Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Brezilya´nın başkenti Rio de Janeiro´da düzenlediği basın toplantısında Inter´e ve İtalya´ya bir daha dönmeyeceğini ve futbola da bir süreliğine ara verdiğini açıklayan Adriano´nun bu sözleri İtalya'da şok etkisi yarattı. Rio'daki Windsor otelinin barında konuşan Brezilyalı yıldızın "Moratti, üzgünüm. Hasta değilim, sadece İtalya'da daha fazla oynayamayacağım. Futbolu da bırakıyorum, en azından bir süreliğine. Eğer bir gün tekrar dönersem sadece büyükannemin takımı Flamengo'da oynarım" şeklindeki açıklamaları İtalya’ya bomba gibi düştü. Ünlü golcü toplantıda "Durum diğerlerinin dediği gibi değil; hasta değilim. Sadece biraz sükûnet arıyorum. Burada aileme, anneme, anneanneme, kendimi iyi hissettirecek herkesin yanındayım. Inter'in bir kabahati yok ve Moratti bana karşı daima bir baba gibiydi, bana hep yakın davrandı. Para konusunu da sorun etmiyorum, nihayetinde benim için hayatta önemli olan bu değil" şeklinde konuştu. Genç yıldız sözlerine "Psikolojik desteğe veya doktora ihtiyacım yok. Sadece kıskançlıklardan ve de bitmek bilmeyen dedikodulardan dolayı yorgunum. İtalya'da mutlu değildim" şeklinde devam etti. ------------------ oh neyseki futbolu bırakmış, fenere getircek aziz başkan diye çok korkuyodum. ucuz yırttık valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kaybolmuştu bu nerde, ne zaman bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adriano fenerbahçede fotomaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Oha yaa. Bari PES 2010 çıkana kadar bekleseydi. En favori adamındı yaa PES'te, ne goller attım. Pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Masquerade said: kaybolmuştu bu nerde, ne zaman bulmuşlar. bikaç gün önce ortaya çıktı, ailesinin köyünde saklanıyomuş(:P) şimdide bırakmaya karar vermiş, belki ülkemde oynarım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ayıp yahu, adam dünyanın en iyi forvetlerindendi. Hale bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Aziz Yıldırım masaya yumruğunu vurabilir. daha durun bu dava burda bitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fotomaçın transfer döneminde fenerbahçe sayfası boş kalır herhal artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sanmam. Aksine daha çok azıtırlar, ne de olsa bonservisi de yok artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 AZİZ YILDIRIM, ADRIANO'NUN KÖYÜNE GİTTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yıldırımdan adrianoyu ikna turları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bu intere gidipte kariyeri çıkışa geçen parlayan tek bir adam yok ya. ibrahimovic gibi 2-3 adamı saymazsak genel olarak baktığınızda resmen futbolcu öğütüyor anasını sattığım takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 İbrahimovic'i de öğütmek namümkün yani.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ibrahimovic tarzı adamı herhangi bir kulüp öğütsün zaten bizzat gidip ben kilit vururum kapılarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oha süper. manu ile peste yenilmicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Büyükannesini fenerli yapmak için çalışmalar başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 gayet insancıl bir davranış.. şortla sahaya çıktığında hissettiği mutluluğu çıplak ayak bermudasıyla rio sahillerinde bulur iişallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Şair bu mesajında; "biliader, ben paranın dibine vurdum zaten. İstediğim her şeyi ömrümün sonuna dek yapacak kadar param var. Neden taraftardan küfür yiyeyim, ne diye hala teknik direktörün ağız kokusunu çekeyim anlamıyorum ki. Gidin işinize, rahat hayatımı yaşamak istiyorum artık." demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Artık PES'te Inter'ı seçen olmaz galiba Adriano'suz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 eto da bırakırsa beni pes de kimse yenemez artık nıhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bu ibrahimovici bir tek ben mi beğenmiyorum ya. Küfürler yağıcak hissediyorum ama overrated geliyor bana, no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 zlatan iyi de torresi bi tek ben beğenmiyorum galibabi de drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 iyi olmuş ya sevindim valla zaten sevmezdim kendisini ne pes'te ne de gerçek hayatta sdf.zaten hakkettiğinden fazla kazanıyodu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hayatının sonuna kadar yetıcek kadar kazanmıstır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar