SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Masakari said: stannis nasıl koymuşşa artık karıdan dumanlar çıkıyor. (tu) quarth abi o nasıl bi şehirdir daenerys ejderler büyüyene kadar takılsın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Tyrion her bolum dokturuyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 @Bram +1 şu tahta yakışabilcek tek adam ya, aslında tyrionu çok yakıştırıyorum ama görsel karizmadan kaybediyor, go go baba lannister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Tyrion senin minik ellerini karakızlar yesin e mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 daenerys kitap bolumunden bı spo yemiştim,tam olarak aydınlatabılıcek bırı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Lyv said: bu bolum baya kisa geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 oy oy oy ekrana baka kaldım ne güzel bitti... bölüm. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 görsel efekt ulan görsel efektler yüzünden 2 ejder göstermediler dedim en sonda yamuldum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 my king is my husband and my husband is my king... o kadın çok iyi ya...o queen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yok o olmasın sonra sonu iyi bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 is he a ham ? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 jr brotherın başına bir iş aşmasa o kızıl kafa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 lostdaki black smokenin nerden geldiğine şahit olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 DoruK said: Lyv said: bu bolum baya kisa geldi bana 7-8 dk filan kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Oce4n said: lostdaki black smokenin nerden geldiğine şahit olduk black smoke gorunce benimde aklıma o geldi ama baglantıyı kuramamıstım eyw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 eğer uyumamış öylesine forumda gezinip zamanı olan biri varsa bana 4. bölümdeki kadının doğurduğu şeyin ne olduğunu, neler yapacağını, ismini filan fistan spoiler farketmez ne varsa çok kısa söyleyebilirse özel mesajdan çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 güzeldi lan , bi solukta izledim bi de abi artık büyü müyü çıkmasın dionuz ama çıksın abi sonuçta low fanstasy bişey bu, öle herkes etrafta KAL VAS die dolaşmıcak 1-2 tane çıksın görelim heyecan olsun, fantazi olsun ki onları da sadece ucundan veriolar bi de savaş sahneleri kısmında da şunu diim, ben açıkcası hiç ihtiyaç duymuorum aksiyona, spartacusun mesela combatları on numaraydı özellikle ilk 2 sezon, son sezon sıkıcıydı. Ama teke tek combat üzeirneydi onu çekerler bi şekilde game of thronesda adam meydan savaşına girio, yani anca saving private ryan gibi çekeceklerse çeksinler yoksa iki kılıç vurup ah uh sesleri olacaksa gerek yok direkt atlasınlar daha ii abi ben memnunum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 asdfs Kadın uo brit mezardaki Shade'den dogurduya lan resmen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 içi çürümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben kadın osuruyor zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mortis +1 asd kadın önce doguruyor gibi duruyor, sonra sıçıyor görünütüsü verilmiş, ya da içim fesat, bu arada davosun da bakışı inanılmaz.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Lostdaki kara bulutun sirri cozuldu... Tum bolgeleride gorduk kadin cinsinin. Guzel boldu cuceye bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 aslında bölüm başındaki lannister askerinden çıksa daha doğru olurdu, efekti unutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sonu süperdi uo yu özlemişim spocan kadın bildiğin shade çıkardı lan resmen olm normal değildi zaten o karı ateş bir anda yanınca anlaşıldı. vay amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tyrion başkan, lannisterlar şampiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar