benjani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 lan şimdi nasıl geçcek 9 ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 omg DRAGONZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kitabını okuyarak (ben öyle yapacam en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 iyiydi baya ama daha epik bi son beklentisindeydim ben. o değilde 10 bölümlük sezon çok kısa Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ohaohaohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Final ! Final olayları toplayıp kapatan bir final değil, öbür sezon amınıza koyacaz tarzı bir cliffhanger showdu! Bayıldım ben. GM Pycelle Kayser Soze çıktı. Varys ve Baelishin sahnesi de nefisti biz daha çooook burdayız dediler. Bu iki sahneyi çok sevdim abi entrika show sırlar falan bu olaylarına bayılıyorum dizinin. Drogoya şöyle bi kitleleri biçtirtmeden götürdünüz ya yazıklar olsun. Viewer's Guide'dan biraz tarihini okudum. Şu King in the North muhabbeti de güzeldi. Dragonlar... Jorah Mormont Daeneryse çaksa şöyle bi BEAR DRAGON soyu görsek güzel olur. Horse dragon fail olduktan sonra başkası kurtarmaz. Yalnız FULL HYPE yarattılar 2. sezonu efsane çekerler umarım. Okuduklarıma göre çok pahalı olucak 2.sezon nasıl çekeceğimizi kara kara düşünüyoruz demişti producerlar baya yer kesicekler yada siktiriboktan çekicekler. Kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 The King in the North Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 @SibelAlas Sibel Alas [Soranlar olmuş] A Clash Of Kings çevirisini 2 ay içinde teslim edebileceğim sanırım ama ne zaman basılacağını ben bilmem Epsilon bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oyyyy Bu arada çoooooooook merakla beklediğim karakterlerden birini de görücez sanırım 2. sezon. Elinde BOĞA kaskıyla Robertın piç oğlu Duvara gidiyor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Red said: Masquerade said: II. Kitap çıkıyormus 2 haftaya Türkçe. Epsilon`u takip edin İngilizce okuyamam diyenler. taht oyunları diyor 2. kitap daha çevriliyor yazmıs ne zaman çevrilir kısmet 1. kitabı başkası çevirmişti cunku onu da yeniden yayınlıcak epsioln 2. kitap anca çevirirler 1. kitabı yeniden çevirdi epsilon diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Chris_Metcalf said: oyyyy Bu arada çoooooooook merakla beklediğim karakterlerden birini de görücez sanırım 2. sezon. Elinde BOĞA kaskıyla Robertın piç oğlu Duvara gidiyor !!! eddardin piciyle guclerini birlestirip kendi houselarini kuracaklar! HOUSE OF NOBLE BASTARDS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hakkaten 2. sezonda masraftan kısmasınlar gerekirse 20 şer tl atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 asfghjk noble'ı sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şu adamlara biri dürtsünde film yapma kararı alsınlar diziyi, hem bütçe sıkıntısı da hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi de su hayvanları whelpken aoe lemek lazım. yoksa bela olacaklar kingdoma dsaafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bence dizi olması çok iyi olmuş filmlik bi kurgu diil bu kitaplar anlaşıldığı üzere.Sadece bölüm sayısı çok az geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Neyse ya seneye görüşürüz arayı fazla açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ya bu game of thrones'un soundtrack download şeysi olan varsa pmle link fln atabilir mi ya :) ama sadece opening theme diil ya onun hertürü var zaten :D bütün hepsinin olduu bişi lazım iştem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://itunes.apple.com/us/album/game-thrones-music-from-the/id441573161 Burada var full albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha çok iyi bölümdü. sonunda da mutluluktan uçtum zaten. ateşe tırmanırken tahmin etmiştim dragon çıkacağı yumurtalardan. bi de ateş elbiselerine zarar vermez kesin çok kızarım dedim. çıplak çıktı mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 In the name of the Robert of the House Baratheon, the First of his Name, King of the Andals and the Rhoynar and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms and Protector of the Realm, by the word of Eddard of the House Stark, Lord of the Winterfell and Warden of the North, I do wait for the season two! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 smarthan said: oha çok iyi bölümdü. sonunda da mutluluktan uçtum zaten. ateşe tırmanırken tahmin etmiştim dragon çıkacağı yumurtalardan. bi de ateş elbiselerine zarar vermez kesin çok kızarım dedim. çıplak çıktı mutlu oldum ya o sahneyi ben 4chan de gördüm, kötü bir caps idi ama sonunu tahmin etmeme yetti:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 30% dl basladim indirmeye :<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 10 dorogo mortladı, dragon age oynamamış dae ki kandı blood magic'e. cadı madı dediler ama iyi intikam aldı, helal olsun hem kurtardı westeros'u. hoş gerçi doragonlar yakıp yıkacak bu sefer, beter olacak sanki heh başkentteki mayışterin dönekliği geçen bölüm hepten belli olmuştu zaten, (daha ned ilk geldiğinde suratına dediydi) hangi kral gelse suyuna gidiyor. nabza göre şerbetle o kadar yaşamış heh. renly ve rober salaklarından sonra baratheon ailesinden geyik olmayan biri (pun intended or not?) çıkabilecek mi bakalım. stannis adam gibi adam olursa enteresan olur. tywin'in zeka kuvveti belli tyrion'a geçmiş, babası da ty-li birşeydi, aile reisi tyrion olur heh. ja, jo uymuyor. o salak cofri'yi adam edebilecek mi bakalım. gerçi kendi de sakata gelecek gibi. INGLORIOUS BASTERDS olacak tam kuzeye varınca demirci çocuk heh, zombiler gelince tyrion ikna olur ama herhalde ordu yollamaya. yollayacak ordu kalmışsa tabi. sansa ah bi ittireydin kızım ya, bütün günahların affolacaktı. neyse ama adam olacaksın belki. IN NEXT EPISODE OF DORAGONZ VS ZOMBEIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar