LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 wastyrx said: LucifeL said: artık dayanmıyor yahu nasıl olucak,nasıl yapıcam bilemiyorum... O_o Bilekleri kesip, souk suya yatmak her zaman için bir seçenek.. Eved. O kadar da çaresiz değilim,en azından çıkar yolu arıyorum bir şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ulan günlük. herkeşe tavsiye veriyorum. ama şimdi almam gerek benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 al abi. kim karışır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 velle bi gün evi yakcam bu saskinlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nomsaR said: sesu said: 2300! Hadi bir 700 daha. wow rating mi ehheeh Keşke öyle olsa asdaf. İşin kötüsü bugün 3000 di, yarın 5000 kelime daha yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 *hayattan çok sıkılmış 15 yaşındaki ergenlerin ruh halini anlatan cümle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 evime geldim, aynı anda cataclysm ve l4d2 yüklüyorumCEHENNEMEVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 finaller basliyormus, o problem degilde web based hocasi finali uygulamali yapcakmis, php ajax fln sorcam demis, biraz baktim da ogrenilcek gibi seyler degil bunlar ya, ajax ozellikle web sayfalarini da c ile yapsak fena mi olurdu off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Üf yine yalnız, içine kapanık, bütün gün uyuyan bi tip olucam bi süre galiba asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cok acayip kafalardaymisim oyle soylediler bayramim kutlu olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yorgunum be günlük ağzıma sıçtı bu hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Of adamlar mutfakta oturmuş nargile partisi yapıyorlar ya. 7 pounds 7 clubs ın içinde ministry of sound da varmış. Bileydim de ayarlayıp gideydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Kemik ağrısından ölcem evet. Bi de şu sol kolumdan kalbime doğru saplanan ağrı yok mu bin yaşında mıyım ulan bu ne!? Bana doktor yolu gözükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 1 gün daha sıkmam lazım dişimi, olmuyo artık. sabrın sonuna doğru vardık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ula göynük, c.tesi yine iş başı anasını satıyım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çok pis nezle oldum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çok boş lan hayat günlük reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 %70 duyu kaybi oldu heralde halen kulaklar cinliyo. eglendik ama yeaa sadfgfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Longshanks said: çok boş lan hayat günlük reiz aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çok gün oldu hala uyumadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 of uyandığım havaya bak ya. olmadı baştan alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 offf turkcell offf iyi ki bir vınn aldım senden,ömrümü yedin yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yine başladık bi güne duşa girmeye usenıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 olm günlük halen müzik çalıyo lan kafamda?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aa yok winampmış o. halen kulaklar çınlıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar