dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 karnım ağrıyor... mide değil ama bildiğin karının ortası falan. benim genelde ağrı sızı ile işim olmaz, bi garip geldi şimdi. mantı falan yiyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 soda iç gazdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Tepetaklak otur gaz yukarı cıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bıyık bırakmak istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Akhlaur said: Tepetaklak otur gaz yukarı cıksın. irin said: bıyık bırakmak istiyorum! sevgili günlük, nasıl bir kafadaysam, ilk mesajtan sonra ikincisini "yukarı bırakmak istiyorum" diye okudum ve "o nasıl bir fantazidir" diye düşün düşün bitiremedim yeminle. vallahi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dasaaa said: karnım ağrıyor... mide değil ama bildiğin karının ortası falan. benim genelde ağrı sızı ile işim olmaz, bi garip geldi şimdi. mantı falan yiyim =( + geçmiş ola. (belki geçmiştir bile şimdi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 4 gun kaldı buranın bıtmesıne belirsizliklerle dolu 4 gun bit ulan bit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 herif 7'ye saat kurmuş kendisi uyanmıyor ben uyanıyorum bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ractamainus said: özel sektörde çalışmadın değil mi? Parası iyi değilse veyahut kendi işin değilse istifa et abi özel sektör çoook yoruyor adamı.. Söylenmeyi seviyorsan doğru sektördesin ama :D ev boş diye millette kalıp duruyorum günlük, arkadaşın dedesi artık ''oğlum senin evin yok mu burada yaşamaya karar mı verdin?'' dicek diye korkmaya başladım afsda en iisi evime gideyim :D şansım da azdan biraz çok gibi ama bakalım kısfmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 selam günlük, az ötelen de cuma falan olsun bu ne salı daha, işsiz misin günlük, ne bu ağırdan alma hevesi, ak git, tutamasınlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 uyumadım gibi bişi, yorgunum çok. bildiğin zihnim dağınık.. algı diye bişi kalmadı kaç saattir. =( gidip bi meyvalı yorğurt falan yiyeyim.. 1saat sonra da bi kestireyim ve bunun gibi bişiler yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 jonah hex ilk başta güzele benzeyen kolpa bir filmmiş günlük boş zaman değerlendirmek için izlenir ama ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sevgili günce görev adamı olduğumu söylemiştim ama nooooooeees bugün hiçbişi yapmadım nolcak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sevgili günlük, Bir ders almaya çalışıyordum 1 haftadır, hocası kimseye consent vermiyor, zira 40 kişilik kotası dolu derste ek olarak consent bekleyen 60 kişi falan var. Add/drop dönemi geldi çattı, benim de consentim var beklemede. Böyle kara kara düşünüyordum "Ulan bu hoca 5 kişiye consent verecek, bana düşer mi ki acaba?" diye. Neyse alabileceğim başka bir ders var mı diye Schedule açtım, girmişken de şu dersin kotasına tekrar bir bakayım dedim. O da ne! "39/40". Bir kişi dersi bırakmış, dersi kovalayan 60 kişi var ve ben o aradan, birkaç saniyeliğine boşalan bir kişilik kotayı hemmen doldurdum. Çok ballıyım lan aahhahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ben de mesela yer olan iki tane ders için consent bekliyorum çünkü hocalarımız çok elitist oldukları için register edemiyosun, request yolluyorsun, onlar seni beğenirlerse alabiliyosun dersi. Beyin kanaması geçirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sen bu sene mezun oluyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fazla bişi değil.. sadece yeni ölmüş insanların beyinlerinden tüm tecrübelerini ve bilgilerini kendime kopyalama imkanım olsa bile yeterli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 günlük. ölümüne hasta olmam yetmezmiş gibi şimdi gidip çok saçma sapan birşeye saplanmak üzereyım. gerçi kendimi frenleyebilirim ama frenleyesim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Günlük, reis üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ardeth said: sen bu sene mezun oluyon mu Hangisine sordun bu soruyu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 günlük sana aylık yazmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 çoook yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi elimdeki kumpasta "in turkey we call the hinge samet" yazıyor bizim orada göte göt derler gibi bişi olsa gerek.. nasıl bi slogan bu arkadaşım! du resim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Normal de benim kızdan kek istemem gerekmez mi nan? Kız benden niye istiyor ahahah bişileri ters yabıyoruz ama du bakalım sfafgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 olm havuclu lan.. anlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar