-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 esa la rumba esa la ya esa la rumba de barcélona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 show radyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evimizin yakınlarında bi binanın üzerinde kocaman "kuzey pazar" "evinizin kapısında alışveriş" diye reklam vardı. ufakken hep onları kibrit satıcısı sanıyordum nedense. ulan adamlar kibrit satarak nası bu kadar büyük reklam vermişler diye merak ediyordum. çok sonra anladım kibrit satmadıklarını. tabii şirket kapanmış ben bunu anladığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ufakken düşünebildiin şeyi şu an düşünemiyorm nası bi bağlantı var arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 NE KODUK BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 cidden niye seviniyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 İspanyoluz abi biz, Türkiye'yi mi tutmamızı bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 İSPANYA, YAYAYA ŞAŞAŞA, HEYO. HEYO? MİLLET? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Spidee said: Halil Pazarlama Halil Pazarlama KAPINIZDAAAA lan bole bi mesaj ariyodum kopmak icin, tahsildaroglundan sonra buda 2 oldu sadadfasdasf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 az attılar 3 dediydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ramos'a az küfür etmedim.ama hakkini vermek lazim adamin simdi reyis. cok imbaydi. ha bu arada bosverin fitbolu! MAMACITA'LAR NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mamacitalar ibizaya kacmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 şu ispanyalılıktan aldığımız tadı paticik olarak başka hiçbişeyden almadık gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 daha iyi oynamamiz lazim sansa yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Türk'ler iyi oynadı doğruya doğru, Pique sağolsun 3 puanı aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Futboldan banlenenler sendika oluşturmuş. Negzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 hayır bir de şansa yendik falan diyorlar ya, of. neyse güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vaktiyle ispanyadan kaçıp gelen yahudileriz biz. bu sevinç ondan. anavatana duyulan özlemden :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yahudi değil çingenlik falandır o fsdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 hah işte bir yandan ispanyayı tutup ispanyolken bir yandan galatasarayı tutup çingene oluyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 emevilerdeniz abi biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 seferadız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 BIZ ADALARDAN MODALARDAN GELMİŞ BİR NESLİN EVLATLARIYIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Arkasokak said: galatasarayı tutup çingene oluyoruz :D BÜTÜN GALATASARAYLILAR ÇİNGENEDİR GALATASARAY BANK ASYAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Arkasokak said: hah işte bir yandan ispanyayı tutup ispanyolken bir yandan galatasarayı tutup çingene oluyoruz :D adam futboldan banlendi hala akıllanmamış ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar