smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 InneR_ChaoS said: horde yine capulculugunu gostermis videoda iste horde: orc=agzindan kopukler cikan, her zaman gudulen beyinsiz vahsi yaratik belf= night elf cakmasi top, yillarca ezilmis undead=ne oldugu belli zaten, igrenc zombi troll=mal yamyam tauren= delikanli bi avuc okuz rp yapıon dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bence gayet ciddi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 saka lan horde da insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 InneR_ChaoS said: saka lan horde da insan horde insan değil. Horde ile Ally arasında UFACIK BI FARK VAAAR!!! horde ftw bu arada:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Garrosh'u gördükten sonra Hordeluğumdan utandım, tekrar Alliance'a dönsek guild olarak negzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 -Deno- said: Garrosh'u gördükten sonra Hordeluğumdan utandım, tekrar Alliance'a dönsek guild olarak negzel olur aslında. garrosh boyle giderse zaten thrall saurfang ile birlikte garrosh a dansöz kıyafeti giydirip orgrimarın ortasında oynatacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Beter olsun, rezil etti bizi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ulduar ı çok merak ediyorum. Ama açmayacam karakteri. Azimliyim. Noolur kötü, rezil etmişler diyin gelince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 garrosh heyecanli bi genc thralli bu wotlk baslarken challange etti kendisi gel kapisalim diye oggrimari undeadler basinca durdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 InneR_ChaoS said: horde yine capulculugunu gostermis videoda iste horde: orc=agzindan kopukler cikan, her zaman gudulen beyinsiz vahsi yaratik belf= night elf cakmasi top, yillarca ezilmis undead=ne oldugu belli zaten, igrenc zombi troll=mal yamyam tauren= delikanli bi avuc okuz her orc'u LoTR'daki risen uruk-hai'lere benzetme bence.. LoTR da bile orclar kendileri bişiler yapmaya çalışıyor (o kadar mal olmalarına rağmen) onları sadece korkuları tutuyor bi arada.. warcraft taki orclar ayrı Thrall'a sonsuz saygı duyuyorum açıkcası amca aşmış :D saurfang ile iki eküri takılıyolar ama işte hellscream gençlik ateşi eleman.. bu arada king de çok şekil olmuş yaw eskiden böyle değildi sanki? herkes thrall taraftarı olunca elemanı king'i de şekil yaptılar galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kingin ilk hali komediydi bi yerde esir tutuluyorduda nerde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sw kralı animeci gençliğe hitap etsin diye yapılmış resmen ya..öyle bir adam gerçekte olsa anca sahne lakabı olarak kullanabilir kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ani ne bu horde fanboi olayı hiç anlayamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kambur karakterlerle oynayan insanlar dik duran allylere tahammül edemiyorlar işte. Ben de yıllarca UD-Belf vs. oynadım ama huzuru human femalede buldum xD Ha ama keşke gnome ve dranei olmasaymış allianceta. Direk bozuyorlar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 serverlar port gene, bi patch olayini beceremedi adamlar 5 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İniyor umarım bugün oynanabilir olur sunucular :/ (Hiç sanmıyorumda) @deadwoll troll female oynatıyorum daha dik bir karakterle karşılaşmadım henüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 deadwoll said: Kambur karakterlerle oynayan insanlar dik duran allylere tahammül edemiyorlar işte. Ben de yıllarca UD-Belf vs. oynadım ama huzuru human femalede buldum xD Ha ama keşke gnome ve dranei olmasaymış allianceta. Direk bozuyorlar olayı. Draneiler candır , poposunu sallaya sallaya önden koşturunca female dranei dadından yinmez oluyo zaten :D ama gnome konusunda ne desem ki... olmasaydı keşke ya böle bi gemiye bişeye biniosun karşında koca bi sandığın tepesinde oturmuş ayak sallayan velet... la havle diyip elinin tersi ile yapıştırası gelio insanın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 3.1 ile gelen yeniliklere bodoslama dalmak isteyen arkadaşlara bir kaç tavsiyede bulunayım. İlk işiniz Icecrown'daki Argent Tournament bölgesine gidip günlük görevleri yapmak olsun. 5 görevin 2'si uzak bölgelerdeki mobları öldürmeyi içerdiğinden yarım saat mobun spawn olması için bekleyebilirsiniz. Sakın eksik görev yapmayın çünkü çıraklık görevlerinden bir üst seviyeye geçmek için 10 tane mark gerekiyor ve günde en fazla 5 mark alınıyor. Tabi bundan önce kendi trainer'ınıza gidip dualspec özelliğini de öğrenebilirsiniz ama yeni glyph'leri, enchant'leri basayım derseniz zaman kaybedersiniz, acele etmeyin bence. Ardından günlük fishing görevini yapmak uygun olacaktır. Yeni eklenen kaplumbağa bineği nasıl alınıyor tam emin değilim ama en azından günlük görevlerden bol bol olta ve pet kazanabilirsiniz. Dalaran'daki cooking vendor'a eklenen yeni tarifleri öğrenmeyi unutmayın. Kıyabiliyorsanız 100 cooking mark'a şefin şapkasını alın :P Bu kısım önemli arkadaşlar, paranız boşa gitmesin. Dualspec özelliğini satın aldıktan sonra ilk işiniz interface options kısmına girip "puanları verdikten sonra emin olup olmadığımı bana sor" gibisinden mesajı işaretlemek olsun. Equipment Manager bu yamayla beraber gelmiyor, daha önceden kullandığınız addon'ları silmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Noluyo şefin şapkasını alınca? Achievement mı sadece? Bide ordaki dailyleri yapmaktaki amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://www.wowwiki.com/Argent_Tournament Yeni binekler, hayvanlar, eşyalar vs. Bir sürü değişik ıvır zıvır mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 100 mark çok fazla ya o şapka için.. bir faydası olsa neyse de sadece achi. için o kadar mark verilmez bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 O şapkayı almak = Tüm food recipeler olsa biraz mantıklı olurdu :) Onun yerine kazandığım marklardan aldığım spiceları ah da satarım daha mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ya şu yeni armor management olayı bu patch ile gelmiyor mu patch notlarda göremedim bitürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Maalesef gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar