Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 3

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

razzRaziel said:

max payne'in içine sıçılmış, ama oyunun teknolojisi süper. tek cümlelik incelemesi budur.

teknolojisinden kastın nedir bro derseniz işte max'in giydiği elbiseler tüm oyunlardaki gibi takoz değil mesela. koşarken gömleği yamuluyor oynaşıyor, terden ıslanıyor bu ıslaklık zamanla artıyor vs. ıslanmış pantalon vücuduna yapışıyor, zamanla kuruyor yavaş yavaş falan bunlar epic. bu tip şeyler.

koyayım teknolojiye bana eşki suratlı max ve neonoir atmosferini ver kanku

kanküt onlar yok ya, zaten ondan sıçılmış. sao paulo'da yarı çıplak dans eden latin kızlar var ama lazımsa. çok da renkli değil aslında biraz da olsa karamsar hava yakalanmış.

multisi uncharted gibi aynı, slow mo var tabii ve yine herşey onun üzerine kurulu. cover olayı var ama aynı yerde çok duramıyosun hemen heryer parlaçalanıyor dımdızlak kalıyosun. bi de acımıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

rus key ile global retail versiyona girilebiliyormuş ve 37 lira. almayı düşünüyorum ama 3 kere indirdim farklı linkten hepsi saçma bi siteden rar parolası istiyor. survey fln ayağı. 100gb fln çektim 2 günde. artık vaz geçtim oynamaktan resmen. usenet linklerinin tamamı bu şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

3 saatlik oyun sonrası halim, alttab yapıp bide nete girmeye kalkışınca Pc dayanamadı artık ve dondu kaldı garibim

Skyrim'de bile bu kadar feci zevk almamıştım, cidden fevkaladenin fevkinde harikulade bir eser, helal olsun verdiğim paracıklar, diyablo miyablo halt etmiş bunun yanında mutlak denemelisiniz'!!'^%
Sosyal ağlarda paylaş

usenette hep şifreli dosyaydı 3 kere 30gb indirdim. şimdi zamunda torrent buldum şifre yok direkt iso geliyor ama yavaştı. 200kb/sn fln 2 güne yakın dedi. sabah şirkette açtım bıraktım p.tesi gittiğimde inmiş olur artık =) 37TL key de buldum global retail ile uyumlu. sabırsızlanıyorum ama beklicez artık. =)
Sosyal ağlarda paylaş

key orjinal satıldığından link vermekte sıkıntı yok heralde. steamwork değil ama socialclub üzerinden giriş yapıp her region'a giriş yapabiliyormuşsun. henüz oynamadım. ama siteden alışveriş yapan çok arkadaşım var.sağlam.

@ Tatar Ramazan

maksimum ayarlar için 16gb ram yazmışlar bunun doğruluk payı var mı? aşırı bi ram kullanımı farkettin mi? 1 ay önce 8 den fazla istemez uzun bi süre oyunlar dedim ve 8 aldım ram'i daha 1 ay içinde patladı heralde=)
Sosyal ağlarda paylaş

df said:
@ Tatar Ramazan
maksimum ayarlar için 16gb ram yazmışlar bunun doğruluk payı var mı? aşırı bi ram kullanımı farkettin mi? 1 ay önce 8 den fazla istemez uzun bi süre oyunlar dedim ve 8 aldım ram'i daha 1 ay içinde patladı heralde=)

Ben 8gb ile very highda oynuyorum ama Ultra veya maximum seçeneği varmı bakmadım, bide ekran hd çözde değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...