Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 günlük, bana burs bul pls. herkes sosyal bilimlere burs verir olmuş nolüyü ya. tübitak da uzaycılara veriyo, adamlar uzay hukukuna bile burs veriyo. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi tamam spam ama spam'ın da bi gururu var di mi?XYZ adlı kişiden gelen mesajı, silinmeden önce oku! ok ama xyz yi tanımıyorum ben.. şimdi biliyorsunz bu aptal siteler sözleşmelerinde "bize üye olduğunuz / bağlandığınız mail adresindeki contacts a da tanıtım maili yollayalım biz hah ne dersin?" derler millet de okumaz. herkese otomatik böyle maillar atılır. ama adı geçen kim ki lan!seni bekleyen diğer arkadaşların kısmında da 2motor var mesela. onları da tanımıyorum. spam var spam var arkadaşım, kasın biraz bu işlere.. yalan yalan mesajlarla ne üyeliği lan? sdfsdfsfsdfsdf en azından duygusal oyna be! ağlat insanları öle üye olsunlar. işte ne bileyim koyacaksın aşağıya işte seni bekleyen arkadaşların Friends:0 diye insan üye olayım ben olm! diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bugün benim doğumgünüm günlük. heppi börtdey. ama içimde hiç bi heyecan falan yok. yaş ilerlemeye başladıkça sallamamaya mı başlıyor acaba insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 günlük yengemin suratını darmadağın ettim, sanırım bundan sonra akıllı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aa iyi ki doğdun,nice yaşlara.Ve evet yaş ilerledikçe doğumgünü heyecanı falan kalmıyor insanda,gene de hatalıyız bence,doğduğumuz gün yaw,özel olmalı,kimse için olmasa bile kendimiz için özel olmalı,benliğimize hakaret:) tekrar iyi ki doğdun,güzel yıllar geçirmen dileğimle... kozalak said: bugün benim doğumgünüm günlük. heppi börtdey. ama içimde hiç bi heyecan falan yok. yaş ilerlemeye başladıkça sallamamaya mı başlıyor acaba insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valla şu ana kadarki doğumgünlerim pek istediğim gibi geçmedi. belki de onun da etkisi var, koy bi tarafına rahvan diyorum. sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hayat zor be günlük sürekli makara makara nereye kadar? Bir de insanoğlu kız-erkek fark etmez harbiden ağır,şekilde öküz olmuşlar hem de tepeden tırnağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Günlük on numara köffte yaptım ama elimi tavaya coossssssssss diye yaptırmasaydım her şey daha güzel gözükebilirdi gözüme. Neyse afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 imar planı yapılması ve değişikliklerine ait esaslara dair yönetmelik sen nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 eski hatun twittrdan ince ince laflari sokuyor bana günlük.. neden bakıosun diye sorucaksin.. kaşınıyorum diyelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sabah ankarada uyanıyorum, gece ankarada uyuyorum. ama günü diyarbakırda geçiriyorum.. hey gidi günlük, insanoğlu kuş misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bulanık suda balık avlamaya kasan adamlar sarmış çevremi lan. salaksınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 EAAA annem bölüm başkanı olmuş^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hll, bi kiyak yapar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yaparık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 çok sinirliyim günlük çatıcak yer arıyorum. gülüyorum bi yandan abuk subuk ama bi yandan da patladı patlıcak bişiler. forumdan msnden faceten falan çıkıp uyusam mı? yoksa ciddi hasarlar vericem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 annem elmalı kurabiye yabmış <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sesu said: EAAA annem bölüm başkanı olmuş^_^ tebriks nerde annen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 evet günlük çoğh sinirliyim bir de üzgünüm ve kalbim kırıldı :( ağlıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 günlük, ben gidip bi duş almak, sonra ıspanaklı börekleri, lüp lüp mideye indirmek. yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kermitin doğum günüymüş kızlar konular fln açıyor tabi kız diyolar bilmiyorum tabi en son kız diye tanıştıgım adam 37 yaşında dolandırıcı oldugu için inanmıyorum pek ama bakalım göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 görülmüştü.. bi kaç gün sonraki doğum günümü az kalsın tek başıma iğrenç bi şekilde geçircektim :S düşünmesi bile çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bugün içtiğim artık bilmem kaçıncı kahveden dolayı acaip bi taşikardi ile ellerimin falan titremesi... çok cahil olmadığımdan helecanlanmamam -cahil adam helecanlanır heyecanlanmaz- ama ellerimin kollarımın titrer durumda olması. kaç kahve içtim acaba be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çok içme iyi değil demediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar