Horizon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Seçimde arzu ettiğinden az oy alan Erdoğan, kırmızı telefonla Baykal'ı arayıp koalisyon önerdi! SABAHA KARŞI 3’TE ARADI Başbakan Erdoğan, seçim gecesi sonuçlar netleştikten sonra sabaha karşı 03.00 sıralarında aradığı CHP liderine, “Sevgili Deniz Baykal. Ülkede ekonomik kriz var, gel beraber geniş tabanlı bir koalisyon hükümeti kuralım” dedi. “EŞ BAŞBAKAN OLURUM” Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki başarısınedeniyle zaten morali bozuk olan Baykal, Erdoğan’a “Sevgili Tayyip Bey, ben de eş başbakan olursam olur” dedi. İki lider bu konuyu ele almak için biraraya gelmeyecek. ama Bugün 1 NİSAN kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 biraz daha yaratıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 OF ÇOK GÜLDÜM SANKİ BİR AN İNANDIM! OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 benimkini yutanlar vardı valla habertürkten bile başarılıyım aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yemezler anca kiyamet alameti olur bundan said: Sevgili Deniz Baykal. lutfucuuuuuum gibi olmus adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dear Lütfi gibi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 iyiydi yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bir de gece 3'te, Olm Tayyip rüyanda mı gördün yat uyu derdi Baykal oyle bir olayda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Tanrı böyle bir halka böyle bir şakayı bağışlamaz. Hep güzel şeyler şaka olmadı mı zaten türkiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 "Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki başarısı nedeniyle zaten morali bozuk olan Baykal" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinad said: Tanrı böyle bir halka böyle bir şakayı bağışlamaz. Hep güzel şeyler şaka olmadı mı zaten türkiye için. aslinda koalisyon o kadar da guzel bir$ey degil. istikrar vs cogulculuk gibi bir paradox ortada. yanli$ anla$ilmasin, istikrar dedigimiz iyi veya kotu gibi deger yargilari icermiyor. Sadece cukunu kaldirmak isteyen ortami rahatca hazirlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Avrupa'nın her memleketinde kriz yüzünden iktidarlar sallanıyor; sağ iktidar ise sol; sol iktidar ise sağ güçlendi. Almanya'da büyük CDU/SPD koalisyonu var halk ne yapacağını şaşırdı :p Herhalde nazilerle komunistlere oy verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bi an noluyo dedim evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ama spoilerını kaynak diye değiştirirsen daha başarılı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bende bi an aha liberaller birlesiyomu falan oldum ehehehe yok kimse rantini paylasmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Horizon said: Ülkede ekonomik kriz var Mantık hatası var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Horizon said: Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki başarısınedeniyle zaten morali bozuk olan Baykal şu başarılı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 lol iyiydi, bir an unutmuşum günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 2 nisan oldu artık gülmeyin bu şakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Burada hala 1 Nisan. Hatta daha 6 saat var 2 Nisan'a. Ben pek komik bulmadim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar