riglous Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bLackcha0s said: Türk milleti gariptir her lafı kaldırmaz ibne dersin kızar skersn aldırmaz. Bunu atasozu olarak benimsemek gerek, yarim saattir guluyorum
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 raw power said: İşin aslı şu: zaman röportajından said: Politikaya girmeseydiniz sadece SSK genel müdürlüğünüzle nasıl anılırdınız acaba? Bana beş tane SSK genel müdürünün ismini sayabilir misiniz? Sayamam. Güzel. Ama Kemal Kılıçdaroğlu adı SSK Genel Müdürlüğü ile özdeşleşmiştir. Niçin? Yakınlarınızı işe yerleştirdiğiniz ve ihalelerde usulsüzlük yaptığınız için olabilir mi? Hayır. SSK genel müdürü olarak çizdiğim performans başarılıdır. Kurumda 65 bin kişi çalışıyor. Ben Tunceli'de de sınav yaptım. Bir tek akrabam Tunceli'de sınava girmedi. Hiçbirisine izin vermedim, torpil olur, söz olur diye. 70 akrabanızın işe girdiği iddiası?.. Efendim soyadı Karabulut olan ne kadar insan varsa, hepsini alt alta yazıyorlar. Bunların eski soyadı Karabulut, akrabasıdır diye. Sadece Karabulut değil, iki soyadı daha var. Gündüz ve Düzgün... Yok, onları bırakın. 65 bin kişinin çalıştığı kurumda eğer ben yakınlarımı, akrabalarımı oraya doldurmak isteseydim, kurum tarihinde ilk kez ÖSYM aracılığıyla sınav yapmazdım. Kimin sınav kazandığının belgelerini, isimlerini noter huzurunda açtıran benim. SSK'da bir yakınınız bile çalışmadı mı yani? Var efendim, çalışıyor. Ben genel müdür olmadan önce de yakınlarım vardı. Ama hiç kimse şu yakınını şurada müdür yapmıştır diyemez. Sınavı kazanmış gelmiştir. Düz memurdur, çok istediği halde asla müdür olmamıştır. eee gayet mantikli bir sekilde yalanlamis iste adam. ne olacak simdi? bu arada o ihale donmelerine de dikkatinizi cekerim. turkiye de enflasyonun en yuksek oldugu donem.
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 iftiralar "ibneymiş"'e kadar uzanacak gibi. son bir hafta bakalım neler neler ne iddialar patlak verecek.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aquila said: bu 70 civarinda personelin isimleri, ise giris tarihleri, tam olarak hangi ise girdikleri ve nasil girdiklerinin belgelerini cikarsinlar. Ben de bu noktada şüpheli yaklaşıyorum olaya. Sonuçta adamın bir dediği doğru, akrabası bile olsa adam oraya sınavda başarılı olup geldiyse "ben alamam" seni demesi beklenemez. Olayın mantıklı olması için işte bu kişilerin girişi tarihini öğrenmek lazım. Hepsi birden aynı dönemde yüklendiyse garip bir durum söz konusu olabilir.
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ya bişey dicem bu adam geçirmese bile bi yerlere akrabası bi işe girse adam zati ister istemez ssk lı olmıcakmı ? bu 70 akrabasımı 60 akrabasımı bu şekilde girmiş olamazmı (salladım)
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 İddiayı ortaya atanlar kanıt getirip aha şu adam şu dereceden akrabası, sınav olmadan işe girmiştir diye belgelesin bizde inanalım. Çünkü çamur at izi kalsın taktiği gayet güzel işler. İ.Melih Gökçek'de Almanyada uyuşturucu satıcılıları ile yakalandı bu adam diye bir iddiası vardı. Hatta bayağı bir gündemde kaldı bu iddia ama ne oldu sonuçda, o tarihde Türkiyede olduğunu belgeyle ortaya koydu Kemal Kılıçdaroğlu. Kısaca yapmamıştır demiyorum ama incelemek lazım. Başlıkda çok iddialı, aile şirketine çevirmiş !!!
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Çok taraflı çoğu post. Kimse çıkıp "vay be" dememiş, "AKP DE YAPTI BİLİYORUZ Kİ BİZ" tadı var. Onun yapması yasallaştırmıyor bu adamın yapmasını. 2 sınıf mazereti "Ama o da yaptı." İki taraf da çürük işte.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ahah Allah' ım saçmalığa bak. Şimdi, adam milletvekili olmuş, tonla bağlantısı var. İllaki yaptıracak böyle birşeyi abi, hanginiz yaptırmazsınız o pozisyonda ? Açık açık söylüyorum, yolsuzluk diyenler, siz belediye başkanı olsanız, yolsuzluk yaparsınız. Bundan kaçış yok, ha nedir, milyon liralar götürmezsiniz, rüşvet alırsınız, inşaat yapanınız bilir rüşvet vermeden belediyeye inşaat yaptırmak imkansıza yakın. Sen almazsın, kadrondaki mühendisler alır. Eğer Kılıçdaroğlu' nun oyları düşecekse bu olay yüzünden o zaman komik olur. Zaten kazanamayacak adam, anlamsız bir şekilde hala zorlanıyor. Varoş şehirde CHP' nin kazandığı nerde görülmüş.
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Son postla resmen yolsuzluğu legalize ettin yanlız. Halk kafayı yemiş arkadaş.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Legal zaten. Anlamadım ki, herşeyin pembe olduğu bir dünya mı istiyorsunuz. Kimse kimsenin hakkını yemesin, vatandaş dolandırılmasın vs Öyle birşey mümkün değil, bizim için bunu en az yapan adam gerekli, legal artık çünkü yolsuzluk. Yok öyle, rüşvet yemeyen belediye başkanı vs Belediye başkanı rüşvet yemezse, ne inşaat yaparsın, ne de bir cafeye restauranta ruhsat alırsın. Herşey adamların elinden geçiyor.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Kılıçdaroğlu hergün yeni dosya iddia diyerek çamur at izi kalsın yapıyor zaten. Ki bu yaptıklarının cevabını resmi belgelerle alıyor , aldıktan sonra soru sorulduğunda cevap vermeyip susuyor. Sonra dur ya nasıl bir iddia çarpıtarak atabilirim diye düşünüp bir daha çıkıyor gün veriyor vs. işin suyu çıktı artık adamı gülerek seyrediyorum. Ciddiyeti kalmadı hakatten. E sen bu yöntemi kendine yakıştırırsan , üzerine ben dürüst siyasetçiyim diye ortamlarda gezersen , olur olmadık herşeyinde altını eşeleyip başkalarıda iddiaları ortaya atar. Belgesi varsa çıkarsınlar , haberde belgeli diyorlar bilemicem okadarını. Şimdi kendi müfettişim diyor işim bu diyor , ilk melih gökçek olayında bile üstüne basa basa haftalarca iddia ettiği , elimde faturası var dediğim belgenin rakamını az buz değil çok farklı şekilde yanlış ya da yalan söylemişti. Sonrada yok rakam buymuş dedi. Bukadar üzerine düştüğü ve elimde belgesi var dediği şeyde böyle yapıyorsa , daha ne yanlışlar yapabilir bilmiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yok ya, siz gerçekten akpye layıksınız, daha azı kesmez
Arnis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Adam gayet iyi ve net bir sekilde aciklamada bulunmus. yeterli bence.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 adamın soyadı niye değişmiş ki. kocası mı istemiş gdfgsfg
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Greeny said: Legal zaten. Anlamadım ki, herşeyin pembe olduğu bir dünya mı istiyorsunuz. Kimse kimsenin hakkını yemesin, vatandaş dolandırılmasın vs Öyle birşey mümkün değil, bizim için bunu en az yapan adam gerekli, legal artık çünkü yolsuzluk. Yok öyle, rüşvet yemeyen belediye başkanı vs Belediye başkanı rüşvet yemezse, ne inşaat yaparsın, ne de bir cafeye restauranta ruhsat alırsın. Herşey adamların elinden geçiyor. Abi şu teslimiyet korkutucu ya. Bükmeyin olm bu kadar boynunuzu.
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben şunu anlamadım; işe sınavsız mı girmişler ? hayır. EEEEEEEEE ?
eldar Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ortada bir yolsuzluk, bir adaletsizlik yok. Sakın ola buradan yolsuzlukları haklı çıkartmaya çalışmayın; yolsuzlukların olmadığı belediyler mümkün, Dünya'da ve hatta Türkiye'de örnekleri var.
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Greeny said: Ahah Allah' ım saçmalığa bak. Şimdi, adam milletvekili olmuş, tonla bağlantısı var. İllaki yaptıracak böyle birşeyi abi, hanginiz yaptırmazsınız o pozisyonda ? Ben yapmam, tenezzül etmem. Bunun sebebide kişiliğime ve ahlakıma aykırı olması ve birçok insanda yapmaz, aslında bunun için insan olmak yetmiyor yani az kalıyor, biraz çıtayı yükseltmek gerekiyor, nitekim mevcut iktidar ve zihniyette insanlardan oluşuyor ve onlara oy verenlerde, onlarda kendilerine insan diyor ama durum ortada fakat aramızda bir fark olmalı.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Teslimiyet değil abi, yapacak birşey yok. Ne yapabilirsinki, ruhsat vermiyorlar adamlar. "Madem vermiyorsunuz açmıyorum ozaman!" diyemiyorsun da, seve seve veriyorsun paranı alıyorsun ruhsatı. Ha hoşbirşey mi değil, ama normal. Artık normal yani, normal olarak benimsedik biz.
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Greeny said: Teslimiyet değil abi, yapacak birşey yok. Ne yapabilirsinki, ruhsat vermiyorlar adamlar. "Madem vermiyorsunuz açmıyorum ozaman!" diyemiyorsun da, seve seve veriyorsun paranı alıyorsun ruhsatı. Ha hoşbirşey mi değil, ama normal. Artık normal yani, normal olarak benimsedik biz. Yargı yolunu deneyebilirsin mesela.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Eheh, o nasıl oluyor. Ruhsatımı vermiyorlar diye belediyeyi mi şikayet edicem? Melih Gökçek' in kaçtane davası vardı hala "onay" bekleyen? Amacım laf sokmak değil, ama başından geçmeyen böyle olay bilemez. LAN RUHSATI VERMİYRLAR HELP yok böyle birşey.
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Greeny said: Eheh, o nasıl oluyor. Ruhsatımı vermiyorlar diye belediyeyi mi şikayet edicem? Melih Gökçek' in kaçtane davası vardı hala "onay" bekleyen? Amacım laf sokmak değil, ama başından geçmeyen böyle olay bilemez. LAN RUHSATI VERMİYRLAR HELP yok böyle birşey. Durum şöyle Melih Gökçek aleyhine açılan davalar ceza davalarıdır yada açılması beklenen. Bu farklı birşey, orada melih gökçek aleyhine açılan bir dava sözkonusu. Belediye sana ruhsat varmiyorsa burda idarenin yaptığı bir işlem vardır, yani idare=belediye (belediyeler kamu tüzel kişileridir) sana ruhsat vermeyerek bir idari işlem yapar. Sende bunun hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsan gider idare mahkemesinde dava açarsın. Dayanağı Anayasa MADDE 125. – İdarenin her türlü eylem ve işlemlerine karşı yargı yolu açıktır. Bu tek maddeden koskoca idare hukuku doğmuştur. Kısaca evet gider belediyeyi şikayet edersin, davanı açarsın mahkemede seni haklı bulursa, patır patır ruhsatını alrsın. Birde aforizma yazayım Hz. Ali olması lazım emin değilim "Haksızlığa her zaman karşı çıkın, yoksa önce hakkınızı sonra şerefinizi kaybedersiniz".
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 mani said: hem çalıyo hem iş yapıyo abi adam. profile uygun o halde. Sam bu seçimlerde kesin CHP e oy verir. CHP ve adaylarıda doğru yolu buldu. meh neyse, adamın ne iş yaptığını da yazsaydın bari.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Asfalt Danışmanı var mıymış işe aldıkları arasında?
Öne çıkan mesajlar