Descartess Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.gotoquiz.com/in_which_game_of_thrones_house_do_you_belong_1 Baratheon'muşum Lannister bekliyordum aslında. Ours is the Fury.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 LAN!? You belong in HOUSE LANNISTER - Hear Me Roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bana da aynısından çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 benim sonuçlarda ilk iki sıra nerdeyse eşit çıktı You belong in HOUSE STARK - Winter is Coming You belong in HOUSE TARGARYEN - Fire and Blood You belong in HOUSE ARRYN - As High as Honor You belong in HOUSE BARATHEON - Ours is the Fury You belong in HOUSE LANNISTER - Hear Me Roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ours is the Fury! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Your Result: You belong in HOUSE LANNISTER - Hear Me Roar 2. Stark, 3. Targaryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben baya aptalmışım sanırım. öyle diyor bu. baya bir farkla hem de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 1.You belong in HOUSE STARK - Winter is Coming 2.You belong in HOUSE ARRYN - As High as Honor 3.You belong in HOUSE BARATHEON - Ours is the Fury 4.You belong in HOUSE TARGARYEN - Fire and Blood 5.You belong in HOUSE LANNISTER - Hear Me Roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 1.You belong in HOUSE BARATHEON 2.You belong in HOUSE STARK 3.You belong in HOUSE TARGARYEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 You belong in HOUSE TARGARYEN - Fire and Blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lan başka lannister yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baratheon 1 Targaryen Stark 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Your Result: You belong in HOUSE STARK - Winter is Coming You belong in HOUSE BARATHEON - Ours is the Fury You belong in HOUSE ARRYN - As High as Honor You belong in HOUSE LANNISTER - Hear Me Roar You belong in HOUSE TARGARYEN - Fire and Blood targaryenleri hiç sevememiştim zaten. açık ara stark beyler! winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 off bu adamda da strak cikti ya birakiyorum diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bi gün enrage olup tüm foruma küfredicem. biliyorum pek çoğunuz o günü heyecanla bekliyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 jahrein seni tanımıyorum ama sadece tf2 ventten duyduğum kadarıyla stark çıkacağına inanmıyorum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 You belong in HOUSE STARK - Winter is Coming Baratheon geliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 You belong in HOUSE STARK - Winter is Coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 1 You belong in HOUSE LANNISTER - Hear Me Roar 2 You belong in HOUSE BARATHEON - Ours is the Fury 2 You belong in HOUSE TARGARYEN - Fire and Blood meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 teste gerek yok. STARK cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lannister ve baratheon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Stark ama Arryn baya yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 baratheon çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Aluriel said: jahrein seni tanımıyorum ama sadece tf2 ventten duyduğum kadarıyla stark çıkacağına inanmıyorum ciddi ciddi. HHAHAhahahsdahsdahsfaıhslıhhahsahHASHDHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar