mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 valla bunları AKP de CHP de yada diğer partilerde bir şekilde organize yapıyor. organize demek illa emir komuta zinciriyle planlı programlı olarak hareket etmek demek değildir. yeri geldiğinde kafanı başka yöne çevirmek, göz ardı etmek ve işine geldiğinde susmak organizasyona girer. yanında bunları yapabilecek kalitede adam tutmak organizasyona girer. bugün televizyonda bir daha gösterdiler. AKP miting düzenliyor. şu meşhur belediye başkan adayı kafayı aradan uzatıyor. hani izlemişsinizdir. Yahu soruyorum bu kalitede adamın ne işi var orda ? sen ondan ne bekliyorsun daha fazla. Adamın suratından hareketlerinden yalakalık damlıyor resmen. O adamın kapasitesi yapabileceği belli. İşte bu adamların devamlı beslenmesi bunlara güç veriyor. Sende bu organizasyonun içinde olmuş oluyorsun. Bu AKP içinde CHP içinde ve diğer partiler içinde geçerli. AKP çaldıda CHP çalmadı mı yada MHP DTP. Ama burda gelipte biri yaptı diye diğerini savunmak aptalca. Hukuk var cezalarını çekerler demek ayrı bir aptalca. Arkalarında bukadar büyük bir güç varken kim ne cezası çekecek.
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 o büyük güç nedense kapatma davalarının açılmasına ve cezalandırılmaya yetmiyor :(
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 mani said: sen değilmiydin "adam çalıyor ama hizmet de veriyor" argümanını ortaya atan ? kimmiş demokrasiyi işine geldiği gibi anlayan ? Demokrasi çalana, çırpana göz yummak mıdır ? yada yanlışın arkasında mantıklı bir sebep aramak mıdır ? in cifors we trust
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Türkiye genelindeki seçim sonuçları etkilenmeyebilir belki evet ama,ilçeler için 1-2 oy bile önemliydi, benim gibi seçimi NTVMSNBC'den direk takip eden,oyları sayanlar çok net gördüler ki, Beylikdüzü,Beyoğlu'nda son bir kaç sandıkta 1500-2000 oyluk farklar yok oldu bir anda ve tersine döndü...Rakamlarla net gördüm her refresh ettiğimde oyların 300-400 azaldığını ve değiştiğini..Şimdi çalıntı vs demiyorum da,sandıkların yüzde 90 civarı açılmışken ve hep CHP bariz yüzdelerle öndeyken,son sandıklarda nasıl oldyusa bu kadar fark son yüzde 10 civarı sandıkta bir anda %11 civarı bir oyla tersine dönüyor bir türlü mantığım almadı açıkçası...Çünkü son sandıklarda sadece AKP'ye oy çıktı gibi bir mantık yok yani belli bir noktadan sonra,belirtmek istedim...
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bir de çıkıp demokrasi şöleni gibi son derece kıçtan uydurma bi laflar ediyolar =)
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sotto said: Türkiye genelindeki seçim sonuçları etkilenmeyebilir belki evet ama,ilçeler için 1-2 oy bile önemliydi, benim gibi seçimi NTVMSNBC'den direk takip eden,oyları sayanlar çok net gördüler ki, Beylikdüzü,Beyoğlu'nda son bir kaç sandıkta 1500-2000 oyluk farklar yok oldu bir anda ve tersine döndü...Rakamlarla net gördüm her refresh ettiğimde oyların 300-400 azaldığını ve değiştiğini..Şimdi çalıntı vs demiyorum da,sandıkların yüzde 90 civarı açılmışken ve hep CHP bariz yüzdelerle öndeyken,son sandıklarda nasıl oldyusa bu kadar fark son yüzde 10 civarı sandıkta bir anda %11 civarı bir oyla tersine dönüyor bir türlü mantığım almadı açıkçası...Çünkü son sandıklarda sadece AKP'ye oy çıktı gibi bir mantık yok yani belli bir noktadan sonra,belirtmek istedim... Beylikdüzünü tam bilmiyorum da beyoğlu'na bazı bağlı bölgeler farklı oranlarda oy veriyor sonuçta eğer oralar sonradan açıldıysa değişmesi normal. 2. bi konu ise ntvmsnbc'nin kesin doğru veriler vermemiş olması biz 3 arkadaş 3 farklı yerden takip ediyorduk ve rakamlar hep farklıydı.bilmem anlatabildim mi
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ya abi Anadolu Ajansi'nin sitesinde Istanbul'da olan bitenleri gorduk gozunuzu seveyim 1-2 oyla ugrasmazlar demeyin. Site coktu, sonra bir acildi aaaa neler olmus
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 O değil de seçimi kimin kazandıgını gösteren bir türkiye haritası var idi,3 5 kırmızılık ve morluk harici sapsarıydı... Demem o ki konuştuklarımız ya da tartıştıklarımız kimsenin umrunda değil."Ampule bas çık" düsturu had safhada. Rte ownage!!!11!!birbir1!11!!!
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 mani said: Ama burda gelipte biri yaptı diye diğerini savunmak aptalca. Hukuk var cezalarını çekerler demek ayrı bir aptalca. Arkalarında bukadar büyük bir güç varken kim ne cezası çekecek.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Akp oy çalmaz.Çaldıysa chp de çalmıştır diyen sevgili basirestiz partinin mensubları. Lütfen kanal D de genç bakış ı izleyin. Az önce İstanbul kayışdağı nda gözetmenlik yapmış bir avukat bağlandı.Anlattıkları kanınızı dondururdu. Bin civarı zihinsel engelli akli dengesi yerinde olmayan konuşmayı bile beceremeyen insanlara yaşlılara oy verdirtirilmiş. Yakında çıkar kokusu zaten. tavsiye ederim izlemenizi.Yandaş medyada gerçi ama yinede izleyin belki o kafanız artık birşeylerle dolmaya başlar yavaş yavaş sizlerde uyanırsınız.
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinad said: Akp oy çalmaz.Çaldıysa chp de çalmıştır diyen sevgili basirestiz partinin mensubları. Lütfen kanal D de genç bakış ı izleyin. Bunu kim demiş göstersene şurada?
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bende başsavcı olarak bağlanayım birazdan ashkdjhasjldsa
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sir said: burada iktidar tarafından organize bi şekilde seçimlerin sonuçlarını değiştirme çabasından mı sözediyoruz, yoksa "kraldan çok kralcı" partililerin oyları çalma teşebbüsünden mi? fark burda yani daha da nasıl açıklayayım bilemiyorum. burada kraldan çok kralcı partililerin oyları çalmasına/ teşebbüs etmesine iktidar ve bilumum yandaşı tarafından organize bir şekilde sessiz kalınarak destek verilmesinden bahsediyoruz. ha bi de tam oylar sayılırken cart diye bölgenin elektriklerini kesmek de senin benim yapabileceğimiz işler mi, onu da bi sorgulamak lazım. ayrıca mesele sadece belediye başkanlığı değil, il genel meclislerinde de fazla sandalye sahibi olmaya çalışma çatışması var. DeathLord said: Bende başsavcı olarak bağlanayım birazdan ashkdjhasjldsa yok, şeyi bağlıycaz biz, ergenekon itirafçısını, bi de tuncay güneyi. türkiyenin en güvenilir iki adamı onlar.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 konu hakkinda gunlugume yazdiklarimi yarin gazetelerde okyabilirsiniz.
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben pek inanmıyorum bu oy çalma mevzularına.. he eğer çalındıysa da burda çoğu insanın savunduğu parti hala sessiz sedasız oturup "biz kazandık seçimi","akp kaybetti bakın yüzde8 düşmüşler" diyip parti binalarında 'zafer' sarhoşluğundalarsa ben de sokarım böyle işe az bile yapmışlar benim karşımda böyle kek adamlar olsa imparator olurum. he ayrıca burda atıp tutçağınıza gidip gözetmen olsaydınız gayet kolay bişi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bu kraldan ço kralcıların zihniyeti, aslıda genel AKP zihniyetini de yansıtıyor. Bunların demokrasi lafını ağızlarına her almaları iki yüzlülük. Ellerinden gelse kendilerine muhalif herkesi idam ederler.
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ben oy çaldım evet. Allah belamı versin.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aktiftablet said: Bu kraldan ço kralcıların zihniyeti, aslıda genel AKP zihniyetini de yansıtıyor. Bunların demokrasi lafını ağızlarına her almaları iki yüzlülük. Ellerinden gelse kendilerine muhalif herkesi idam ederler. Asıl problem şu ki bu dediğini sol görüşe mensup bazı insanların ciddi ciddi yapmayı falan planlaması. Ben AKP'li değilim ama burda öyle sanılıyor mesela. Ben sadece halkın iradesiyle seçilmiş olan partiye ve oy verenlere saygı duyulması gerektiğini savunuyorum.Oy çalma mevzusuna bile artık yorum yapmak istemiyorum çünkü gerçekten komik olmaya başladı. Bu ülkede yargı AKP'nin elinde falan değil.Gerekeni yapsın CHP, çok da zor değil bu işi görev edinicek bi savcı bulmak.Ama ben diyorum ki dava falan istemiyor CHP;Çünkü onlar da biliyor bunun boş beleş bi iddia olduğunu.Peki amaç ne? Bence insanları kandırıp bak bunlar şike şaibe yapıyor diyerek RTE'nin güvenilirliğini sarsmak.
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 zuahahahahahahahah rte nin güvenilirliği türkiyeye teğet geçti lolz
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ülke Türkiye seçim eski usul sandık başları kapalı zarflar. Sandık başlarında partilerin gençlik kollarından envai adam olacak. ve bu seçimde oy çalınmayacak. Bana Türkiye de olmuş bir seçim gösterin ki çöplerden oy pusulaları çıkmamış ysk ya itirazlar edilmemiş sandıklar gizlenmemiş. tek bir seçim... Hangi ütopya da yaşıyorsunuz siz ? Puronuzu açıp rezidansların en üst katından izlediğiniz türkiye hakkında yorum yapmayın lütfen.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sam said: of illa ciddi mesaj yazdıracaksınız, pekala: oy çalındı mı çalınmadı mı hiç fikrim yok, çöpten damgalı pusula çıkması da son derece muğlak bir olay. akp'linin çalıp atması kadar kolay chp'linin boş pusulaya damga basıp atması. ama benim olayı ciddiye almamamın nedeni bu değil. neden dalga geçiyorum: chp oyları çalındı diyerekten bas bas bağıran insanların neredeyse hemen hepsi 'kendine demokrat'. "darbe paklar, darbe lazım bunlara, darbe kurtarır bizi" diye mesajlar attıktan dakikalar sonra gelip "benim partimin oyları çöpe atıldı, demokrasi nerde, sizi gidi demokratlarrr sizii, nerdesiniz bakayım" derse ben o adama gülerim. ciddiye de alamam şikayetini, zira onun derdi demokrasi değildir, kendi partisinin demokratik yollarla olsun ya da olmasın iktidara gelmesidir. beğenmediği partinin demokratik yollarla olsun ya da olmasın iktidardan inmesidir. evet gerçekse demokrasiye aykırıdır ve gereği neyse yapılmalıdır devlet tarafından ama ben de kendi özgür görüşlerime sahip vatandaş olarak "tınnnn" der, adli makamlara havale ederim olayı. nasıl olsa sizin hukuğa güveniniz tam, akp'yi mahkum eden hukuğa hani. demokrasiyi sadece işi düşünce hatırlayanlara yukarıdakilerden daha ciddi cevap veresim yok doğrusu. Merhabalar Ben sadece bu mesajı ilginç buldum senide haklı buluyorum;darbe lazım diyen adamlar "oylarımızı çaldınız" da diyebiliyor,garip bir ironi,ama tersten bakarsan olaya adamların desteklediği partinin oyları sayılmamış yargı iktidarın kontrolü altında basın iktidardan korkuyor ise başka neye güvenecekler ? yukardaki şartlardan hepsi gerçekleşmişmi,o şu bu,o ayrı konu. ayrıca ilk sayfadaki yanmış pusulanın chp'ye ait bir rey olması size "fake" geliyorsa yanmış onca yun arasından chpye ait bir oyu bulmak tabikide zor olmamalı http://cnnturk.com/2009/turkiye/04/02/mamakta.yanan.oylar.arastiriliyor/520597.0/index.html
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben , yaratılan bu korku cumhuriyetinde yaratanların mağdur gözükme durumlarını anlayamıyorum.
Öne çıkan mesajlar