Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 We regret to inform you that due to the current economic conditions we are forced to indefinitely suspend the FileFront site operations on March 30, 2009. If you have uploaded files, images or posted blogs, or if you would like to download some of your favorite files, please take this opportunity to download them before March 30th when the site will be suspended. We would like to give a warm thank you to all of you who have been part of the FileFront communities we have built together. Your support has had a meaningful impact for all of us here at FileFront. Again, we want to give you a sincere “thank you” for your support over the years and wish you all the very best. Keep gaming alive, FileFront Management and Team. http://farewell.filefront.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 way be koskoca filefront gidiyo ha, gerçi pek sevmezdim paso sıra bekletirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hiçç sevmezdim kendilerini X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bende çok şaşırdım habere finansal krizin etkileri işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iyi olmuş bok gibi yavaş bi siteydi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gebersin puştlar. bi kere işime yaramadı adam gibi dl yapamadım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 valla yıllardır acc m var orda 2 yi geçmemiştir yaptıgım dl :) ama güzel bi siteydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Neden battıkları buradaki yorumlardan beli zaten. Krizden değil bence, cidden çok kötülerdi para vermeyince - ki kimse parasız indirebileceği demolar için para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bazen map indirirdim baskada isime yaramamistir yani iyi olmus masraftan kamislar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ahah amma kurmuşsunuz fileplanet'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben de hiç sevmezdim. şimdi yapsınlar sınırsız download ne kriz kalır ne başka bişey, herkes indirri mutlu olur onlar da trafik alır, reklam alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Kötüydüler bir kayıp olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 komik yorumlar. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sanırım para verdin oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bonec vermiştir :D edit: c'yi unutmuşum sondaki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 senko said: ahah amma kurmuşsunuz fileplanet'e :) senko kendine gel ne fileplaneti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 WoW ve diğer oyunların patchlerini indirmek için birebirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yok filefront'a hiç para vermedim de fileplanet'e vermiştim. :) filefront gayet güzel bir siteydi. hani sanki böyle mod, oyun dosyası felan indirebileceğimiz bir sürü site var da, gelip laf atılıyor filefront'a. half-life sayfasını çok kullanırdım. ki bence fileplanet'in half-life sayfasına göre çok da iyi ve kapsamlıydı. ha böyle uyduruk gereksiz vs gibi yorumlar yapılacak bir siteyse, bin kat daha iyi siteler olması gerekiyor, öyleleri varsa söyleyin biz de yararlanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bu arada Filefront'un tüm servisleri şunlarmış. The Network » Gaming Today » Game Demos » Trailer Videos » Game Patches » Act of War » Age of Empires 3 » Age of Empires 3: The Warchiefs » Age of Mythology » Aliens vs Predator » Aliens vs Predator 2 » America's Army » Armada » Armada 2 » Armed Assault » Battlefield 1942 » Battlefield 2 » Battlefield 2142 » Battlefield Vietnam » Bet on Soldier » Black & White 2 » Breed » Bridge Commander » Brothers in Arms » Brothers in Arms 2 » Brothers in Arms: Hell's Highway » Call of Duty » Call of Duty 2 » Call of Duty: World at War » Civilization IV » Command & Conquer: Generals Red Alert 2 Red Alert 3 Renegade Tiberian Sun Tiberium Wars » Company of Heroes » Crysis » Crysis: Warhead » CS: Condition Zero » Counter-Strike: Source » Dark Messiah » Dawn of War » Dawn of War: Dark Crusade » Dawn of War: Winter Assault » Day of Defeat: Source » Deus Ex » Deus Ex 2 » Devastation » Doom 3 » Elite Force » Elite Force 2 » Enemy Territory: Quake Wars » Far Cry » Far Cry 2 » F.E.A.R. » Flight Simulator X » Front Lines: Fuel of War » Gears of War » Ghost Recon: AW » GTA 3 » GTA San Andreas » GTA Vice City » Half-Life » Half-Life 2 » HL: Counter-Strike » Halo » Halo 2 » Jedi Knight 2 » Jedi Knight 3 » Joint Operations » Knights of the Old Republic » KotOR II: The Sith Lords » LOTR: Battle 4 Middle Earth » Lord of the Rings Online » Lord of the Rings: Conquest » Medal of Honor » Medal of Honor: Pacific Assault » Neverwinter Nights 2 » Operation Flashpoint » Operation Flashpoint 2 » Portal » Prey » Quake 4 » Return to Castle Wolfenstein » RoN 2: Rise of Legends » Serious Sam 2 » Sins of a Solar Empire » Soldier of Fortune » Soldier of Fortune 2 » Soldier of Fortune 3 » S.T.A.L.K.E.R. » Star Trek: Legacy » Star Wars Battlefront » Star Wars Battlefront 2 » Star Wars Empire at War » StarCraft II » Starfleet Command III » Stargate Worlds » Supreme Commander » Team Fortress 2 » The Elder Scrolls III » The Elder Scrolls IV » The Movies » The Sims » The Sims 2 » The Sims Online » Tribes Vengeance » TrackMania Nations » TrackMania Sunrise » TrackMania United » Unreal Tournament » Unreal Tournament 2003 » Unreal Tournament 2004 » Unreal Tournament 3 » Warcraft III » Wolfenstein: Enemy Territory » World in Conflict » World of Warcraft » FileFront Gaming Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bir şeyin alternatifinin olmaması o şeyin süper olduğunu kanıtlamıyor bonekciğim. bakınız ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ben demo ve yamalar için hep ausgamers'ı kullanıyorum. Daha arayıpda bulamadığım birşey olmadı, gerçi oyun içiyle o kadar ilgilenmediğim için Bone gibi bir arkadaşımıza yetersiz gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mumu said: senko said: ahah amma kurmuşsunuz fileplanet'e :) senko kendine gel ne fileplaneti =) eheh fileplanet nerden çıktıysa :) benimde denk geldiğim zamanlar olduydu filefront'a, ama denk gelince direk kapatiodum sayfayı, başka yerden buluyordum bana gerekli şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 PrudenT said: bir şeyin alternatifinin olmaması o şeyin süper olduğunu kanıtlamıyor bonekciğim. bakınız ttnet. WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 anlamadım ne demek istedin =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 daha gecenlerde cekmistim daoc, demek ki yavaslik bundan kaynaklaniyomus. of bileydim baska siteden cekerdim, anami yargiladi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar