bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yavaaşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 45 dk uzatmamı verdi hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 adamınbiri said: kermit sabret daha fb var inönüde yine yenicez sizi :D hele bi o gün gelsin konuşuruz onuda şu anda eses ler gs yi nası çapıt etti onu konuşuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bitti. lol 4-2 de yenmişlerdi şimdi 1-0. rezalet ali sami yende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9Ir73nNqsHQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ohhh hamburg üstüne iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: adamınbiri said: kermit sabret daha fb var inönüde yine yenicez sizi :D hele bi o gün gelsin konuşuruz onuda şu anda eses ler gs yi nası çapıt etti onu konuşuyoz rakip kalmadı dedin de o yüzden dedim bende:D tabiki şuanda esesin galibiyeti önemli olan esessesessesese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 eagle_dnz said: eskişehir galip gelecek gibi geliyor bana Arkasokak said: deniz diyorsa doğrudur, Fenerbahçe taraftarı basiretli ve ileri görüşlüdür. takipteyiz :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Emre - Hakan - Arda - Ayhan Al bu dördünü bi kenara, takımdaki geri kalan yerlilerin hepsini yolla takımdan. Ayhan yine en iyisiydi takımın. Her şeyi yaptı elinden gelen ama yetmedi. Ümit ortalama diyelim, ama çok fazla pozisyon harcıyor. Nonda rezalet. Aslında geri kalan herkes çok kötüydü. Başta Bülent olmak üzere tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mücadele eden adam yok şu takımda.. yazık.. galatasarayın kapısından giremicek adamlar tribünü kahrediyor. tabi bülent in kewell ı çıkarmasına bir anlam veremedim, harrykewell şimdi gelip ben demiştim dersin, evet bu maç bülent ne yaptı anlayamadım. baştan söyliyim. barış, 3. lig kalitesinde bir oyuncu bana göre, mümkünse sene başında almanyaya defolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ah bulent ah, kendini de yaktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 of bi bjk bi sivas kaldı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yerlilere tamam.volkan yaman flana filan zorunluluktan oynuo ama bu maçın tek bir tane sorumlusu vardır.giden şampiyonlugun tek bir sorumlusu var.oda bülent korkmaz oldu.bunu kendi seçti bile bile yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 livescore'dan takip ediyordum maçı. dikkatimi çekti "küçük enişte"'de 2 tane sallamış schalke'ye. tebrikler eskişehirspor. galatasaray hafiften hasta adam moduna girmeye başladı. bülent hoca'nın maç sonu röportajını merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 TÜM ESKİŞEHİRDE COŞKUYLA KUTLUYOR TARAFTARLAR ANADOLUNUN BARINDAN KOPUP GELDİK ADIYAMANLI SÜLEYMAN YOULA NIN GOLÜYLE 3 PUANI KAZANDI ES ES LER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Llama said: of bi bjk bi sivas kaldı artık Daha çok süprizler olacak bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Khelben said: mücadele eden adam yok şu takımda.. yazık.. galatasarayın kapısından giremicek adamlar tribünü kahrediyor. tabi bülent in kewell ı çıkarmasına bir anlam veremedim, harrykewell şimdi gelip ben demiştim dersin, evet bu maç bülent ne yaptı anlayamadım. baştan söyliyim. barış, 3. lig kalitesinde bir oyuncu bana göre, mümkünse sene başında almanyaya defolsun. Ayhan var işte mücadele eden. Tüm maç sahada çok iyi mücadele etti bence. Her yere koştu, atak yaptı, gol aradı, orta açtı, geride adam bastı, top çaldı atak başlattı. Fazlasıyla iyiydi. Bir de Emre Aşık dengesizlik yapmadığı zaman iyi mücadele ediyor bugünkü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 böle bi rezillik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu takıma yeni bi forvet şart oldu. Baros olmadı mı gol atamıyoruz yahu. Bülent Korkmaz' ı da severdim, şu maçtan sonra güvenmiyorum artık. Lincoln' ü hala sevmiyorum. Esesliler de fena dalga geçicek şimdi. İlk mesaj geldi zaten telefonuma :( . Adamlar bizle yaptığı 2 maçı da aldı yahu. Birini farkla, diğerini de 10 kişi. Hatta eskişehir golü attığında bi oyuncusu sakatlıktan dışarıdaydı takım 9 kişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 rıdvan konuşuyo ntv de izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ehehe hehe ehe mehehehe iyi oldu lan bizim takıma. salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 cuma günü bıdı bıdı edenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 dün bıdı bıdı edenler vardı bide beraberlik iyi oldu diye önce bi yeninde sonra beşiktaş sivasın beraberliğine sevinin yahu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kronolojik olarak mumkun degil oyle bisey, once siz berabere kaldiniz, sonra biz yenildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar