Tron Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 10 dakika da bir net kopup tekrar bağlanıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Arkadaşlar size hattınız desteklemiyor diyen Türk Telekom çağrı merkezine kulak asmayın. Kesinlikle asmayın. Ne yaptım? Öncelikle Türk Telekom'u arayın. Hattakiler ne derlerse desinler, evinize bir çalışan gönderip hat değerlerini ölçen cihazda hattınızın ne kadar bir değer verdiğini ölçmelerini talep edin. Size bir randevu tarihi verecekler ve TT çalışanı evinize gelecek. Splitterınız takılı olacak şekilde hat değerlerinizi ölçtürün. Tatmin olmazsanız splitter'ınızı devre dışı bırakarak gelen salt değeri ölçtürün. Belki de sorun splitter'ınızda... Karşınıza çıkan rakamlara inanamayacaksınız. Benim evimdeki rakam ölçüldükten sonra verilebilecek maksimum ADSL değeri 24mbit çıktı. Ben bu ölçüm öncesi 11mbit en düşük 13mbit en yüksek değerler arası ADSL hızı görebiliyordum. Adam yanımda aradı, hattı 16'ya yükseltin ve sabitleyin dedi, sinyal koptu, 10sn sonra tekrar geldi, hat 16mbit. Kesinlikle size ne derlerse desinler inanmayın. Ölçüm cihazıyla birini evinize yollamaya ikna etmeden kapatmayın. Çemkirin gerekiyorsa. Parasını ödediğiniz hızınıza kavuşun. Bir daha hiç düşürülmemek üzere... Şu andaki hız değerlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 benimde aynı tarife var.sürekli hız düşüşü yaşıyodum 10mbite sabitlediler şimdi 10mbit fix goruyorum cagırsam 16 olur yani ha bide mesela 4mbit iken 1mbit olan upload 16mbitte neden 800kb bende de öyle 600 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bana her telefon ettiğimde söylenen hattınız 13'ten yukarısını kaldırmıyordu. Adam 24mbit gördü hatta artık ne diyeyim... :D Onu ben de anlayabilmiş değilim. Upload miktarına baktığımda 0.82mbit olarak gösterdi cihaz. Birşey demedim. Yemişim uploadı. Yetiyor bu kadarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Youtup vidyoları felaket yavaş. Yüklenmiyor 40 saat. PS: Evet, Youtup accelerator fln kullanmıyorum, onlar daha da yavaşlatıyor. Herhalde parasını ödeyip en çok pişman olduğum program o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 sorun yok bende şu an. uydunet, mecidiyeköy, chrome, dns 8888, accelerator falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 animefreakten anime izleyemiyorum donup duruo delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Şu son 2 3 gündür net felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya nispet yapıyomuş gibi olmasın ama animefreakde de sorun yok. sırf meraktan denedim şimdi. hellsing ultimate ova 7 açıp bi baktım 3-4 dakika. hiç durdurmadım buffer etmesin önceden diye. duraklama falan olmadan çalıştı hep. hd falan mı izlemeye çalışıyorsunuz? gerçi varmı öyle bir seçenek animefreakte bilmiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 benim nette sıkıntı var ya normalde hiç takılmadan izlenir ama yapıo netimiz bazen böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bende bazı siteler açılmıyor sanki dns engelliyormuş gibi ama torrent hala iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 uydunet ist-maltepe 8888 de youtube an error has occured diyor sabahtan beri meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Aluriel said: ya nispet yapıyomuş gibi olmasın ama animefreakde de sorun yok. sırf meraktan denedim şimdi. hellsing ultimate ova 7 açıp bi baktım 3-4 dakika. hiç durdurmadım buffer etmesin önceden diye. duraklama falan olmadan çalıştı hep. hd falan mı izlemeye çalışıyorsunuz? gerçi varmı öyle bir seçenek animefreakte bilmiyorum tam. Youtup'tan en yüksek kalite açıyorum evet. Kesmio başka türlü :P. Nese düzelir herhalde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yırtdfışı çıkışını kıstılar mı gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 her zaman girdiğim siteler ölümüne yavaş, diğerleri değil. nedir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 text based sayfalar bile 1-2 dakikada açılıyor, şu postu atacam diye canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Eh be arkadaş ne diyeyim yani. HON ping 250+, Call Of Duty desen aynı durumda. Youtube açıp video izlemek işkence, 2 dakikalık videoyu 360p izlesen bile 5 dakikada anca yüklüyor. 5 mbit internet var ama lafta, adam sandık eşşeği alnımıza değdi ...şağı olayına döndü iyice. Uydunet ile çılgın bezişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bu akşam baya baya saçmaladı yavaşlık hiçbirşey açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yabancı sitelere giremiyroum wowdan dc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 geberdi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bana da oldu da 5-10 dakika sürdü, arada Google DNS'i otomatiğe çevirdim ama, sizde düzelmediyse onu yapıp DNS'leri flush edin, ya da bağlantınızı kapatıp açın işte. Sansür pakedi kapsamında farklı DNS kullanımını da engelleyecekler diye biliyorum da, bu gece başlamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bostancı uydunet rezalet. youtube'dan klip izliyim dedim dolmuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Eve TT teknisyeni gelip hat ölçümlerimi yaptıktan sonra hattım sabit 16mbit. Yavaşlama yok. youtube'dan bile 1080p cayır cayır izliyorum valla. Bu da kota bilgilerim. Bir kere olsun 1mbit'e düşürmediler... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.speedtest.net/result/1289756281.png Uploada gel haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar