-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sinad ne kadar çok takıldın sen oyunda yav lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bu oyunda save dosyaları nerede saklanıyor ya yeni PC'ye kurdum oyunu save dosyalarını bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 oyun orjinalse ubisoft serverlarinda da diger turlu nerede ben de bilmiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 oyunun sonu iyi mindfuck olmuş fds ama rodrigoyu daha güzel dövebilmek isterdim, çok tekdüze bi dövüş olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 4Ever said: Bu oyunda save dosyaları nerede saklanıyor ya yeni PC'ye kurdum oyunu save dosyalarını bulamıyorum Offline kaydetme seçeneği var konsolda. Onu açarsan makineye kaydediyor. Nerde hatırlamıyorum gerçi. Gugıldan sorarsan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 launcherın için "ZXEWQ" gibi bi username keyin var onun altına atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Saeros said: oyunun sonu iyi mindfuck olmuş fds ama rodrigoyu daha güzel dövebilmek isterdim, çok tekdüze bi dövüş olmuş o eet ya. grab+3xkafa+2xtekme+grab=profit olmuş. ben de bi günde başlayıp bitirdim hiç bırakmayarak. gözlerim bozuldu falan. iyidi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ÇOK iyi oyunmuş, manyak gibi zevkli. Kesinlikle tavsiyedir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben yumusak yumusak oynuyorum, oyun cidden cok iyi ... benimde favorim merdicen bulup yuksekce bir yere cıkıp cift grabla tutup tutup assa fırlatmak :P Spo hafif tam hatırlamıyorum questin ismini "jury judge and executioner" dı sanırım, gorev sonundaki quest target ına ana avrat saydırıyodum nedendir bilmem (arkadan pıcagı gecirdiydim o esnada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu arada Dormine ile Skidrow feci kapışıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 neyi kapışıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Anlatamam burada, Sam sopalar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya race'den başka pickpocket fln vs. yan görevler yok mu oyunda? yoksa benim oyun ayıplı die mi yok acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Pickpocket yok. Race, Beat Up, Assassination var ek görev olarak (en azından şu ana kadar bunlar açıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilk oyundaki gibi her öldürdüğümüz adamda video girmesi güzel olmuş gerçi ezio baya yumuşak, requiesta in pace //_- filan altair cörk diye beynine veriyodu hançeri ikinci kez spoiler yapiym nolur nolmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Treasureları toplama ( 330 tane ), feather toplama, secret locationların tamamı ( White ya da Black edition almadıysanız tamamına gidemiyorsunuz, oyun %100 şekilde bitmiyor, küfür ediyorsunuz ), Beat Up gibi yan görevler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ha, tabi asıl yan görev The Truth videosunu açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 peki bu 10 tane brute'ı 1 dk içinde kesebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Disarm veya poisonla deneyebilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evet 90. denememden sonra fln yaptım, bir daha yap deseler yapamam ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gaz bombası atın iki tane. ikişer ikişer indirin assasins blade le :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aynen, ben öyle yapmıştım. hile yapmış gibi hissetmiştim kendimi gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende köprünün kenarındaki taşlara geçtim, köprünün korkuluklarının hemen arkasındaki, atlayanların hepsini denize yolladım kılıçla 12 sn. de bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi bruteler baya kolay değil mi ya? bladele abanınca afallıyolar bi ara cört diye yığıyor yere ezio gerçi 10 tanesiyle aynı anda dövüşmedim belki bi olayı vardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 assasins creed I i oynamadım , 2 yi oynasam olur mu sizce? hikaye 1 den mi devam ediyor? yoksa tamamen ayrımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar