Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

ilk oyunu bir kere bile oynamadım ama AC2 oynarken sıkılmakla uzaktan yakından alakam yoktu.. oyun biraz geç sardı gerçi.. şöyle 3., 4. chaptera kadar pek istekli değildim.. sonrasında açıldım =).. hatta şöyle diyim.. PS3'te oynadım ben.. platinum trophy aldığım tek oyun sdf..

oyundaki combatların çok kolay olması dışında pek eksisini göremedim.. başında 20 adam varken bile rahatça kesebiliyorduk hepsini.. o kötüydü..
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sonuna kadar çok iyi gitti de sonu çok kötü olmuş ya. hiç öle fantastik bişiler beklemiodum.

the truth olayını bitirdim de şimdi bu piece of eden ademle havanın çaldığı elma ve cennetten çalmamışlar ilk medeniyetten çalmışlar öyle mi?
doğru anlamış mıyım?

doğruysa çok salakça lan.

bide sonda kadın bişiler anlatıyo ya işte dünya yandı fln. kaçırdım oraları biraz. ing yetmedi. biri anlatabilir mi ne dediğini

birde prophet dedikleri aslında desmond mu? yani ezio değildir herhalde. o kız bile desmond herşey sana bağlı zart zurt dediydi

Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

the truth olayını bitirdim de şimdi bu piece of eden ademle havanın çaldığı elma ve cennetten çalmamışlar ilk medeniyetten çalmışlar öyle mi?
doğru anlamış mıyım?

doğruysa çok salakça lan.

bide sonda kadın bişiler anlatıyo ya işte dünya yandı fln. kaçırdım oraları biraz. ing yetmedi. biri anlatabilir mi ne dediğini

birde prophet dedikleri aslında desmond mu? yani ezio değildir herhalde. o kız bile desmond herşey sana bağlı zart zurt dediydi

tepeden tırnağa spoiler

o janjanlı hatun ezio ile yani dolayısıyla desmond ile konuşurken anlatıyor oraları, "sizi kendimize benzeterek yarattık" filan diyor, ezio da "yani siz tanrısınız?" dediğindeyse "hayır biz sadece sizden önce geldik" diyor
yani evet insanlardan önce bunlar varolmuş ama insanları da bunlar yaratmış ve onları kolay kontrol edebilmek için de kendi teknolojileriyle o apple of eden denilen naneyi yaratmışlar, the truth videosunda gösterilen de bu. hatta videonun bi yerinde saniyelik bi görüntü vardı (sanırım staff'la) önündeki insanları kontrol eden birine dair

bana salakça gelmedi yani, yüzyıllar önceki bi çağda ordan oraya zıplarken bir anda konunun oraya gelmesi çok uçuk tabi, ama ben beğendim

evet prophet desmond diye anladım ben de, çünkü o janjanlı hatun ezio ile konuşurken bile bi ara desmond'ın adını söylüyor ve direk ona (bize lol) bakıyor, ezio kiminle konuşuyorsun cevap ver zart zurt edince de "sessiz ol sen sadece bir aracısın" filan diye ayarı veriyor

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ya çocuk doğduktan sonra tesisten kaçıp,kızın mekana gidiyoruzya. Orada ilk animusa girişimizde,bende yüklemeyi beklicem diye düşündüm.Etrafta böyle çizgiler kareler filan var.grafiğimsi bi beyazlık. hareket edebiliyorum ama çıkamıyorum ordan hiç.Hatta yattım,sabah kalktım hala ordaydım...

Deli olucam ,Oyun patlak çıktı resmen :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...