Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 açıkçası galatasarayın kazanmasını istiyordum. beşiktaş gibi bir takımın şampiyon olmasından çok ezeli rakibimizin şampiyon olmasını dilerim. beşiktaşa kısır ligler diler maça devam ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Eskişehir maçın başında beri daha iyi oynuyordu,10 kişi kazanıyorlar maçı,helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 maçın ilk dakkasından itibaren gol yiyeceğin belli.maç sakata gidio.ben oturdugum yerden goruyorum.ve açık açık bariz lincoln ün maçı alacagı belli.yani bu maç o adamlık maç yok abi.kafayı yicem şuan.fıtttırcam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mehmet güven hocasını hiç yanıltmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Arkasokak said: açıkçası galatasarayın kazanmasını istiyordum. beşiktaş gibi bir takımın şampiyon olmasından çok ezeli rakibimizin şampiyon olmasını dilerim. beşiktaşa kısır ligler diler maça devam ederim :)Mesajlarını okumakla kaybettiğim vakite bir de bu mesajı yazarken kaybettiğimi ekliyorum ama birinin sana gerçekten yazılarının, hem senin hem de bizim için vakit kaybı olduğunu söylemesi gerekiyordu. Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 galatasaray hiç bişi yapmasa samiyende yenilmeyen bi takımdı.bu takımı bu hale getirenler.samiyende rezil edenler direk istifa etsin ben bulent korkmaz olsam.şuan bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ligden de cekilelim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Red sakin ol abi kendine zarar vericeksin diye korkuyorum. Hiç bir takımın durumu iyi değil zaten yazık etme kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 youla yine çapıt ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yahu normal maç olsa bişi denmez uefadan elenmişin.vahim şekilde.ligde 3-5 yemişin tamam bunların telafisi olan tek bir maç vardı.oda bu maçtı rakibin 10 kişi kalmıs.samiyendesin.bu maçı kazanmıcaksın neye kazanıcaksın kocaeliden yediğimiz 5 kayseri maçında giden puan bursa antalaya falan filan.bu maçı kazandıgımız takdirde hepsi hiç olmamaış gibi olucaktı fener falan kötüde.fener samiyende bizi 5 ler moral bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 oha berabere kalıp bütün takımlarla puan farkını açtık asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 haftayada bizim esesle maçımız var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bittimi bittimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 maçı izlemiyorum ama eskişehir ali sami yen'de 10 kişi öne geçmeyi başarmış ve yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla oyunu baskı altına alabilmişse bu eskişehirin başarısıdır. galatasarayın kadrosunun, yakın zaman moralsizliğinin ve bülent hocanın teknik yetersizliğinin doğal sonucudur. ama durun her an son dk golü gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ha ayrıca yedğimiz golden 5dk once %100 lük golu kaçıran umit karan futbolu bıraksın eskişehirin başarısı falan değil.sahada ihtiyacın olan tek bi adam var.senin sakatların var.bilmemnen var.koycaksın lincoln arda kewell takım hiç bişi yapmasa bu adamlar yapar ama yok maksat artislik.mehmet güveni aldı.kamera şakası gibi değil mi ? nasıl dellenmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Fener, trabzon ve Galatasaray Yollll aL !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 %100lük gol olmaz %99luk gol şansını değerlendiremedi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 %100 lük golu kaçırdı demek.düşün artık nasıl bi gol kaçırmış o %1 çok önemli orda.imkansızı kaçırmak gibi bişi işte %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 HLL ESESE BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahahaha:D hasan şaş oynasaydı keşke:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gerçekçi olalım.hasan bile oynardı bu maç.öle bi adam lzmdı.biri tribünde diğeri küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ligde takım kalmadı mücadele etcek bi sivas kaldı galiba bakıyomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit sabret daha fb var inönüde yine yenicez sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 takimda adam kalmamis lan, mehmet guven ne yaaa, adami gordukce sinirleniyorum. kadroda olmamasi gereken bi eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 5dk sonra kahvelerden çıkıp yıkarlar buraları. 3 istanbul takımına karşı forza ANADOLU es es es ki ki ki es ki es ki es! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar