Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 9 yıl her ay aldıktan sonra 2 yıl hiç almadığım dandik dergiyi alacam yarın koşup Arcanum sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Valla verdikleri rüşvet iyiymiş. Ben dahi neden olmasın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 en son disciples 2 gold verdiğinde almıştım tekrar alma vaktidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yıllar önce oyun ilk çıktığında verdikleri arcanum posteri hala duruyor çekmecemde, teey tey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ohaa iyiymiş aylar sonra level alcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Planescape verecekleri gün yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 alırım, oynar mıyım bilmem ama dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 adamlar doğru ata oynamış, arcanum bunca yıldan sonra tekrar kurup oynanacak bir oyun, devamını yapsalardı keşke. amma velakin planescape diyince akan sular durur yani, windows xp de çalışıyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 windows 7de bile çalışıyor torment, xpde de çalışır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Vaay aylar sonra level alıyorum tekrardan. Bu arada arcanum tanrısı drog widescreen patchini de becermiş yakında yayınlıycam dedi. Güzel olmuş zamanlaması. http://drog.terra-arcanum.com/highres/1680x1050_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sam said: yıllar önce oyun ilk çıktığında verdikleri arcanum posteri hala duruyor çekmecemde, teey tey. :) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 cok sIkIci gelmisti bana bu oyun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu eski grafiklere bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 axedice said: Vaay aylar sonra level alıyorum tekrardan. Bu arada arcanum tanrısı drog widescreen patchini de becermiş yakında yayınlıycam dedi. Güzel olmuş zamanlaması. http://drog.terra-arcanum.com/highres/1680x1050_01.jpg Mob scriptleri saçmaladığından, imkansız demişti bu herif ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bu grafiklerin tadi yeni nesilde yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 grafikleri guzeldir arcanuunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sam said: yıllar önce oyun ilk çıktığında verdikleri arcanum posteri hala duruyor çekmecemde, teey tey. :) sam o poster bende de duruyor çok efsane bir şey, image olsun kağıt kalitesi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Gangren said: Mob scriptleri saçmaladığından, imkansız demişti bu herif ama? Evet, mobların görüş alanı bir ekran olduğundan çözünürlük artınca görüş alanları da genişliyordu, haliyle bazı questleri yapamaz hale geliyordunuz. Sanırım bi scriptle düzeltmiş onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Obaa süper.Hakikaten kaç yıl oldu leveli almayalı,bu ay hakeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Hemen gidip level almalı bu oyunun hatırına, bir türlü oynayamamışdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende orjinali var (h) B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Oyungezer'e şükredin siz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ben de en son Disciples 2 Gold için almıştım, bu ay da alıyorum demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Silphatos said: sam o poster bende de duruyor çok efsane bir şey, image olsun kağıt kalitesi olsun. öyle valla, 2000 yıl sonra bulurlar çekmecemde sapasağlam. (:P) assam mı demiştim de sonra kıyamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sırada ne var acaba, lionheart belki. sanırım yine black isle studios tarafından yapılmıştı ama çok az hatırlıyorum o oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar