Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu senenin blizzard şakası, süper olmuş ama ben bikaç bişey daha bekliyorum şahsen http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/mount-p1mpage.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 haha guzelmis ama gecen senekiler daha guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 haha :D atın nallarına neon ışık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 MelihMercan said: haha :D atın nallarına neon ışık ;) ahaha güzel olmuş The other trolls, mon, used to think I was strange for preferrin' my kodo to a raptor. But then my main man, Z, hooked me up with some upgrades to my sleek ride. I've got some shade even under the blazin' beach sun over in Stranglethorn and my kodo? He's pimpin' it out with his superfly hat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hehe güzel şaka :) ama neden olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 MUAZZAM BİŞİ OLMUŞ BENCE :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ahahah özendim wallahi :D neon nal harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Vasat olmuş bence. Her sene artık baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 NEon nal hali hazırda warlocklarda olan birşey . Benim hoşuma giden atın üzerindeki alev motifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Başarılı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ahah çok sevdim, başarılı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Esas bu 3.1le gelirse şaka olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 motor'a birşeyler gelmeli bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Polar bear'a coca cola reklamı almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 şapkalı kodo enfes olmuş ya. keşke şaka olmasaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Gerizekalılar. Saçma sapan şeylere kafa yorup zaman harcayacaklarına pvp'yi düzeltsinler. Milyonlar insan saçmasabalak şakalar için vermiyor o kadar para her ay MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aahahaha yine DK larmı dövdü arena'da wispy? :D Ayrıca beğenmedim ben pek bu seneki şakayı. Tauren Marine falan çok daha başarılıydı, basite kaçmış. Olmadı Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Optimus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yanlız small feeye bak 27.458 gold. ama cidden güzelmiş %400 turbo speed ucan binek değil ısınlanan binek olmus o biraz :P Ama gecen seneki bard daha iyiydi özel klavye faln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Masquerade said: Aahahaha yine DK larmı dövdü arena'da wispy? :D Ayrıca beğenmedim ben pek bu seneki şakayı. Tauren Marine falan çok daha başarılıydı, basite kaçmış. Olmadı Blizz. o zaten sc sakasıydı. diablonun ve scnın sakaları ayrı ayrı zaten, bu senede kırıp gecırdıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ugrasmislar yinede hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Wispy said: Gerizekalılar. Saçma sapan şeylere kafa yorup zaman harcayacaklarına pvp'yi düzeltsinler. Milyonlar insan saçmasabalak şakalar için vermiyor o kadar para her ay MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR. Take a Chill Pill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar