zarekd Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 İlki çok tutulunca devamı geldi. Babalarınız nasıl evlenmiş ? Nasıl tanışmış ? Nasıl evlenme fikrine varılmış ? bunlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 şu anki yaşımda (21) evlendikleri için sormaya korkuyor ve çekiniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 varya hiç sormadım hea aklıma gelmemiş hiç allah sordurtmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Valla analarımız nasıl evlendiyse babalarımız da öyle evlenmiştir kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 babam köyde görevli memurmuş, annemde köy kadınlarına kurs vermek için gelmiş, o arada tek devlet dairesinde tanışmışlar. birkaç gün sonra otobüste ankaraya giderken denk gelmişler, konuşmuşlar biraz uzaktan, sonra babam yanındaki 2 kilo mandalinanın cazibesi ile tavlamış annemi. bir iki kere buluşmuşlar, babam direkt istemiş annemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 üniversitedeyken yemekhane sırasında yanasmıs anneme. sırada uzunmus böle, konusmuslar baya. sonra ben olmusum. sdfs tamam o kısma biraz hızlı gecmis olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://meaninglessguy.files.wordpress.com/2008/12/ford-logo.jpg?w=190&h=142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 valla babama dedim ikinci kez niye evlendin diye 'boş anıma denk geldi' dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Vingthor said: -ikinci kez niye evlendin +boş anıma denk geldi ahuhzuahzuahuhauhzau muhteşem olmuş bu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben sordum seni yaseminle evlendirdik demis dedesi evlenmis oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Vingthor said: valla babama dedim ikinci kez niye evlendin diye 'boş anıma denk geldi' dedi Abiii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 xD ahah boş anıma denk geldi nedir ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Düzgün yazılsa trollenmese çok güzel şeyler çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 görücü usulü xD saygılar sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Peder 32 yaşındayken dedem kafasına tüfeği dayamış. Demiş ya uslanıp evleneceksin. Ya da ben seni burda vuracam ikimizde kurtulacağız. Pederde döt korkusuna tamam demiş. Sonra evlenmişler işte. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 deden şahin k gibiymiş, öyle bi bölümü vardı façsömda sonra ikisi komşunun kızını neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Vingthor said: valla babama dedim ikinci kez niye evlendin diye 'boş anıma denk geldi' dedi Maheuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Denn said: üniversitedeyken yemekhane sırasında yanasmıs anneme. sırada uzunmus böle, konusmuslar baya. sonra ben olmusum. sdfs tamam o kısma biraz hızlı gecmis olabilirim elesso said: http://meaninglessguy.files.wordpress.com/2008/12/ford-logo.jpg?w=190&h=142 sdfklsdjfsdlfş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 annem babamı 5 yıl oyalamış saf babam 5 yıl kovalamış ablam dünaya gelmiş önce sonra ben şimdi hala babam annemin köpeği bi dediğini 2 ettmiyor yazık adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar