Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 benim daha durum daha vahim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Superonline mı kullanıyorsun sende ? Gerçi ttnet superonline adsl de farketmiyor ikiside aynı hizmeti aynı altyapıdan veriyor. Napmamız lazım bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tetenet benim bizim buralara başka internet sağlayıcısı gelmedi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 istanbul kartal 8mbite kadar ttnet adsl yurt içi http://www.speedtest.net/result/1525382044.png avrupa amerika gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.facebook.com/photo.php?v=10150338875984190 cok gerzekalıyım yukarda varmış eşek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 CthuLhu said: istanbul kartal 8mbite kadar ttnet adsl yurt içi http://www.speedtest.net/result/1525382044.png avrupa amerika gayet makul. Birincisi ping attığınız gün ve saat çok önemli Hafta içi saat 18:00 sonrası rezalet ve hafta sonları tüm saatleri rezalet. İkinci olarak yurt içinde 30-50 ms alıyorum. En yakın avrupa bulgaristan almanya fransa italya yunaninstan bunların tamamına 250ms alıyorum. Online oyun için kabul edilebilir bir ping değil bu. Arkadasım aynı adslden sultanbeylide almanyaya 70ms alıyor her gün her saat. Buda demek oluyorki bölgemizdeki santral kaldırmıyor üye sayısını. Bunu superonline'a anlatamıyoruz. Buda benim şuanki pingim. 16mb adsl Yurtiçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hadi elektrik gitmesine alıştık da yağmur yağınca interneti yavaşlayan tek ülke biz miyiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bikaç gün önce "Hattınızda kopma, yavaşlama oluyor mu? Oluyodur oluyodur hadiiii! Hem yeni gelen ötv'yle 59tl ödeyeceksiniz" yeni kampanya kakalama telefonu geldi. Ondan bikaç gün sonra haftaiçi, haftasonu, yağmurda, çamurda hiç yavaşlamayan bağlantım bi anda yavaşlamaya başladı. Hani kimsenin günahını almak istemiyorum ama bunlar o dandik kampanyalarına çekmek için yapmış olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Doktor bu ne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Yurtdışında problem mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Rezalet valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bağlantı kötü gibi sanki, sizde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.speedtest.net/result/1547139133.png Valla benim uploadda azicik sorun var onuda 1000mbit yaptikmi tamamdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 izmirde üç gündür internetim 10dk'da bir falan gidiyor başka yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 2 yıl sonra ilk defa kotayı aştım diye hızı düşürdü namussuzlar. Google bile 5 saniyede filan açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 DareJedi said: http://www.speedtest.net/result/1547139133.png Valla benim uploadda azicik sorun var onuda 1000mbit yaptikmi tamamdir :D Bu ne lan küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yav dns ler mi patladi?bilgisayarda internet var gorunuyor ama bi yere giremiyorum.dns serveri pingleyebiliyorum ama.nslookup sorgularina cevap donmuyor serro.help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bugün 8 mbit olmuş internet, enteresan, tadını çıkarayım bari yanlışlık yaptılarsa hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 besiktas kablonet gg mi yoksa bende mi sorun var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Yurtdışı çıkışları kağnı hızında yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 evet bi ara yavaştı wikipedia bile açılmıyordu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 az önce yurtdışı patladı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.speedtest.net/result/1594224402.png 1mb adsl kullanıyorum. Birden hızlandığını farkettim bugün. Neden böyle bişey oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 cok sasiralacak bisey ama aylardir yavaslama yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ttnet şuan türkiyede malesef uydunetten sopnra kötünün iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar