dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yalnız berbat bi özelliği var dizinin. olm aynı gün yayımlanan diğer dizileri öldürdü. borgias'a bakayım dedim. pfffffttt diyip kapattım. sarmadı. çıtayı bayağı yüksek tuttu bu bölüm. haydi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sparkcaster said: aksiyon olcak mı çok sıkıldım kitabı okumadığımdan heralde http://www.youtube.com/watch?v=SzYRvaD-xkQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 direk hit olmus yanliz. bu bi de boardwalk ile yardirir her sene hbo. bi de SPOILER KULLANIN CANLARIM BENIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 şu müziğin hastası oldum ya http://www.youtube.com/watch?v=s7L2PVdrb_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o değilde kitapla ilgili spolar daha farklı olursa iyi olur benim gibi kitabı okumayıpta ogrenmek istemeyenler vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kitap sipasi dizi sipasi diye yazalim sipanin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evt kitabı okuyanlar ayrı başlık açsınlar. kitapsızlar burada takılsınlar. http://www.metrolic.com/wp-content/uploads/2010/07/george-c1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abebooksta 12 dolara buldum kitabı, beleş kargo da var. sipariş vermeyi düşünüyorum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Chastor said: Kitabi okumadimda su sarisin hatun ve abisi b.elf gibilermi? onlar nesiller boyu ensestin sonucu olduklarından bi garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 genelde söylenenler dizideki eksik sahneler. kitapta olupta dizide olmayan şeyler spoiler sayılmaz gibi geliyor. sonuçta geçip giden sahneler. daha sonradan olacak şeyleri söyleyenler zaten spoiler içinde yapıyor. tabi aquila'nın dediği gibi spoiler başlığında belirtmekte güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sarışın dediği şu öbür tipler heralde kraliçeyle kardeşi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tamam işte eski kraliyet ailesi aile dışında evlenmiyordu. normalde de kardeş kardeşe evlenmeleri lazımdı da ordu lazım olunca kızı diğer arkadaşa verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Viserys Targaryen in "taç giymesini" merakla bekliyoruz sdf trailerlardan birinde 2sn vardı görüntüsü galinba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dizi yayınlanan diğer türdeşlerini ezdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Okumak istiyorum ben bunu. e-book bulamadım.. Elinde olan varsa, özel mesaj atabilir mi? Teşekkürler.. not: istemek yasak mı serbest mi bilemiyorum. yasaksa şimdiden affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 library.nu go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 inanmışlar http://www.youtube.com/watch?v=OofPjpBVvEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bence emmy ve golden globe da HBO a ayrı kategori koysunlar dizileri kendi arasında yarışsın. Bildiğin haksızlık diğer kanallara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mükemmeldi. Seriyle ilk kez karşılaşanları nasıl kıskanıyorum ama. Sahne sahne herşeyi hatırlıyorum üzerinden 7-8 yıl geçmesine rağmen, bir de kitabı okumamış olsaydım nasıl zevkli olurdu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sırf o yüzden ikilemde kaldım ilk bölümü görünce hemen seri başlayıp bitiriyim diyordum ama bir yandanda böyle acaıp keyifli geliyor sezon bitince ilk kitabı okumakta karar kıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 fenris said: tamam işte eski kraliyet ailesi aile dışında evlenmiyordu. normalde de kardeş kardeşe evlenmeleri lazımdı da ordu lazım olunca kızı diğer arkadaşa verdiler. Zaten tiplerinden belliydi böyle bişey olduğu.Birde hep WoW'dan benzetme olacakta şu sarışın kızın evlendiği adam WoW'da wcnin ordaki centaurlara çok benzemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o kardeşler hellboydaki sarışın kardeşlere benziyor aynı türler herhalde dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Güzelmiş bu dizi. Şimdi izledim, gayet memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 memnuniyetinin devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Arkadaşlar bu diziyi izlemeden önce kitap okusam mı daha iyi olur okumasam mı? Okursam heyecanı kaçar diye korkuyorum okumazsam da diziyi eksik anlarım diye korkuyorum. Okumamı tavsiye ediyorsanız hangilerini okuyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar