pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Abi ben de büyük bir hevesle başladım da felaket sıkıldım. Haftasonu kasıp tekrar başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ilk oyunu bir kere bile oynamadım ama AC2 oynarken sıkılmakla uzaktan yakından alakam yoktu.. oyun biraz geç sardı gerçi.. şöyle 3., 4. chaptera kadar pek istekli değildim.. sonrasında açıldım =).. hatta şöyle diyim.. PS3'te oynadım ben.. platinum trophy aldığım tek oyun sdf.. oyundaki combatların çok kolay olması dışında pek eksisini göremedim.. başında 20 adam varken bile rahatça kesebiliyorduk hepsini.. o kötüydü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Güzel güzel oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Althair'in armorunu yeniden mi toplatacaklar şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yunusemre said: bu oyunu oynarken bir tek sıkılan ben miyim :S Ağzını kırarım Baran. Son zamanların en güzel Single Player oyunudur AC2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oyun rutin arkadaşım hep aynı hep aynı ayrıca kılıç döğüşünde 180 kişiyi birlikte dövmekte çok sıkıcı ve mantıksız ... Hehe gerçi ben tüm yan görevleri yaparak gidiyordum ondan sıkıldım galiba biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 2 aydır kurulu makinada 3 kere oynadım oynamadım. galiba moda giremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yan görevler bir noktadan sonra sıkabiliyor. Hızlıca ana görevlere devam et, onlarda pek sıkınılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Evet süre olarakta tatminkardı kısa gelmedi bana ki yan görevlere sonradan başladım. Oyun kendisini tekrar ediyor genellikle Prototype gibi ama en azından keyif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ben bitirince keşke daha uzun olsaymış dediydim hikayeyi anlatıyor gerçi bi eksiklik yok o açıdan, ama doyamıyor insan zaten sonra ara ara girip çatıdan ordan burdan guardların üstüne atladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 oyun sonuna kadar çok iyi gitti de sonu çok kötü olmuş ya. hiç öle fantastik bişiler beklemiodum. the truth olayını bitirdim de şimdi bu piece of eden ademle havanın çaldığı elma ve cennetten çalmamışlar ilk medeniyetten çalmışlar öyle mi? doğru anlamış mıyım? doğruysa çok salakça lan. bide sonda kadın bişiler anlatıyo ya işte dünya yandı fln. kaçırdım oraları biraz. ing yetmedi. biri anlatabilir mi ne dediğini birde prophet dedikleri aslında desmond mu? yani ezio değildir herhalde. o kız bile desmond herşey sana bağlı zart zurt dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben o sonu aşırı beğendim. adamlar süper bi hikaye oluşturmuşlar gerçekten yola çıkarak. truth da adı üstünde zaten. doğru yani dediğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 doğruysa derken doğru anladıysam demek istemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 smarthan said: the truth olayını bitirdim de şimdi bu piece of eden ademle havanın çaldığı elma ve cennetten çalmamışlar ilk medeniyetten çalmışlar öyle mi? doğru anlamış mıyım? doğruysa çok salakça lan. bide sonda kadın bişiler anlatıyo ya işte dünya yandı fln. kaçırdım oraları biraz. ing yetmedi. biri anlatabilir mi ne dediğini birde prophet dedikleri aslında desmond mu? yani ezio değildir herhalde. o kız bile desmond herşey sana bağlı zart zurt dediydi tepeden tırnağa spoiler o janjanlı hatun ezio ile yani dolayısıyla desmond ile konuşurken anlatıyor oraları, "sizi kendimize benzeterek yarattık" filan diyor, ezio da "yani siz tanrısınız?" dediğindeyse "hayır biz sadece sizden önce geldik" diyor yani evet insanlardan önce bunlar varolmuş ama insanları da bunlar yaratmış ve onları kolay kontrol edebilmek için de kendi teknolojileriyle o apple of eden denilen naneyi yaratmışlar, the truth videosunda gösterilen de bu. hatta videonun bi yerinde saniyelik bi görüntü vardı (sanırım staff'la) önündeki insanları kontrol eden birine dair bana salakça gelmedi yani, yüzyıllar önceki bi çağda ordan oraya zıplarken bir anda konunun oraya gelmesi çok uçuk tabi, ama ben beğendim evet prophet desmond diye anladım ben de, çünkü o janjanlı hatun ezio ile konuşurken bile bi ara desmond'ın adını söylüyor ve direk ona (bize lol) bakıyor, ezio kiminle konuşuyorsun cevap ver zart zurt edince de "sessiz ol sen sadece bir aracısın" filan diye ayarı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 peki bunlara ne olmuş niye gitmişler onları anlatıyordu sanırım. onu da açıklarsan çok mutlu olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 neyse aklıma bişi daha takıldı. oyunun son bölümünde bizim şişman asalı eleman pazzi miydi neyde sanırım. bizim adamı havaya kaldırıp bıçağı saplıyordu. ondan sonra hiç bişi olmamış gibi gidip dövüoduk adamı. ne iş burda ? elma fln mı koruo bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dünyanın en iyi oyunu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 venediğe geldim gemiyle, oyunun yüzde kaçı oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 %60 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 en uzun bölüm venedik. featherları topluyorsan baya kafayı yedirten bir bölüm orası ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beyler oyunu steam den yeni aldım,tesisten kaçtıktan sonra.Animus a ilk girdiğim yerde beyaz,garip grafiklerden oluşan biyere gidiyorum ve hiçbirşey yapamıyorum.sağa sola koşturabiliyorum sadece... Oyuna başlayamadan takıldım kaldım.bu sorunu nasıl halledicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beyler yokmu,derdime bir çare.aldım oyunu oynayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 neresi orası anlamadım. oynayalı oldu biraz ama sanırım animusa bağlandıkdan sonra boşluğa attığı yeri diosun (hani etraf sisli sağda solda teknolojik şeyler var) oralar oyunun loadingleri gibi bişi. ilk yer bekletiodu sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ya çocuk doğduktan sonra tesisten kaçıp,kızın mekana gidiyoruzya. Orada ilk animusa girişimizde,bende yüklemeyi beklicem diye düşündüm.Etrafta böyle çizgiler kareler filan var.grafiğimsi bi beyazlık. hareket edebiliyorum ama çıkamıyorum ordan hiç.Hatta yattım,sabah kalktım hala ordaydım... Deli olucam ,Oyun patlak çıktı resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Nereyi dediğini anlayamadım bende. İlk animus'a bağlandığında floransa şehri yükleniyor işte. şurası hatta dediğin yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar