blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oyundan çok warez muhabbeti dönüyor ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Warezinin oyunun konusundan çok daha ilginç bir hikayeye dönüşmesinin sonucu o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ubisoft istedigini aldi ki, zaten sorunun cozulecegini biliyorlardi, herkes gitti orjinal aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bende. hemde ps3 yuzırım. inat diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sonunda uzun ugraslar sonucunda crack ile adam akilli oynamayi basardim :D simdilik takilma fln gibi bir olay yok cok sukur yaw saatlerimi verdim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Penthesilea said: ubisoft istedigini aldi ki, zaten sorunun cozulecegini biliyorlardi, herkes gitti orjinal aldi. Valla başka forumlarda pek öyle gözükmüyor gerçi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bence sam darejedi'yı yörüngeye yollar. bizi affetmişti, tahammül sınırını zorladınız adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 böyle şeyler yazarak sende hatırlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sonunda Ubisoft'la uzun bir mail trafiği sonucu dün AC2 yi çalıştırabildim :).Olay benim zonealarm firewall'ın eski versiyon olmasından kaynaklanıyormuş.Yenisini çektim şimdi hiç sorunsuz çalışıyor.Tabi bunu bana 1 ay önce söyleselerdi daha güzel olacaktı ama neyse param boşa gitmemiş oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vay babam ne güzel oyunmuş ya. 3 gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oynuyorm oynuyorm bitmedi lanet oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kısa ya :( fiyatına göre yani. oyun ömrüne göre resmen çok para vermişim. side questleri de yaptım full lol. neyseki baştan oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi inanamıyorum, orjinal alıp bitirmiştim, dedim bir achievementlarıma falan bakayım. ulan uplay hiçbir şeyi kaydetmemiş, 5 tane achievementım var gözüküyor. featherların hepsini topladım, treasurelar falan hepsi full. secret locationlardan 4 tane kalmıştı, meğer o 4 tanesi için black edition falan almamız gerekiyormuş. uplay puanları ile de alınıyorlar falan diyorlardı, sadece auditore tomb'u açabiliyormuşuz az önce baktım. %97.4'de kaldı oyun iyi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abvubisoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bitirdim oyunu..güzel ama oturup feather fln toplanmaz yani o olayları sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Tüye bende hiç kasamam ama the truth geyiği ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Tüyleri toplayınca Auditore Cape geliyor, oyun boyunca hiçbirine ellemeyip sonradan bir guide ile hepsini toplamak en iyisi. Öbür türlü "acaba önceden mi almışım yoksa bulamadım mı" diye aklı karışıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Baggio said: Tüyleri toplayınca Auditore Cape geliyor, oyun boyunca hiçbirine ellemeyip sonradan bir guide ile hepsini toplamak en iyisi. Öbür türlü "acaba önceden mi almışım yoksa bulamadım mı" diye aklı karışıyor insanın. abi tuyleri ellememekte zor is catidan catiya ucuyorum onume cikiyolar o sebeble tuy disinda heryei yatim tuyleri biraktim urasilmaz cunku ayni tuyu 3 saat ararim sona aldigmi farkederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 feather glyph için şu linkte resimli gösteriyor yardımcı olur achievement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben oyun boyunca 71 tane feather toplamıştım, ama alırken dikkat etmiştim mekanlara. az çok aklımda kalmış, guide'ı da kullanarak 1 saat içinde 100'ledim ben. auditore cape'in çok bir özelliği yok, ama oyundaki en karizma cape o. taktığınız zaman villa dışında her an her yerde not. oluyosunuz, yani askerler gördükleri yerde dalıyorlar. ama başka cape ile değiştirirseniz oyun içerisinde, yani auidotre cape takılıyken çıkarıp medici cape takarsanız anında gidiyor not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu şişman adam kaçtı gitti kavgada. şişmanın ismini hatırlayamadım. 3'te devam dimi onla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 oyunu bitirmemişsin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yok canım sonra bir ton bölümlere daha gittim. bitti yani. ya da ben bir şey kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sen bir şey kaçırmışsın =) oyun roma'da bitiyor. hatta credits kısmını da sayarsan oyunu desmond ile bitiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar