öğlen falan cevap ver. Sonra gelip cems e teşekkür edersin. İçim sıkılıyor günlük sanki bişiler olacak gibi ama hadi hayırlısı.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AbCZkk06eS0
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 goldbären said: kız 20 dkda cevap atıyor, ben 1dkda :(:(:(:(:( fdsfsd ben bu hikayeyi biliyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 çok fena sıkıldım, bu saatte yatasım var.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 goldbären said: kız 20 dkda cevap atıyor, ben 1dkda :(:(:(:(:( hocam peki mesaj uzunluğu nasıl yani sen methiyeler düzerken, evet ya öyle oldu, bilmiyorum ki, olabilir aslında... gibi cevaplar veriyorsa sıkıntı var.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 wastyrx said: Bella said: bu erkekler ne kadar yalancı lan. göz göre göre yalan mı söylenir. Kızlar daha yalancı. ben karşılaştırma yapmıyorum, kızlar da yalan söylüyodur. ama böyle göz göre göre de yalan söylenmez yani.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 eee o cinsiyete bağlı bir durum değil..
0ne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 goldbären said: kız 20 dkda cevap atıyor, ben 1dkda :(:(:(:(:( kız 20 kişiye mesaj atıyodur, sen 1 kişiye. konuyla alakasız, bazen cevapları geç atınca "kimle mesajlasıyon çabuk söyle!!!11birbir" gibi trip atmıyolar mı, ümüğünü sıkasım geliyo oracıkta.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25199100/ 'Şişman değil şişko diyelim' DAHA BİLE FAZLASINI YAPIYORUM!!! dasaaa /2009 said: pogodi said: valla bizim okulda hiç utanma arlanma yoktu hangi şişmanın selülit çizgisi neresinde ezberliyoduk yaz geldi mi asd biz erkekler üstün ve yüce varlıklar olduğumuzdan o şişkoları görmeyebiliyoruz dilersek.. onlara -tr'de fazla olmayan- yangın musluğu gözüyle bakıyordum ben uzun süre.. hasbel kader bir yangınla kaşılaştığımda vanayı açmaya çalışırken "heeey kulağımı bırak beee!!" diye bağırınca yangın musluklarının ülkemizde yaygın olmadığı gerçeği ile karşılaştım. bu bizimki gibi çağdaş bir toplum için büyük eksiklik.. her neyse, artık çöp kutusu olarak değerlendiriyorum. hem gerçekten şişko olanlar attığın çöpü havada kapıp yiyorlar.. ki ben bunu da öğütmeli çöp kutusu olarak sanmıştım uzun zamanlar.. merak edenler için söyleyeyim.. yangın çıkan 2binayı şişman kızın kazağı ile örtüp söndürdük..yanan binadan kaçan üstleri alev alev yanan insanları "oooo kızarmış adamlaaar" diye yedi ama pis şişko.. siz siz olun şişko olmayın.. gerçekten kötü bişi..
utopia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ısrarla ödeve başlamıyorum ödev de yarına. hayırlısı.
Öne çıkan mesajlar