Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ücretsiz ve open source gibi kullanabileceğimiz sprite indirebildiğimiz siteler var mı? Animasyonlar, pixel artlar, eşyalar vs gibi kategorilerde png/jpg/bmp türevi resim arıyorum. Open source ayarında birşey olması iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 aga bizim burda 3 yeşil kapağa 1 litre sprite veriyolar ama bilmiyom yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kermit said: aga bizim burda 3 yeşil kapağa 1 litre sprite veriyolar ama bilmiyom yani. AHHAHAHAHAHAAAAAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 zhauhzuahuzahuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 camlica daha guzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bide anlamadığım olay internetten nasıl içecek indirebiliyoz abi teknoloji baya ilerlemiş o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 5 kapak 2 tabak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 3 kapak o değişiyo sezounana göre mesela ramazan sezonunda 3 kapak 1 tabak oluyo ama diğer zamanlar tekrar deneyin kapağı çıkıyo yada "1 LT KAZANDINIZ" yazısı oluyo. 5 kapak alarak sizin bakkal kandırmış sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yok ilk zamanlar 4 kapaktı, sene 2001. geçen sene filan 5 kapaklısı çıktı. ama sizin bakkalcı iyiymiş lan 3 kapak. onu sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bizim bakkal iyiydi ya 3 kapak 1 bardak olayında renk renk bardakları seçmemee izin bile vermişti. mavi kahve ve yeşil bardaklardan koleksiyonbile yapmıştım sen ne diyosun öyle her bakkal izin vermez o işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 konunun gazozunu actiniz iyice ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bizim evde hala var 1 tane yeşil bardak, hiç kullanmadım anı olarak duruyor öyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben hep kola içerken dikkat ediyorum o bardaklarla içmeye ayrı bi tad katıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 nolur kitlemeyin bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ucretsizi anladim hadi kapakl filan, ama open source nasil oluyo? kapagi acik mi satiyolar? ikinci el sprite piyasasi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kermit said: ben hep kola içerken dikkat ediyorum o bardaklarla içmeye ayrı bi tad katıyolar.abi kesinlikle doğru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kermit said: ben hep kola içerken dikkat ediyorum o bardaklarla içmeye ayrı bi tad katıyolar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 aquila said: ucretsizi anladim hadi kapakl filan, ama open source nasil oluyo? kapagi acik mi satiyolar? ikinci el sprite piyasasi mi var? yok doldurma sprite o. fıçı bira gibin. ama açık, isteyen istediği kadar alıyo. litreyle satılıyo. cahil kalmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mr_Hand said: aquila said: ucretsizi anladim hadi kapakl filan, ama open source nasil oluyo? kapagi acik mi satiyolar? ikinci el sprite piyasasi mi var? yok doldurma sprite o. fıçı bira gibin. ama açık, isteyen istediği kadar alıyo. litreyle satılıyo. cahil kalmayın pls. Yanlışsın dostum, bir kez open source spriteların içine istediklerini katıp istediklini çıkartabiliyorsun. Böylece zamanla herkesin damak tadına uygun mükemmel sprite elde edilebilecek. Senin dediğin freeware spritelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ehh ya bende bedava bişi içces sandım..çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ben Pepsi bardağıyla kola içiyorum, garip bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bir kaç tane site buldum : http://www.goldenstudios.or.id/forum/showthread.php?tid=606 http://blogoscoped.com/archive/2006-08-08-n51.html http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=free+sprites&um=1&ie=UTF-8&ei=H0jPSYuuJ8XUjAfOq6XnAw&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sprite diye girdim resim çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ahahahahdsgds of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar