Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SUNDAY COMES AFTERWARDSS............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bu gece 200 sayfa döküman okumam lazım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fakir olmasaydın başkasına okuturdun hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nanik_atak said: biri bana da onu bunu bırak desin, onu bunu bırakıp gidecem anasını satıyım onu bunu bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kermit said: fakir olmasaydın başkasına okuturdun hahahaha kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. sonra senin gibi mi olayım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 parasını verince kendimide geliştiriyorum fiyatın ne kadar sen söle kendni geliştirince ben seni satın alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sgaram bitti kaanın sigarasından içeyim eve gelince ağlar belki sigaram vardııı diye fyiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 nasil yaya yaya ders calisiyorum belli degil. biraz mola derse devam, bi yandan bisi izle ama ders de calis. koridorda yürürken elde kitap anneye poz kes, yine oku ama... relaaaaaaax yeaaa kafasindayim resmen. ama olsun. güzel calistim. uyku düzenim gg yine. yarin belki erken kalkaaaaaaaaar, kosuya cikarim. tab tab... he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yarin derken? uyku duzeni demisken, bisi diyemiyorum artik kendiminkine esiri oldum salak biyolojik saatimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hala uyuyamadım günnük :( şimdi tekrar uzanıcam bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 günlük brunch a gidiomuşuz 30dk içinde, koş koş giyin, şarja tak,maillere bak, nescafe iç, giyin giyin çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ÇOK İLGİNÇ. KEŞKE BENİM SABAHLARIMDA GÜNLÜKTEKİ ANEKTODLAR KADAR İLGİNÇ OLSA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 zabah zabah kris kros dinliyip jump jump diye dans ettim. uyuycam ben yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 le günlük. bu ne olm ya haftanın 7 günü çalışıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 günnük. VEN AY GET SED, AY STAP BİIİNG SED END Bİ AOOSIM İNSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şafak doğan güneş bir yıl geçti ama ben de geçtim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 vayy geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi iki dakika drama queen olmayın yaw zaten sosyal hayat 0 oldu iyice içine girmeye kasınca da drama queen spotted.. olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 6 gündür 7:30 da kalkıyordum. bugün tatildi bi yatmışım 17:00 da kalktım. bir de millet diyor bünte alışmış tatilde bile kendiliğimden 8 de kalkıyorum fln. yalan heralde o ya. ya da sorun ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 6 gündür 6'da kalkıyordum, bugün çok uyicam derken 8.30'da uyandım, anca 11'e kadar yatakta kalabildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sağlıksızlığın moda tarafından pompalanması ama kötü de olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Dün biraz utandığım bişiler bişiler yapmışım. Bi süre içmicem bişiler günlük. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bugün bildiğin iğrenç bi insanım olm.. gittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 günlük nihayet koştum. oh be. 1 hafta olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Yarın pilatese başlıyorum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar