Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Siteler yavaş açılıyor ama 1.4MB/s ile anime çekiyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 DL iyi ama youtube videolari falan yuklenmiyor, siteler cok cok yavas aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bi haftadır böyle ya 14ünden beri hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Şu an avrupa da medeniyetin beşiğindeyim yurdun manyak bir interneti var ama resmen yutuptan leyla ile mecnunun eski bölümlerini izleyemiyorum allahımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 başlığı 18 eylül internet ..... diye okuyup ulen yine bu BTK ne yaptı neyi filtreledi diye düşündüm bi an. ayrıca nette yutub dan video izlenmiyo cidden,onun haricinde bi sorun yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 buda şurda dursun, işte o sürekli balina saldırısa uğrayan kablolar: http://fastcache.gawkerassets.com/assets/images/4/2011/09/cables4_01.png http://www.submarinecablemap.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ben geldim turkiyedeyim ve boyle internet gormedim Bune kardesim igrenc oldu dun iyidi bugun patladi resmen internet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bugun biraz ping var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bağlantın rezaletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 niye boyle cikiyor bilmiyorum cunku torrent le en fazla 10mb gordum saniyede ama oyunlarda pingler cok iyi bakalim turkiyeye donunce ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Abi dalga mı geçiyorsun 3ms nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 css l4d2 de de ayni ms:) burayi cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 küfür ettircen ama kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bide 3.5 puan vermisler isp ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Evimde övündüğüm tek şey olan internet bağlantım bugün rezalet. Haremde oturuyorum. Modeme bağlanıcam şifremi unutmuşum, modemi resetlicem ttnet şifresini bilmiyorum arkadaşın üstüneydi. Sövdüm direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 LANda 3 olmuyo la ping asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Palo Alto dediği yer silikon vadisi değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Slm, 1mbit adsl kullanıyorum ama son 1 saattir download hızım 2mb lara çıkıyo. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 soru: interneti yavaş olmayan var mı? cevap: benim var. http://i.imgur.com/WSXCu.png maşallah türk serverlarında bile gayet hızlı çalışıyor. türkiye'den avrupa serverlarına girsem acı çekerdim hep. 100/100 olmasıyla alakası olmadığı söyleniyor ama bilemiyorum tabii. tadını çıkartıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yavaş internet topiğine girip bağlantı hızıyla hava atanlar banlansın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 benlensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 banlansın daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 youtube günlerdir delirtiyor beni, en az 5 kere refresh yapmadan doğru düzgün yüklenmiyor, yavaşlıktan öluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 istandul kadıköy ataşehir yerlerde yine. ping 200 lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar