Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 chaotic veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 cocuga nasil kin kusulmus su topicte varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 haksız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yeni sezon gelmeden yukarı alıp durmayın şu başlığı. gördükçe canımız çekiyor. kilit lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 /lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum da son iki bölüm order 66 gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vay bee kacırmısız topici tabi artık 3 ayda bir bakıyorum paticik'e anca... diziyi ben sevdim baya ama bazı arkadasların "yeni tolkien, yeni yuzuklerin efendisi baba ıh ıh ıh" diyecek kadar degil (kitabı okumadım) boromir'i yine kestiler, olacak sey degil. biri buna son vermeli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 spoilera al o son cümleyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dün başladım, bugün 2. bölümü izledim, ufak notlar yazacağım O SARIŞINI VAR YA OFF RWAWRAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 13 yaşında lan o ırz düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 cercei yi diyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 drogo'nunki işte, ben napıyım 13 yaşındaki kızı HERKES SEN Mİ AYI ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 karşiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 drogonunki 13 yaşında zaten ...............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok 8 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gidersiz http://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA&feature=player_embedded giderli http://www.youtube.com/watch?v=DZ7GLQqqk1s&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Sparkcaster said: drogonunki 13 yaşında zaten ...............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, o 13 yaşındaysa ben bilmiyorum orantı kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dsfdsf kitapta 13 işte karakterlerin hepsine eklemişler 5-10+ yaş gibi kitaplarıda okumadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kitaplarda karakterler 5-6 yaş daha küçük. Gerçi Lannister piçleri normal yaşlarında gibiler ama özellikle cinsellik içeren sahnelerde oynayan karakterler 18+'ya çekilmiş dizide sakatlık olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aryayı niye o kadar şirin yapmışlar onu çözemedim kitapta horseface diye takma adı var brienneden haber varmı peki kim oynıycakmış merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 arya o kadar tatlı ki bunun gibi kimsesiz kız çocuu bulsam evlat edinirim. barınaktan aldım gibi oldu gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 forgiver said: gidersiz http://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA&feature=player_embedded giderli http://www.youtube.com/watch?v=DZ7GLQqqk1s&feature=related ilk elemanın gideri daha fazla be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Drogo'nun sarışını oynayan kız 87'li beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 drogo derken öldü ya spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kate upton'in 92'li olabildigi bir dunyada hicbir seye sasirmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar