Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriano futbolu bıraktı!

Mohi

Öne çıkan mesajlar

Brezilya´nın başkenti Rio de Janeiro´da düzenlediği basın toplantısında Inter´e ve İtalya´ya bir daha dönmeyeceğini ve futbola da bir süreliğine ara verdiğini açıklayan Adriano´nun bu sözleri İtalya'da şok etkisi yarattı.
Rio'daki Windsor otelinin barında konuşan Brezilyalı yıldızın "Moratti, üzgünüm. Hasta değilim, sadece İtalya'da daha fazla oynayamayacağım. Futbolu da bırakıyorum, en azından bir süreliğine. Eğer bir gün tekrar dönersem sadece büyükannemin takımı Flamengo'da oynarım" şeklindeki açıklamaları İtalya’ya bomba gibi düştü.
Ünlü golcü toplantıda "Durum diğerlerinin dediği gibi değil; hasta değilim. Sadece biraz sükûnet arıyorum. Burada aileme, anneme, anneanneme, kendimi iyi hissettirecek herkesin yanındayım. Inter'in bir kabahati yok ve Moratti bana karşı daima bir baba gibiydi, bana hep yakın davrandı. Para konusunu da sorun etmiyorum, nihayetinde benim için hayatta önemli olan bu değil" şeklinde konuştu.
Genç yıldız sözlerine "Psikolojik desteğe veya doktora ihtiyacım yok. Sadece kıskançlıklardan ve de bitmek bilmeyen dedikodulardan dolayı yorgunum. İtalya'da mutlu değildim" şeklinde devam etti.
------------------
oh neyseki futbolu bırakmış, fenere getircek aziz başkan diye çok korkuyodum. ucuz yırttık valla:D
Sosyal ağlarda paylaş

Şair bu mesajında;

"biliader, ben paranın dibine vurdum zaten. İstediğim her şeyi ömrümün sonuna dek yapacak kadar param var. Neden taraftardan küfür yiyeyim, ne diye hala teknik direktörün ağız kokusunu çekeyim anlamıyorum ki. Gidin işinize, rahat hayatımı yaşamak istiyorum artık."

demek istemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...