Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 35gb ama hala downloadı açmadı moloz Steam!! Fakirlerden 2-3 gün sonra oynayacaz anlaşılan 1mbitlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 max'in tip iyi olmuş ya, splinter cell'de de fisher'ın tip hafif yaşlanınca iyi olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 "Tatar Ramazan" said: 35gb ama hala downloadı açmadı moloz Steam!! Fakirlerden 2-3 gün sonra oynayacaz anlaşılan 1mbitlen lol. http://steamcommunity.com/games/rockstargames/announcements/detail/1604652495630950751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ama yeni açmışlar dimi? Ben de indirmeye başladım ama 2-3 gün önce açar insan, bizim gibi 1 mbitli Afrika ülkelerini de düşünsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Silphatos said: razzRaziel said: max payne'in içine sıçılmış, ama oyunun teknolojisi süper. tek cümlelik incelemesi budur. teknolojisinden kastın nedir bro derseniz işte max'in giydiği elbiseler tüm oyunlardaki gibi takoz değil mesela. koşarken gömleği yamuluyor oynaşıyor, terden ıslanıyor bu ıslaklık zamanla artıyor vs. ıslanmış pantalon vücuduna yapışıyor, zamanla kuruyor yavaş yavaş falan bunlar epic. bu tip şeyler. koyayım teknolojiye bana eşki suratlı max ve neonoir atmosferini ver kanku kanküt onlar yok ya, zaten ondan sıçılmış. sao paulo'da yarı çıplak dans eden latin kızlar var ama lazımsa. çok da renkli değil aslında biraz da olsa karamsar hava yakalanmış. multisi uncharted gibi aynı, slow mo var tabii ve yine herşey onun üzerine kurulu. cover olayı var ama aynı yerde çok duramıyosun hemen heryer parlaçalanıyor dımdızlak kalıyosun. bi de acımıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Steam'den oyun launch olmuyor bu ne ya. Bildiğim bütün trick'leri, support'unda yazan şeyleri denedim ama olmuyor. Tıkladığım zaman task manager'da belirip kayboluyor. PC de sonuna kadar güncel, en yeni bütün oyunlar sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 verify integrity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Verify integrity sorun yok diyor panpa, zaten trick #1 o. Oyunu preload ettim ama bir sürü dosya eksikmiş, forumlarda birisi klasörün ss'ini koymuş ordan belli oldu sorun. Baştan download ediyorum 29 GB'yi aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l72eF9Rxa38 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 max payne 3 oynarken arkada dinlenmesi gereken müzikler: http://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM http://www.youtube.com/watch?v=p_O0DxQ-7rg http://www.youtube.com/watch?v=DnWrWSCoGis http://www.youtube.com/watch?v=0Uup1uAm-Uw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ben bu oyunu oynayamam heralde, 128 GB SSD var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 4 dvd oyunmu olurmuş nerde bu sıkıştırma teknikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 rus key ile global retail versiyona girilebiliyormuş ve 37 lira. almayı düşünüyorum ama 3 kere indirdim farklı linkten hepsi saçma bi siteden rar parolası istiyor. survey fln ayağı. 100gb fln çektim 2 günde. artık vaz geçtim oynamaktan resmen. usenet linklerinin tamamı bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Performans nasıl oyunda? her sistem de rahat çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yok hocam, süper sistem var, oyun açılmıyor. Steam versiyonu ama retail da aynı sorun yok sanırım. Steam forumda devasa topic oldu, kapattılar. Patch bekliyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 3 saatlik oyun sonrası halim, alttab yapıp bide nete girmeye kalkışınca Pc dayanamadı artık ve dondu kaldı garibim Skyrim'de bile bu kadar feci zevk almamıştım, cidden fevkaladenin fevkinde harikulade bir eser, helal olsun verdiğim paracıklar, diyablo miyablo halt etmiş bunun yanında mutlak denemelisiniz'!!'^% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 multi mi yoksa single mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 daha singledayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 usenette hep şifreli dosyaydı 3 kere 30gb indirdim. şimdi zamunda torrent buldum şifre yok direkt iso geliyor ama yavaştı. 200kb/sn fln 2 güne yakın dedi. sabah şirkette açtım bıraktım p.tesi gittiğimde inmiş olur artık =) 37TL key de buldum global retail ile uyumlu. sabırsızlanıyorum ama beklicez artık. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 link ver bizde alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 key orjinal satıldığından link vermekte sıkıntı yok heralde. steamwork değil ama socialclub üzerinden giriş yapıp her region'a giriş yapabiliyormuşsun. henüz oynamadım. ama siteden alışveriş yapan çok arkadaşım var.sağlam. @ Tatar Ramazan maksimum ayarlar için 16gb ram yazmışlar bunun doğruluk payı var mı? aşırı bi ram kullanımı farkettin mi? 1 ay önce 8 den fazla istemez uzun bi süre oyunlar dedim ve 8 aldım ram'i daha 1 ay içinde patladı heralde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 daha 2,5-3 saat oynadım şimdilik oyun ÇOK iyi her açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 df said: @ Tatar Ramazan maksimum ayarlar için 16gb ram yazmışlar bunun doğruluk payı var mı? aşırı bi ram kullanımı farkettin mi? 1 ay önce 8 den fazla istemez uzun bi süre oyunlar dedim ve 8 aldım ram'i daha 1 ay içinde patladı heralde=) Ben 8gb ile very highda oynuyorum ama Ultra veya maximum seçeneği varmı bakmadım, bide ekran hd çözde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 eyv. genelde çözünürlük ile artıyor ram ve vram ihtiyacı ama umarım 1080p ile de sıkıntı çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 16gb ne abi 4 bile yeter, önemli olan gpunun vram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar