Mille Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Iki sorunum var simdi pek sorun gibide degilde aklimi karistiriyor. Bolum olarakta donanim yerine pikacuyu sectim Simdi birincisi msn; Ulan maili alirken ulkeyi amerika diye isaretledim, e amerikadan giriyorum, e gavur arkadaslarimla konusuyorum.Peki niye gayet.net, sex hayatinizda son nokta gibi reklamlar cikiyor?Bildigin turkce reklam cikiyor.Arada turk arkadaslarlada konusuyorumda ne alaka yani Ikinciside iTunes, itunesun oldugu bilgisayar internete bagli degil, e nerden biliyosun kardesim sen yeni surum ciktigini?Ikide bir parlatiyor ekrani 'abi yeni surum cikti, bi kosu alip geliyim mi sanada sigara kaparim' diye. Var midir bi aciklamasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sigara camel olursa güzel olur reklamlar içinse türkiyeden bağlandığını bi şekilde tespit edebiliyolar sanırım o yüzdendende türkiyeden reklam alıyosundur (kaynak tamamen kaba etim yani tahminimce oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mille said: Ikide bir parlatiyor ekrani 'abi yeni surum cikti, bi kosu alip geliyim mi sanada sigara kaparim' diye. eyy bu cok feci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ben amerikadayim laptopu da burdan aldim herseyimi turkce goruyo herif bende anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ip adresinizden nereden baglandiginizi anlayabilirler. internete baglanmiyorsa onceden ayarlanmis release tarihleri vardir, ona gore uyariyordur itunes. ya da yem atiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Regional settingste Türkiyeyle ilgili bir şey var mı? (klavye, saat ayarı, vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 messenger şunlara bakıyor olabilir; - ip (dolayısıyla lokasyon) - regional settings - messenger dili - kullanıcı hesabı msn ise onun ayarları vs. itunes hiç kullanmadım ama şöyle şeyler olabilir; - internete bağlanıp sorar (senin için geçerli değil) - itunes ile bağlı cihazlarla konuşur (misal ipod'unu internete bağlı makinaya bağladığında update center ile konuşabilir, sonra gider bunu itunes'a söyler) - eskiden internete bağlandığında(?) bir update bilgisi almıştır. hala onu ittiriyordur belki sana? - tamamen sallıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 DiadanLocke said: Ben amerikadayim laptopu da burdan aldim herseyimi turkce goruyo herif bende anlamadim. öhh nasıl yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Laptopun yanında DÖNER yiyip AYRAN içmiştir,üstünede çay söylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 peki bu ne? hala anlam veremedim. illa almancisin diye yüzüme vurcaklar her hamlede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 benimki ispanyolca yaptı herşeyi. niye hiçbir fikrim yok. ne ispanyolca bilirim, ne ispanyaya gitmişliğim vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Jadelith said: benimki ispanyolca yaptı herşeyi. niye hiçbir fikrim yok. ne ispanyolca bilirim, ne ispanyaya gitmişliğim vardır. mail konusunda +1 çok sinir bozucu, Continuar mu ne çıkıp duruyo böyle mailde. bi türlü bulamadım da ayarlamayı, valla sinir oluyorum haftalardır maillerime bakmak için tıkladıkça. bi de sadece login sayfası ispanyolca, gerisi türkçe normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende windows ingilizce ama mesela internete giriyorum falan hep turkce reklamlar cikariyor, ilginc olani google turkce olarak aciliyor. google.com a giriyorum beni otomatik com.tr ye yonlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 google'in o yonlendirmesi cok salakca. hollanda'dayim diye her aramayi google.nl'den yaptiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 google'ın bu yönelndirme olay ÇOK can sıkıcı. sallıyorum "modem driver" diye aratıyorum, bin tane türkçe site sıralanıyor vede büyük ihtimal saçma sapan şeyler oluyor al , deneme için "budweiser" yazıp arattım ilk sayfada 3 tane Türk sitesi çıktı 2 tanesi sözlük zaten (fiks) (budweiser hakkında bilgiler, budweiser nedir, budweiser ne demektir. AAARGH) çok rahatsız ediyor bu beni. türkiyeden sayfalarda arama yapmak istesem com.tr'den ararım abi. türkiyeyle hiç bir alakası olmayan konularda arama yaparken niye türk sitelerine yönlendiriliyorumki. bu olay olmadan önce google daha kullanışlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vaniLLe said: peki bu ne? hala anlam veremedim. illa almancisin diye yüzüme vurcaklar her hamlede. Pembe MSN mi olur lan? Ondan oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Google konusuna katılıyorum cok saçma, e zaten bu adam oraya Türkçe sitelerde aramak istiyorum diye özellik koymuş neden direk google.tr den arama yapıyor. Direk Google.com a girincede Tr ye atıyo sinir ediyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Spidee said: Pembe MSN mi olur lan? Ondan oluyordur. phempe diils o ßhi qere sheKer okkké kirmizi. wallpaperimla güzel bi ambiyans olusturmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vaniLLe said: peki bu ne? hala anlam veremedim. illa almancisin diye yüzüme vurcaklar her hamlede. O butonlar direk işletim sistemi ile kurulduğundan, programcı yazmıyor onların üstündeki yazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 google türkiyeyi sevmeyenler için http://www.google.com/ncr var. hatta bir kere bu linkten girince bir dahaki google.com yazışınızda direk buna yönlendiriyor.tekrar türkçeye geçmek için http://www.google.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 İlginçmş. Benim google com.tr yazarsam trye, com yazasam normal çıkıyor. birşy mi yapmışım ben vaktinde, nolmuş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 itunes zarf atiyo heraldede.Yurtdisindan giriyorum msne hala bulamadim bi neden.Biri konusmalarimi filan okuyosa eklersiniz title "ergenekon suclusu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 CthuLhu said: google türkiyeyi sevmeyenler için http://www.google.com/ncr var. hatta bir kere bu linkten girince bir dahaki google.com yazışınızda direk buna yönlendiriyor.tekrar türkçeye geçmek için http://www.google.com.tr tıkladım buna firefox google lı anasayfayı ing yapdı türkçeye dönmüyo geri ama gmail blogger falanda ing oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 en başta sorulan reklam ndn türkçe çıkıyor vs ye cvp: her site sizin hangi ip adresinden baglandığınızı görüyor ve türkeyinin de ip aralığı telekomun hatları vs belli olduğundan direk türkçe çıkarıyor reklamları hatta sabancı uni'den bir örnek bu gayet.net vs find your sex partner muhabbetlerini direk girls from sabancı şeklinde gösteriyordu okulun dışarı çıkışı tek ip üstünden olduğu için. şimdi değişti de girls from istanbul diyo artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar