Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Her ne kadar elimi eteğimi çeksem de merak uyandırıyor PVE yarışı. Ensidia'mı, Method'mu yoksa bir US guildi mi world first achievement'ı alacak ?!?! Her ne kadar All-Star kadrosuna sahip olsa da Ensidia'nın üzerinde bayağı bir baskı olacağı şüphesiz. Kungen, Mu'ru ve KJ'da yaptığı gibi saçmalamaya devam ederse, lulz I am the king I know zhe best strategyz tavrıyla progressi hiç edebilir. Gerçi bu sefer Mackzter faktörü de var. Ne olacağını zaman gösterecek. İlginç olan, bu instance'taki yarış aslında gelmiş geçmiş en adil yarış olacak. Rekabet edebilir hemen her guild aylar öncesinden best in slot itemlarla donandı. Ortada TF, sulfuras veya warglaive faktörü yok. Ama varolan en büyük faktör no lifer faktörü olacak şüphesiz. Merak ettiğim, guid'lerin özellikle ensidia'nın KJ yarışı kadar abartacak mı raid saatleri konusunda. SK olmasa, nihilum olarak kesinlikle sabah 10'da raidi başlatıp gece 03 te bitirmezdik raidi. Bir de anket ekliyorum, kaç haftada bütün instance'ın temizleneceğini yazınız lütfen. Edit: Konu 25man üzerinedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 1 haftadan az sürede 10 man biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 PTR'dan edindiğimiz izlenim ve forumlardan takip ettiğim kadarıyla content bir hafta içinde temizlenirn Zaten Blizzard gitgide daha kolay content olayına yöneldi, hardcore guildler için eski expansionlar kadar zor olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 normal mode bugün değilse yarın temizlenir bence. Hard; ne kadar hard olduğuna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 1-2 hafta sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bence ilk hafta temizlenemeyecek, çünkü ptr'ye konmayan bosslar var ve buglı olmaları muhtemel. Herşeyi geçtim, Algalon the Observer sadece hardmode için açıldığından ve bossları hardmode olarak kesmek epey zaman alacağı için 2 haftayı aşar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Method World first yapar bu sefer. Bu arada PTR'ye koyulmayan bosslar derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 10 ve 25 ligin Nax kadar kolay olacagina eminim, sadece yeni content ve yeni mob-taktik oldugu icin bir parca daha zorluk hissettirecek. blizzard su anda 2 kesime de hitap etmeye calisiyor, hardmode larla eskisi kadar olmasa da hardcore tayfasi, geri kalan 10 ve 25 ise casual tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Yogg Saron ve 1 boss daha PTR'da yoktu. 1 hafta bence imkansız, aşağı yukarı 2-3 hafta gibi geliyor bana. Ama adamlar gidip yine günde 15 saat raid yaparlarsa değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ensidia ve Method şu anda eminim pusuda yatıyorlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ensidia vs. guildler büyük ihtimalle normal mode skip yaparlar; kafadan hard mode girerler. Yinede Yogg Saron bu hafta iner bence. Algalon bir kaç hafta sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yogg saron en az iki hafta diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 normal mode da 10 boss us serverlarında inmiş crimson diye bir guild 7 first kill almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 kanımca saten deneme serverinde kesmis olduklarından dolayı bugun butun bosslar duser 25ler dahil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ben EU'da bir sürpriz bekliyorum ya hadi hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Yav Algalon'u sayarsak bence 2-3 haftayı bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 BENCE VAYAK ALIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bence de ^^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Neyi alıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sonucta hard mode yapabilmek de ulduar 25 normal'de aldigin itemlere bagli bence, cunku hakkaten olayi degistircek seviyede itemler var ulduar'da. demeye calistigim 25 normal belki 3 4 kez farmlanmadan hard mode yapilamayacak yonunde yani en azinden ben boyle umuyorum. hard mode'u hic incelemedim nax, os itemleri ile olur mu olmaz mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Nessarien said: Neyi alıyor ? Sence ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla hafta felan degil , gunluk hesaplasaydiniz.. http://www.mmo-champion.com/ girin bakin, first kill lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Algalon the Observer sadece hard mode'da açıldığı için ve bu kesilmediği sürece "Ulduar clear" denemeyeceği için en az 2-3 hafta alacaktır. 4000. mesajımı attım bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 1 - 2 hafta arası biter dedim ama 1 hafta olmadan bitmesi de fazlasıyla muhtemel. Ben de EU'dan sürpriz bekliyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Algalon ve Yogg saron buglı olmazlarsa!1 hafta içinde bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar