Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ne iş kurardınız? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Türkiye'de sürekli keş paranın döndüğü sektörü yani; gıda ve yemek sektörüne el atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 söyliyim de fikirlerimi çal dimi çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kesinlikle fast-food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 -Crawler- said: Türkiye'de sürekli keş paranın döndüğü sektörü yani; gıda ve yemek sektörüne el atardım. gıda toptancısı olcaksan yetmez o para gibi bana göre. tabi iyi para var her zaman gıda sektöründe ama sadece mal almakla olmuyo nakliye felan çok para ister. bende düşündüydüm zamanında da kolay değil. ben bi bina kiralayıp öğrenci yurdu açardım küçük bi şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Chicago Booth'ta MBA yaparim, uzerine California'da yasarim. Cok buyuk bir para degil 100 bin lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 iddaa da 1 2 veren kupon yaparım. 100 milyon tlye ulaşana kadar bu işlemi devam ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ticaret al sat al sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tank alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 -Crawler- said: Türkiye'de sürekli keş paranın döndüğü sektörü yani; gıda ve yemek sektörüne el atardım. (tu) veya piyasayı biraz tanıyıp ufaktan muteahhitlige baslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Viktor said: tank alirim yetmez dayı o paraya yav. su tankı olabilir ama adhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Viktor said: tank alirim hahahaha. diyosun darbe olursa araya kaynarım kimse farketmez. ben olsam one minute prezervatifleri, dahada olsa gelmem geciktirici spreyleri üreten ve satan bi firma kurardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 beyaz kadın ticareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 cafe açardım bi tane. liselilerin yiyiştiği "kilim kafe tavla pilarda" değil ama, böyle şekil bişi, içki falan da olucak. aklımda güzel bi konsept var. söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 pattonlari hurdaya cikariyorlar ya aslinda takip edip 100.000 liraya 4-5 tane aliri kendi mini birligimi kurarim bu bebeklerle http://www.fas.org/programs/ssp/man/moremanpics/m-60_patton_tank.jpg yada 300-400 keles ile ek ekipmanda alinabilir aslinda, zaten keles almiyani dovuyorlar bu ortadoguda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 o konsept niyeyse 20 25 yaş arası herkeste var "bi cafe açsam ama elit bi yer olsa " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 su tabancasi dover olm o tanklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 PMC kurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kermit said: o konsept niyeyse 20 25 yaş arası herkeste var "bi cafe açsam ama elit bi yer olsa " yok öyle değil. biraz daha farklı olacak tabii öyle sıtarbaks açayım değil yani. söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Viktor said: tank alirim http://www.tanksforsale.co.uk Belki ucuza bişi bulursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 var herkeste emin ol biliyoz o konsepti söylemem diye kasma herkesin kafasına göre bi "ah şöyle bi cafe açsam şurda şu olsa insanlar şöyle yapsa" hayali var. ama boş iş cafe açmak.ilk 5 ay tutarsın sonraki 5 ay o parayı yersin sonra aç kalırsın iş yok dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adamın birisi bi ara ebayda savaş gemisi satıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 taleworlds'e yatırımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 20 milyarını dekana verirdim okulu bitirmek için kalanıyla da kanadaya gider orda bir yaşam kurardım mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 PS cafe ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar