BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Llama said: Böjeek said: 4 ilçeye itiraz hadi sıra ankarada. gerçi itiraz etselerde tekrar seçim olması imkansız gibi beyoğlunu chp almadımı neyini itiraz ediyor tekrar :s alsa eder mi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 rahatsiz said: http://yerelsecim2009.hurriyet.com.tr/ilcedetay.aspx?cid=85&bs=1 mamaklilarin sosyal bilincini selamliyorum. http://yerelsecim2009.hurriyet.com.tr/ilcedetay.aspx?cid=67&bs=1 Ben Akyurt'luların "aşırı" sosyal bilincini daha çok kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 rmk döner. dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bu fazlalıkların nasıl çıktığını bugün sandık görevlisi olmuş arkadaşlarımdan öğrendim. Seçmen sayısıyla, atılan oy sayısını denkleştirmek için yuvarlama falan yapanlar olmuş. Ayrıca çok saçma nedenlerle oylar geçersiz sayılmış bazı yerlerde. (damganın yuvarlaktan biraz taşmış olması vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gerçekten çok inandırıcıymış Hele seçmen sayısı oy atan değil kayıtlı seçmen sayısıyken daha da inandırıcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 herkes birgün melih'i sevmeyi öğrenecek. 4.'de olmazsa 5.'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bidahaki secime en az 5 milyon oy imelih'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hatayın ilçesinde chp almıştı sonra tekrar sayım yaptılar ödp aldı. sanırım ysk oyları abaküsle sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ooooOOOOOOOOOOOooooOO yoldas stalinden geliyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=928888&Date=31.03.2009&CategoryID=78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Valeron said: nası tekrarlanmaz abi 15 bin seçmen var 16 bin kşi oy kullanmış bunun için bahane yok ki ? Herşey için bahane bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Tekrar sayılır bi hata olmuş denir rakam düzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Viktor said: ooooOOOOOOOOOOOooooOO yoldas stalinden geliyor : yemin ediyorum sarılasım geliyor ya çok babacan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yazildi mi bilmiyorum ama demin kanald de gosterdiler. ankarada yanmis oy pusulalari falan bulunmus. gosterdiler pusulalari, bir arazinin ortasinda yanmis yirtilmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu stalin o lafta ne dio ben anlamadm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 adana fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Valeron said: bu stalin o lafta ne dio ben anlamadm ya seçenler oy kullanlar değil, sayımı yapanlardır tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Şuraya bak devlet iki sandığa sahip çıkamayacak kadar aciz mi düştü.Yazıklar olsun.Hadi oylar sağdan ,soldan , çöpten ,arsadan yanmış, yırtılmış çıktı kimse soruşturmaz mı?hadi tepedeki adamları geçtim bari bunların piyonlarını yakalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Esas rezillik ilk gunku sayım ile yeni sayım arasında oy farkı çıktığında olur bence yani oranlardan ziyade arada fark çıkarsa cok iste o zaman ilginç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bence bu seçim işini adam gibi güvenlik önlemleri ile yapmalı. Seri numarası olmalı bütün oyların.Kaç tane oy atmış kaç tane sandığa girmiş.Hangi sandıktan hangi sandık görevlisi kontrol etmiş.Hangi sandık başkanı görevliymiş. Hepsi imzalı teslim alınıp sayısı kontrol edilmeli.Çöpten ya da her hangibi yerden çıkarsa kimin ihmali olmuş o sayılarla belirlenmeli.Oy kullanılmamış oy kağıtları gene seri numaraları ile belirlenmeli imzalı teslim edilmeli. Şöyle sağlam bi ceza da koydun mu gibi kimse cesaret edemez. ciddi devlet gibi davranmak lazım o ne ya oylar sağdan soldan çıkıyor.Yok elektrikler kesiliyor sandıklara taaruza geçiliyor.Muz cumhuriyeti bile daha ciddi seçim yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 oy atarken her partinin bir sandığı olsun, herkes nüfus cüzdanını atsın istediği partiye, sonra devlet postayla geri yollasın tüm kimlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Theghosthand said: Bence bu seçim işini adam gibi güvenlik önlemleri ile yapmalı. Seri numarası olmalı bütün oyların.Kaç tane oy atmış kaç tane sandığa girmiş.Hangi sandıktan hangi sandık görevlisi kontrol etmiş.Hangi sandık başkanı görevliymiş. Hepsi imzalı teslim alınıp sayısı kontrol edilmeli.Çöpten ya da her hangibi yerden çıkarsa kimin ihmali olmuş o sayılarla belirlenmeli.Oy kullanılmamış oy kağıtları gene seri numaraları ile belirlenmeli imzalı teslim edilmeli. Şöyle sağlam bi ceza da koydun mu gibi kimse cesaret edemez. ciddi devlet gibi davranmak lazım o ne ya oylar sağdan soldan çıkıyor.Yok elektrikler kesiliyor sandıklara taaruza geçiliyor.Muz cumhuriyeti bile daha ciddi seçim yapar. ne ciddi cezası olucak abi, direk vatan hainliği bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 beylikdüzü'nde hile var demiştim en başında seçim konusunda, adamlar okul bahçesinde oylar bulmuş çoğu chp'nin olmak üzere mhp'nin oyları da varmış.CHP oylarının fazla olduğu yazılmış tutanaklar,boş tutanaklar vs. derken bugün büyük bir kalabalık savcılık önünde toplanmışlar,annemlerle konuştum yarın bizde gidiyoruz büyük grup olarak dediler. kemal kılıçdaroğlu'da galiba gidip destek verecekmiş asdfsd ama tabii birşey çıkmaz,müslümanlar kul hakkı yer mi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Gercek musluman kul hakki yemez. Yiyip de dini agzindan dusurmeyen sekilcidir, serefsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şüphesiz ki melih gökçek mükemmel karakteri ile seçimi yine kazancaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar