Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

df said:

bu arada kadın bu büyünün bedeli ağırdır, bir can almak için bir can vermek gerekir fln demesinden sonra yumurtaları ateşe koyuyor ve khal drago ve atın yanına 3. olarak kadını koyuyor. hatta çığlık atman değil canın gerekiyor diyor. yani sadece kadını öldürmek değil amaç. dizi de atı fln koymadılar sanırım ya da ben göremedim.

orda büyü yapmadılar kapalı bir ortam lazım büyü için bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bi sonraki mesajında götümden salladım da diyor ama aynı adam

Bende anlamadım dedim nerenizle izliyorsunuz deyip daha ne demek istediğimi anlamadan saldırmanın bir manasını yok. Zaten tahminleride merak ettim anlamadımdan kısım oydu hani forum insanlar paylaşırlar falan tahmin bilgi falan filan. Al mesela şaka bu heralde;

Red said:

beyler adam alexi beğenmeyen fenerli

Yok anlamadığım dizide beğenmediğim taraflarda var. Ne zaman biri biraz eleştirse anında toplu bir hucum oluyor özellikle anlamadan. Yeter ki biri eleştirsin ucundan.

Şişko'ya taktılar mesela. Nedir abi bu bilmem mi gerekiyor dizideki isimleri böyle bir kural mı var. Hafızam kötü ne yapayım. Diziyi izlerken karakteri gördüğümde yada izlerken ismi geçtiğinde kim olduğunu biliyorum. Her bölümden sonra unutuyorum ne olmuş yani? Gerçek bir olay olsa isimler genel kültür sayılcakta oda yok neden bu kadar gerekli. Adama şişko dedim diye niye bu kadar kızdınız :) Sadece karakter bana sinir bozucu geldi diye öyle diyorum kilosundan değil :D Milletin kardeşine falan laf etmişim gibi tepkiler geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Piki :)

df said:

bu arada kadın bu büyünün bedeli ağırdır, bir can almak için bir can vermek gerekir fln demesinden sonra yumurtaları ateşe koyuyor ve khal drago ve atın yanına 3. olarak kadını koyuyor. hatta çığlık atman değil canın gerekiyor diyor. yani sadece kadını öldürmek değil amaç. dizi de atı fln koymadılar sanırım ya da ben göremedim.

Cadı

Kusura bakma isimler kalmıyor aklımda. Cadı deyince anlarsın heralde :) O kadını intikam için yaktı büyü değildi bence. Ve o kadını yakması, drogonun altını eritip khalesinin kardeşinin kafasına dökmesiyle beraber şu 10 bölümde ki en güzel 2. hareketti bence :)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yok anlamadığım dizide beğenmediğim taraflarda var. Ne zaman biri biraz eleştirse anında toplu bir hucum oluyor özellikle anlamadan

abi genelde anlamadan hücum ettiğini sandığınız adamlar cidden fazlasıyla anlamış oluyorlar, ama siz bunun farkına varamıyorsunuz.

sorun paso oradan çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
Yok anlamadığım dizide beğenmediğim taraflarda var. Ne zaman biri biraz eleştirse anında toplu bir hucum oluyor özellikle anlamadan

abi genelde anlamadan hücum ettiğini sandığınız adamlar cidden fazlasıyla anlamış oluyorlar, ama siz bunun farkına varamıyorsunuz.

sorun paso oradan çıkıyor.

Ordaki anlamaktan kasıt diziyi anlamak değil yanlız postu anlamak onu belirteyim. Diziye gelirsek o kadar önemli mi fazlasıyla anlamak? Ben fazlasıyla anladım diyerek gereksiz tepkiler vermek bence sorun. Fazlasıyla anlayan biri açıklar forumun güzelliğide burda. Açıklansın diyede soruyoruz. Kimsenin açıklama gibi bir zorunluğuda yok açıklarken bu kadar rahatsız tavırlar gösterilmesi için. Hani sanki diziyi kendileri çekmişler de sinirleniyorlar o kadar para verdikl yaptık bi b.k anlamıyorsunuz gibisinden. Yada bak ben süper anlıyorum harikayım piskolojisi bilemiyorum. Yada nasıl bir ruh halidir bilemiyorum ama gereksiz olduğu kesin. Hani şuraya girip soru bile soramıyoruz. Yahu soru canını sıkıyorsa sıkma tatlı canını cevap verme oldu bitti. Belki sıkılmadan yada tarlanmadan cevap verecek insanlar gelir cevap verir ne gerek var ortamı germeye. Kimsede cevap vermezse eyvallah anladığımız kadarıyla kalsın :) Herkes herşeyi biliyor havasında eminim şu gereksiz tepkiler yüzünden aklına takılanı soramayanda vardır. Ulan şimdi başlayacaklar yine neyse kalsın diye. Sanki soru soran adam gerizekalı diziyi anlayan dahi falan. Garip geliyor bana sadece :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...