stingbull Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi, sorunlu.. kesin japon işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çok iyimiş o mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 arkadaşlars şöyle bi bug var oyunu yeni edindim leonardo ilk bracer blade i yaptığında oyun donuyor q ile silah seçim menüsüne geçip blade i seçin dediği yerde, ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 direk tuşuna basıcaksın onun. e gibi q gibi bi tuşu vardı sanırım. bas bütün klavyeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 2'ye basılı tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 forli savaşında caterina'Nın yaptığı bi hareket var ki kavgada yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Oyunu az önce bitirdim. Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi, Top5'in içinde bu seri. Konu özellikle -malumunuz- tam bana göre. Oyun boyunca din'e verip veriştiriyor. Son zamanlarda ön plana çıkan "the ones who came before" fikrini çok iyi entegre etmişler. Daniken ve çoğu kişinin öne sürdüğü bir alternatif tarih. (ve bana sorarsanız şuana kadar öne sürülenlerden en gerçekçisi :)) Yani tamamen kurgudan çok, zaten var olan bir inanış oyunda işlenen. Oyunun aynı zamanda inanılmaz derece öğretici bir boyutu var. Tarihi bilgileride çok iyi harmanlamışlar. Oynarken Glyph'leri, codex page'leri, chest'leri ve tabi assassin's tomb'ları toplayarak bitirdim. Sadece Feather'ları toplamadım. Glyph'ler önemli çünkü konuyu anlatan küçük bir video açılıyor, ayrıca zevkli tabi. E codex bitirmeden de oyun bitmiyor zaten. İlk oyundan ben sevmiştim oynanışı. Yani şehrin bir ucundan girip yavaş yavaş açarak, toplayarak ilerliyorum, sonra görevleri yapıyorum. Tam benlik oyun o yüzden. Yarında Brotherhood'a başlicam, bakalım 2'yi geride bırakabilecek mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya bu seal toplanılan yerler var ya. bu üçüncü açılan şehirdekine girdim. giriş o giriş. gitti save. kesinlikle load olmuyor. var mı bi çaresi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 lathspell sen onu nereden c/p ledin? böyle bi 9-10 yaşında velet heyecanıyla yazılmış gibi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Assassin's Creed serisini kendi içerisinde derecelendir deseler direkt en iyi oyun ikincisidir derim. Şimdi Brotherhood ve yeni çıkacak olan Revelation multiplayer oyun modlarıyla aşmış durumdalar ama bu ikinci oyunda Ezio ile tanışışımız, onun bir assassin's olarak eğitimine şahit olmamız, Leonardo da Vinci, Medici ailesi, Borgia ailesi hiç bilmediğimiz birer muammanın açıklığa kavuşuşuydu. Brotherhood'u bitirdikten sonra tekrar kurup oynadım, truthlardan tekrar geçtim, her bir detayı atlamadan yakalamaya çalıştım. İkinci oyunda Roma'yı göremediğime çok hayıflanmıştım ama Brotherhood'la beni Roma'ya doyurdu Ubisoft :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Senelerdir oynadım şu oyunu daha yeni silahlardan kurtulmayı öğrendim. Kılıçtan kurtulmak için Villa arenasında "pick up weapon" la elimizdeki kılıcı atabiliyormuşuz. Bıçak içinse Brute'la kavga ederken sol tıkla artistik hareketler yapınca size sert vurduğunda elinizden düşüyormuş meğer. Ben sadece oyun sonunda öyle oluyor diye biliyordum önceden, tam bir noobmuşum. İyi oldu şimdi. Gezerken falan silahlara gerek yok çünkü, zaten counter-kill için iyi eskivle diğerlerine gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ne demek istediğini anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ben de anlamadım valla. Ne diyon abi dsafasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Normalde belinde bir bıçak ve kılıç taşıyor ya eleman... Oyunun sonuna doğru onları Borgia ile kapışırken atıyordu, jenerik bitince evinden tekrar alıyordunuz hani... Görünmeyen silahlarla gezmek için. Arena eğitiminde "pick up weapon" eğitimiyle kılıçtan kurtulabiliyorsunuz. (Çünkü oyunda unequip diye bir özellik yok) Savaşırken Brute tabir edilen azmanlarla kapışma anında bıçağı sağ sola sallarken ondan sert saldırı yiyince bıçağınız elinizden uçuyor. Böylece yine oyun sonundaki gibi sadece gizli saklı silahlarla gezmeniz mümkün oluyor dedim. O kadar mı karmaşık geldi yazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Silahlardan kurtulma konsepti yabancı geldi. Unequipi başta deseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar