Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 22.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:
açıkçası galatasarayın kazanmasını istiyordum. beşiktaş gibi bir takımın şampiyon olmasından çok ezeli rakibimizin şampiyon olmasını dilerim. beşiktaşa kısır ligler diler maça devam ederim :)
Mesajlarını okumakla kaybettiğim vakite bir de bu mesajı yazarken kaybettiğimi ekliyorum ama birinin sana gerçekten yazılarının, hem senin hem de bizim için vakit kaybı olduğunu söylemesi gerekiyordu. Teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

yahu normal maç olsa bişi denmez

uefadan elenmişin.vahim şekilde.ligde 3-5 yemişin tamam

bunların telafisi olan tek bir maç vardı.oda bu maçtı

rakibin 10 kişi kalmıs.samiyendesin.bu maçı kazanmıcaksın neye kazanıcaksın

kocaeliden yediğimiz 5 kayseri maçında giden puan bursa antalaya falan filan.bu maçı kazandıgımız takdirde hepsi hiç olmamaış gibi olucaktı

fener falan kötüde.fener samiyende bizi 5 ler moral bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izlemiyorum ama eskişehir ali sami yen'de 10 kişi öne geçmeyi başarmış ve yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla oyunu baskı altına alabilmişse bu eskişehirin başarısıdır. galatasarayın kadrosunun, yakın zaman moralsizliğinin ve bülent hocanın teknik yetersizliğinin doğal sonucudur. ama durun her an son dk golü gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıca yedğimiz golden 5dk once %100 lük golu kaçıran umit karan futbolu bıraksın

eskişehirin başarısı falan değil.sahada ihtiyacın olan tek bi adam var.senin sakatların var.bilmemnen var.koycaksın lincoln arda kewell takım hiç bişi yapmasa bu adamlar yapar

ama yok maksat artislik.mehmet güveni aldı.kamera şakası gibi değil mi ?
nasıl dellenmiyelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...