Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala haber alınamadı falan diyorlar saçma sapan bi yerden baş hekim durumu kritik dedi dediler bi yerden helikopterdeki muhaber ben hariç herkes öldü demiş dedi iha başka bi yerden hastaneye kaldırıldı dediler kayseri valisi şuuru açık sorun yok demiş hastaneye götürüyoruz şimdi de ulaşılamadı diyorlar en güncel haber

bence öldüler

bu arada bilmeyene eski ülkücü başkanı mhpli şu an bbo genel başkanı ve bağımsız aday olup milletvekili olmuştu son seçimde mevcut milletvekili yani
Mesaj tarihi:
Muhsin Yazıcıoğlu bildiğiniz katil ve çete reisidir. Ama ne hikmetse genel başkan hatta milletvekili bile olmuştur.

Hürriyet gazetesindeki yorumlarda insanlar kendisinden onurlu, şerefli diye bahsediyor. Ben buna yanarım.
Mesaj tarihi:
Pikachu* said:
İnşallah kurtulmuştur. Kurtulursa Türk siyaseti değerli bir siyasetçisini kaybetmemiş olacak.

değerli bir katilini demek istedin herhalde ?
Mesaj tarihi:
şimdi ölüm kalım meselesi olunca, değerli değersiz tartışmasına girmeyin lütfen. ölürse, allah rahmet eylesin dersin biter. insanlık gereği budur. değerli, iyi bir siyasetçi mi, bana göre değil. ama allah taksiratını affetsin.
Mesaj tarihi:
mani said:
Pikachu* said:
İnşallah kurtulmuştur. Kurtulursa Türk siyaseti değerli bir siyasetçisini kaybetmemiş olacak.

değerli bir katilini demek istedin herhalde ?

bana sagcilar adam olduruyor dedirtemessin
Mesaj tarihi:
fede said:
şimdi ölüm kalım meselesi olunca, değerli değersiz tartışmasına girmeyin lütfen. ölürse, allah rahmet eylesin dersin biter. insanlık gereği budur. değerli, iyi bir siyasetçi mi, bana göre değil. ama allah taksiratını affetsin.

o taksirat biraz zor affedilir gibi gelio bana ama allah daha ii bilio tabi :d
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...