Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 solo gidiyorum ama konvoy görevinde bombayı diyorsan adamın verdiği bayraklı takvimin renk sırasına göre kabloları kesiyorsun. banditleri öldürmeyi diyorsan gündüz vaktiydi modifiye g36 ile 100m'den indirdim hergeleleri. ordu devriyesine de rüşvet verdim. solo dedim tabii ama zorlu tabii, bazı bölümlerde hayli load yapmam gerektiği oldu. (:P) benim gibi pinti değilseniz (zırhlı için para biriktiriyordum) adam alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 silah detayları muhteşem ya, wiki'den bakıyorum da minimi sülalesinin 5 tane filan türü var, hepsini ayrı ayrı koymuşlar, hangi kartuşlar uyuyor, hangileri uymuyor, hangilerinde ne ilave özellik varsa hepsi var. ilk defa silahlar içeren bir oyunda bu kadar detay ve gerçekçilik görüyorum. ağlamak istiyorum. :)-D mermi çeşitleri de süper, susturucularla beraber kullanmak için subsonik mermiler bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi tamam sakin ol =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 olmasın abi yazsin güzel oluyor işte. vizeler bitsin bende akacam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tam spec ops oldu karakter, gece görüşünü açıp susturucuyla uzaktan avlıyorum m249 ile dağıtmak istemediğim zamanlar. B)- bu arada main quest'i tamamladım ama "devam etmek istiyor musun?" diye sordu vault overseer, (:P) devam etmek istemezseniz bizim oyunda yaptığımız seçimlere göre oyunun sonunda ülkeye neler olduğunu okuyorsunuz fallout usulü. (sadece yazı gerçi ama olsun) neyse sonra load ettim çünkü daha esas ekşın yeni başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sam'in yazdıklarını okuyup gaza geldim ben de yükledim oyunu bakalım becerebilecekmiyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu arada, bazı grenade launcher'lara filan cephane yüklenmesini engelleyen hatalı satırlar var orijinal dosyalarda, birisi o satırları düzeltip koymuş net'e. buradan yükleyeceğiniz sıkıştırılmış dosyayı oyun klasörünüzün içinde INI/Items klasörünün içine açın düzeltmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Epeydir başlayasım var ama vakit olmadı. Dün hadi başlıyorum dedim karakter ekranında korkup çıktım. Grup mu yaratcaz illa nedir onu bile anlamadım euh. Çöt diye ekranı gömdü en ufak açıklama yapmadan.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayır sadece senin avatarın olacak tek bir karakteri seçiyorsun oradan, skill'ini veriyorsun. oyun başlıyor rpg gibi tek kişiyle. tek kişiyle bitirebilirsin oyunu benim yaptığım gibi, ya da barlardan merc toplayabilirsin rastladıkça. oyun tier atladıkça eski merc'ler kaybolup yenileri geliyor, o nedenle özellikle beğendiğiniz olursa "sonra alırım" deyip bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Heee. Peki illa alınması ya da yüksek tutulması gereken karakter özellikleri var mı? Sam said: YENİ BAŞLAYANLARA ÖNEMLİ NOT: zorluk seviyesini gidip elle ayarlayın, normal zorluk seviyesinde gerçekdışı bazı avantajlar var çünkü. elle kapatmanız lazım onları birşeye benzemesi için. Bi de burda bahsettiğin ayarlar nedir? Hiç oynamadan elle neyi ayarlicam bilemem şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 karakter özelliklerini seçemiyorsun ama yukarılarda bir mesajım vardı hangilerine önem verilmesi gerektiğini anlatan. manual'deki stat & skill sayfasına bir göz atarsan daha iyi fikir verir. hepsinin artabildiği miktarlar değişik çünkü. ayarlarda armoru bütün bedene yansıtma gibi açık 2-3 ayar var, hepsini kapamıştım ben isabet şansı gösterme hariç. daha zor ama daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu oyunun en sinir bozan yönü NPClerin seni SMG ile uzun mesafelerden vurabilmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sam o kadar hevesli o kadar ağzı kulaklarında yazmış ki , oynıyacağım olmamasına rağmen okudum 5 sayfa. okuması bile eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Maalesef cok buyuk bi hayal kirikligi oldu. Zaman bulabildigim ilk firsatta yukledim ondada oyunda herhangi bi sekilde combata girmemle birlikte 3 atistan sonra oyun direkt olarak desktop a dusuyor. bulabildigim tum fix leri denedim ama oynayamiyorum oyunu. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ilginç ya, bazısında böyle sık crash olduğunu okumuştum ama bende o kadar olmadı. tekrarlayan sadece burst ile ilgili bir crash vardı (şarjörün 3/4'ten fazlasını boşaltmaya çalışınca çöküyordu) ama onun dışında sık quick save ile iyi kötü oynanıyordu. ingilizce sürüm için yeni yama gelir diye umuyorum hala. eheh tunch, cidden öyle keyifle oynadım ki. yılın en çok eğlendiren oyunu oldu şu ana kadar. :) hikaye bitince oyun bitmeseydi keşke. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi oyun güzel de her kombatta çöküyor. ilk sayfada dediğin şeyi de yaptim sanırım belki yanliş yapmişimdir anlamadim olayi bu ara turn based daha iyi öyle sürekli pause olan bir rtsden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sen civ'i de paradox oyunlarına tercih ediyorsundur. :/ çökme olayı için strategy first forumlarında birseyler daha vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sam bu oyunu yapan firmada calisiyor sanirim, oyle guzel anlattin ovdunki almazsam olmaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 GG'de indirimde bugün 3 dolar http://bit.ly/rrF9lW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 istanbul'da kutulu 5 liraya satıldığını da görmüştüm teknomarketlerde filan, harcadığım en iyi 5 lira. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 On 06.12.2011 at 17:22, Sam dedi ki: istanbul'da kutulu 5 liraya satıldığını da görmüştüm teknomarketlerde filan, harcadığım en iyi 5 lira. (tu) Sam ne dersin hala gideri var mı bunun? Steamde Brigade E5, 7.62 ve bunun modlusu 13tl olmuş, alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 daha iki gün önce knox’a “hala bunun gibisini yapamadılar, varsa yoksa ja2 remake deniyorlar” diyordum, gerçekten bunun gibisi yapılmadı ama oyun 13 yıllık. gameplay mekanikleri olarak türde daha iyisini görmesem de grafikler, arabirim filan eski gelebilir. türün meraklısıysan tavsiye ederim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Valla türün hastasıyım, hem de ne anlayamazsınız asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 o zaman kesin dene derim, üzmez diye düşünüyorum. yapımcı rus firma battı maalesef, başka kimse de pausable real-time yapmaya çalışmıyor, hep dandini reaction fire turn-based. bir tek bunda şu yaşanabiliyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Tamamdır hocam Brigade E5i almadım, 7.62yi 10tlye aldım, bi de modunu verdiler hediye çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar