Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalnız beyler... sibel abla: sansa'yı akıllandıracak, biraz o tos pembe dünyadan çıkaracak ve böyle tyrion gibi oyuncu bi yaratık yapacak gibi... öyle bi tahminde bulunayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yenı kralice güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Yalnız sansa yı oynayan abla nın bu kadar iri olduğu sibel gelince anladım, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ^ l dat... ben de öyle anladım. öküz gibi kızmış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bölüm ilerledikce daha bi iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 çok bayık bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dizi sıkıcı ya.aksiyon yok insan arada savaşır kılıc kalkan tekme tokat ordular top tüfek tank ejderha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 of gene mi inb4 shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 red'i sallamıyoruz biz pati olarak. fasulye o. küçük meme seven bir insan sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ben izlemedim hala bu sezon bolumlerini, kafam rahat. gidip kitaplari kokliim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 kücük değil orta sdfs bu arada izlemedim ben 3. bölümü daha ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 felfecir said: Cystein said: "I always hated crossbows... Takes too long to load..." BAĞIRDIM official badassti adam ya yazık oldu, göğsünde arrowla 3*5 kişi indirmekte hep orgazmik oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 avusturya dışişleri bakanı biryan (tu) (tu) gölgesi büyük tıryan (tu) (tu) kocasını öldürtüp hala akıllanmayan dip stat 0 bodos kadın (td) demir balon (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 güzeldi bölüm kitapları da okumadığım için çok merak ediyorum neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Arya(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 vayarkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Sibel in dovmesini gizleyecez diye epey kasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Red said: dizi sıkıcı ya.aksiyon yok insan arada savaşır kılıc kalkan tekme tokat ordular top tüfek tank ejderha ahaha gülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Welcome back, my lady. http://www3.picturepush.com/photo/a/8053481/img/8053481.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Kızın gözleri çok güzel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gözler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hah diyorum bu ilik kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Yalnız bu greyjoyun memleket bildiğin viking yani yaratıcı olmamış şimdi farkettim,yok gemiler yok yağma yok tarla ekmeyiz ırza geçeriz falan. Yukardaki resimdeki ablada çok hoş, tyrion reiz yönetti resmen patlıcakmı bakalım biryerde,örümcek sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bu geçiş bölümüydü herhalde... sıkıntısız geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Cystein said: "I always hated crossbows... Takes too long to load..." tyrion (tu) tyrion söyledi gibi olmuş mesajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar